-
krvarenje prije menstruacije
počelo mi se to događati zadnja tri mjeseca. tjedan dana prije menstruacije povremeno kapne koja kap krvi ili neki smeđi iscjedak, kao najava nadolazeće menstruacije 
inače imam policistične jajnike, neredovite menstruacije i pitam se trebam li se zabrinuti zbog ovog. imate li vi slična iskustva?
-
Ne znam koliko ti budem pomogla,al imam slično iskustvo. Prije trudnoće je i meni tak bilo. Par dana prije nego sam trebala dobiti javljao se taj nekakvi smećkasti iscjedak. Nije bilo nikakvih drugih simptoma, ni neugodnih mirisa koji su pretežno znak nekakve upale ili bakterija, ništa me nije boljelo pa se nisam niti zabrinula. Uvijek sam za par dana dobila mengu, i tak ispočetka svaki mjesec. Nemoj me krivo shvatiti, odeš liječniku, samo sam ti htjela reći da se eto još nekome to događalo. Sad poslije poroda već skoro 10 mjeseci ni M od menge, a bome mi niti ne fali. Dobro, odo ja malo OT.
-
[quote="happyness"] Nemoj me krivo shvatiti, odeš liječniku,...
Tu sam htjela napisati :Nemoj me krivo shvatiti, ne velim ja da ne odeš liječniku....Neznam ko mi pojede slova :?
-
re
Pa i ja evo zadnjih mjeseci muku mučim sa čudnim mengama.
Prije tri mjeseca sam imala 2 puta u mjesecu, izrazito obilne. Ovaj mjesec pak dva puta nešto malo, smećkasto.
Inače imam jake i česte menstruacije i nisam nikada imala nikakve poremećaje.
Prestala sam dojiti prije 3 mjeseca, tak da mislim da to ne bi trebalo biti u pitanju.
E da, iako sam isključivo dojila 9 mjeseci, ja sam mengu dobila 52 dana nakon poroda
Ak se nastavi tako, kad se vratim s mora idem na pregled, šta drugo.
-
Osoblje foruma
to se zove spotting i pojavljuje se zbog niskog progesterona i visokog prolaktina
evo jedna tema o tome, a ima ih jos u pretrazniku
-
hvala pujice, velika pomoć je ovaj link.
slučajno se poklopilo da sutra idem u Graz pa ću unaprijed kupiti Agnucaston, otići liječniku i ako je uistinu samo spotting, u dogovoru s njim početi to trošiti