Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Quinny freestyle

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Quinny freestyle

..jedina odgovaraju kriterijima za naša idealna kolica pa vas molim za iskustva i komentare.
    Je li njima teško upravljati na ulici obzirom da su teška ili se samo malo teže nose uz stepenice (to me toliko ne brine jer živimo na 1.katu)?
    Stanu li u manje prtljažnike ili treba skidati prednje kolo (ili možda sva 3)?

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kolica su genijalna!!!
    ali stvarno su ogromna!!!
    meni u prtljažnik peugeota 206 stanu ako im skinem prednji kotač (naravno, ništa drugo onda više ne stane).
    ne znam koja druga kolica bi prošla sve puteve i stazice i livade koje smo mi prošli s njima
    a za ići u shopping i na plažu sam kupila mala jeftina kišobran kolica koja se jednostavno sklope i ne zauzimaju cijeli prtljažnik

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sad vidim da ti nisam odgovorila na upravljivost... hm, mi imamo stari model kojem je prednji kotač fiksan i da, malo se treba naviknuti, ali ne bih rekla da je njima teško upravljati. znači novi model sa pomičnim kotačem može biti samo još lakše upravljiv
    ali da su teška za nositi - jesu! teška su! (ne znam kako ćeš ih svaki dan nositi na kat :/ - mi živimo u kući i ja ih držim dolje u konobi)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja sam ih isto gledala, jer su mi jedino ona lijepa od quinnya, ali ne sjećam se više zbog čega sam ih stavila ad acta. možda zato jer se mora onaj sjedeći dio skinuti da bi se kolica sklopila? ili se varam....

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj smartic prvotno napisa
    možda zato jer se mora onaj sjedeći dio skinuti da bi se kolica sklopila? ili se varam....
    ne mora se skinuti!
    ali se može skinuti pa staviti adaptere za autosjedalicu maxi-cosi cabrio (što je zgodno jer ti se taj dio za sjedenje ne prlja dok koristiš kolica u kombinaciji sa AS - što kod nekih drugih proizvođača nije slučaj). (to koliko je pametno AS koristiti van auta je tema drugog podforuma... ipak, nama je to bilo nekako praktično)
    kako god - ova kolica su i sklopljena dosta velika pa to treba imati na umu ako nemate puno prostora u stanu!
    sklapanje i sastavljanje (skidanje i stavljanje kotača npr) nije uopće komplicirano, ali nije baš brzo (nije ono u stilu "možeš s jednom rukom").

ne znam gdje i koliko mislite koristiti kolica... ona su odlična za off-road vožnju (veliki kotači bez problema idu po kamenju), uzbrdo/nizbrdo (imaju i kočnicu) - vjerojatno bi bila super i za mame koje se rolaju s kolicima (iako se ja to ne bih nikada usudila )

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moja omiljena kolica !!!
    prezadovoljni smo s njima. i mi imamo prošlogodišnji model, jedina je razlika što se prednji kotač ne može okretati za 360 st.(ostalo su sitnice). taj smo uzeli nakon traženja po cijeloj državi, jer smo htjeli boju "sand" a nju jednostavno uopće u zagrebu ne dobivaju. ostale boje nisam htjela. na kraju su stigla iz Rijeke.
    mi imamo lift u zgradi, ali su problem stepenice na ulazu, pa ih ne mogu sama iznijeti, a dijete je još u košari. to bi mi bio problem i sa svim drugim kolicima.
    u prtljažniku se skinu sva tri kotača.
    meni je manevriranje s njima bez problema, mekana su, nema terena po kojem oni ne mogu
    moram ići, plače ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •