-
Pozdrav, evo ova tema mi se nekako čini najsličnija onom što mene muči. Pa pliz pomozite-naime nakon gadnog razvoda braka evo konačno je netko ponovno ušao u moj život. Ja iz prvog braka nemam djece, ali moj dragi ima što meni ne smeta ni najmanje, i nakon pola godine on hoće da ja upoznam njegovog sinčića od 5 godina. Ono što mene muči je njegov odnos s bivšom ženom. Ex gđa naravno ne radi nego u 30-toj još uvijek studira (3 ili 4 fakultet), a budući je ona otišla i tražila razvod braka on je zbog djeteta pristao snositi sve troškove koji se odnose na dijete, ali ne i njezine. U Centru su potpisali takav sporazum jer je on izjavio da joj novce ne da. E sad tu počinju problemi jer ona diktira što djetetu treba i to su uvijek najskuplje igračke, markirana odjeća, najskuplji rođ. pokloni za pijatelje i sl. i naravno da moj dragi hoće da njegovom djetetu ništa ne fali pa na sve pristaje- radi dva posla i sl. To ne mogu komentirati jer nisam majka tom djetetu i mi još uvijek ne živimo skupa, ali ono što mene smeta je da ona uvijek inzistira na zajedničkim odlascima u kupovinu i pred djetetom se ponaša ko da su još uvijek sretna obitelj, a navečer idu spavati svako svojoj kući. Moj dragi je toliko dobar (da ne kažem naivan) da to sve guta i ne komentira nego samo kaže da je ona majka i da je dobra majka. Evo sad bih ja za vikend trebala upoznat njegovo dijete, ali majka ima neke obveze u gradu pa ju on "mora" voziti, a nama je to ionaku usput i sl. gluparije pa ide i ona s nama. Ok mogu čak i razumjeti da me hoće upoznati, ali on nikad nije upoznao nijednog njezinog "dečka" koje se druži s djetetom. Ne znam kako se postavit prema njoj jer gledajući situaciju sa strane vidim da često manipulira djetetom da dobije što hoće, a i ne želim da se dijete buni i misli kako je sve super. Molim Vaše mišljenje jer, iskreno, imam tremu od cijele te situacije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma