-
Mi smo stalno u parkiću od jednom super privatnog vtića.Preko ljeta je bio prazan, no sada u subotu tete su se u njemu pripremale za početak tjedna.Zala se inače stalno vrti oko njega jer na staklu ima raznobojne cvjetiće i svakave visuljke pa joj je to jako zanimljivo.I tada je skuzila da je netko unutra i pocela je lupati po staklu.Tada je do stakla dosao jedan veći dečko i njih dvoje su se počeli "razgovarati"preko stakla dok nas jedna od teta nije pustila unutra.Zala je bila oduševljena, dečko je bio naš domaćin (ima 5 godina) i proveo nas kroz cijeli vrtić, pokazao Zali igračke, kuhinju, wc, grupe za male i velike i sl.mama mu je teta u vrtići u on je njoj pomagao taj dan.Zala se jedva dala van, bilo joj je ful zanimljivo.Naravno, ja sam stalno bila uz nju.Danas smo opet morale ući u vrtić dok smo bile u parkiću, mada je bio pun djece i mama, na žalost nismo se smjele pridužiti jer nismo imale šlapice sa sobom.Samo smo malo gledale,a ona je silno htjela ići djeci i opet se jedva dala van.
Eto, nadam se da će ta faza potrajati i kasnije kada ćemo stvarno morati u vrtić.Ovako na prvi pogled mi se čini da je ful zanimaju druga djeca, nove igračke i nove tete!Možda se još koji puta pridružimo djeci u vrtiću, vrtić je privatan i jako su ljubazni, teta nas je danas htjela pustiti da se slobodno družimo i igramo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma