Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 192

Tema: RODA SZ Hrvatska - VZ, Ck..... 4. dio

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivančica15 prvotno napisa
    Elinor mene nije bilo preko ljeta pa ti nisam čestitala (valjda sam zadnja )velike čestitke tebi i tvojem sunčeku slikice su prekrasne
    Hvala Ivančice, nikad nije kasno!
    Danas slavimo 2 mjeseca!!! :D

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

o bravo,bravo :D samo se puno mazite vrijeme ti ide tako brzo u toj prvoj godini da se još ne snađeš a beba za čas postane pravi mali čovjek samo uživaj

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čitam, nadoknađujem propušteno...i kako čitam komentare o marami, tako se sjećam kak su mene prošli tjedan na Pagu gledali otprilike isto tako, što sad to radim, dok sam motala maramu, pa kud ga to guram, pa u čemu ga to nosim...

Prije par tjedana smo bili na Bistrici i ljudi za stolom do nas su toliko neuljudno zurili, okretali se, čak i dovoljno glasno komentirali što sad ja to radim dok sam vezala maramu da mi je sestra napomenula da sam glavna tema i da će im oči i jezik ispast od čuđenja..kad smo se digli, napravili par koraka i sjeli nakon minute, a on je spavao, onda su se počeli smješkat i komentirat kak je to super..ali, već sam se navikla, pa se ne obazirem puno.

Ali istina, ni ja nisam nijednom u Vž vidjela uživo nekog s maramom ili slingom, mada mi je Marijana u 9M nedavno rekla da se polako i kod nje prodaje, pa, kao što Tinna reče, vjerojatno će to za godinu-dvije biti normalno, a mi ćemo ostat ljudima u pamćenju kao frikuše, samo se neće moći sjetiti zašto.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi nismo to isprobali, ali ovo mi se sviđa
    http://www.pixiekid.com/twg/image.ph...twg_type=small
    a tek gdje su našli one zgodne tatice http://www.pixiekid.com/shop/index.p...d=19&chapter=0

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MM je redovito setao J po Vz u marami, to mu je bilo zgodnije jer bi mali uvijek zaspao u roku od minute. I veli samo da su ga svi gledali i nasmijesili se (ak bi uopce skuzili da je unutra klinac - inace je izgledao samo da ima malo poveci trbuh )

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj TinnaZ prvotno napisa
    a tek gdje su našli one zgodne tatice
    treći red, zadnje desno je muž od Lutonjice, ona je slika do, lijevo, lilac, kao i gore i dolje nebo.

mala žabica je Zara od Winnie The Pooh, a bila je prije i slika s tatom. za druge zgodne tatice ne znam

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure moje, šaljem vam jednu veliku zaposlenu pusu, ne stignem ni škicnuti na net
    Elinorček, nedostajete nam !!!!

Inače, Katja se skoro pa super prilagodila u jaslicama - još samo da počne jesti, zasad je svladala spavanje - 2h u komadu - , a tete ju cijeli dan moraju nositi, jer jedina još ne hoda, a neće da puza (inače joj je to glavni način transporta) - pametna mamina cura -

I da se pohvalimo - proslavili smo prvu godinicu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Hera prvotno napisa
    Citiraj TinnaZ prvotno napisa
    a tek gdje su našli one zgodne tatice
    treći red, zadnje desno je muž od Lutonjice, ona je slika do, lijevo, lilac, kao i gore i dolje nebo.

mala žabica je Zara od Winnie The Pooh, a bila je prije i slika s tatom. za druge zgodne tatice ne znam
    ups, od sada hvalim samo svoga. A još mi se nekako činio taj tata u trećem redu kao M od Lutonjice, ali tako smo na brzinu počakulali u mom kvartu i bio je preveliki mrak, da nisam sad povezala 2 i 2.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa ne mislim ja baš da bi se Lutonjica ljutila kad pohvališ njenog muža.

Ti misliš, srećom da ne čita ovaj topić?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma neće se ljutiti, ja ne stižem niti svoje obaveze odraditi nema brige

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Elinor, kad će tvoja priča s poroda?

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš sam danas razmišljala da li da pišem priču s poroda ili ne... Nekad si mislim da bi trebala, da će možda nekome pomoći ko što su meni pomogle priče drugih žena; nekad pak mislim da nisam u stanju napisati "sastavak" , predugo nisam tako nešto radila! Probat ću se ohrabriti i nešto sklepati.

Katja, zlato malo jazzmamino, sretan ti 1. rođkas!!! :D

Cure iz Čakovca (a i Varaždinke su pozvane), rađa se neka ideja za kavicom u ČK, tamo negdje iza obilježavanja TD. Svi prijedlozi su dobrodošli.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dmagi10 Noica ti je bonbonček!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala! Elinor, potpuno te kužim u vezi priče.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

samo da vas obavijestim da je kraljici mišek pregrizel kabel za net.
    Šalje vam lijepe pozdrave

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:shock: odmah me nekaj oko srca stislo - mislila sam da mišek znači Štefek, smotana ja, a onda sam skužila da mišek znači mišek...

bitno da su ona i klinci ok, pozdravi i ti nju!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zato joj je inbox pretrpan i mailovi ne prolaze

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tko od forumašica dolazi na štand u posjetu i podršku

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Možda mi.

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi bi tak rado, al ne znam dal ćemo stići, sutra nas čeka hrpa obaveza, uglavnom trudit ćemo se navratiti

see U

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, moram vas malo zagolicati.

Upravo su stigle nove majice i mogu vam reći da su stvarno prekrasne i ima ih dosta.

A i pelena smo dobili dosta.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja bih rado došla, najviše zbog majica, moram priznati, međutim, neću znati do ujutro, a pošto meni baš i nije suđeno kad obećavam, neću ništa obećat ovaj put i se kasnije

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, samo da vam velim da mi vas je bilo drago napokon vidjeti, iako se nismo baš ispričale, već sam gotovo prohujala kroz štand (ostat ću zapamćena po tome što sam porušila pol štanda i izgnjavila Martinu).

I napokon sam se dočepala majica, iako sam došla na ostatke! :D

Samo da vam velim, onaj moj anđelek iz kolica se za par minuta u susjednoj uličici pretvorio u razglas i skoro uništio glasnice dok sam namontirala maramu. Onda je opet postao do auta...

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

upoznali smo u subotu Elinor i njenog Oskara te kasnije joan i njenju mrvicu! :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi nažalost nismo uspjeli doći, a baš sam mislila kupiti koju majčicu (a možda i pelenu).

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    upoznali smo u subotu Elinor i njenog Oskara te kasnije joan i njenju mrvicu! :D
    Šteta što se nismo okupili u isto vrijeme, ali organizirat ćemo neku kavu! Oskar upravo isprobava Rodinu pusu... i ljuti se što mama čačka po kompjuteru )

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Danas sam srela na Korzu inamar i njenu Mirtu, preslatku nasmijanu curicu u marami .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pusa svima od radne jazzmame i novopečene jasličanke Katje

Elinorček

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj jazzmama prvotno napisa
    Pusa svima od radne jazzmame
    Od kad ti radiš, ja nisam popila poštenu kavu! Čekam vas sutra u 9!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Napokon su pale 2 kavice - jupiiii!
    ah, da nam je zrak malo češće čist

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

koja je to mama osvanula na slici međimurja s čakovečke špice u prelijepoj marami žuto narančaste boje?

šetala se subotom po gradu

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj jazzmama prvotno napisa
    Napokon su pale 2 kavice - jupiiii!
    ah, da nam je zrak malo češće čist
    Upregni muža nek radi, i ja ću svog , a mi ćemo po kavicama. Najbolje bi bilo da obje ponovo zatrudnimo i uživamo.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    koja je to mama osvanula na slici međimurja s čakovečke špice u prelijepoj marami žuto narančaste boje?

šetala se subotom po gradu
    jedna mamica koja živi u švicarskoj .(prepoznala je na slici)

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

žene, žene, zamro nam topic

di ste, kaj ima novoga?

kad smo sredili žice, skužili smo da nije bed u žicama nego u kompu, onda su nam slagali komp mjesec dana, kad smo složili komp, riknula tipkovnica, i sad konačno opet imam net. osjećam se ko da sam izišla iz srednjeg vijeka konačno u civilizaciju. no moram priznati, kad nisam imala net, nisam imala izbora nego sve slobodne sate utući u čišćenju, pa mi je u kući i okućnici konačno vladao red. imam neki osjećaj da budem opet zapustila kućanske obveze radi kompa...

moja ekipa je za sve pohvale, Janko je predobro prihvatio vrtić, sretan odlazi, sretan se vraća, ima brdo prijatelja, najdražu tetu, konačno je naučio pospremati igračke, a sad se eto spremamo za veliki 3. rođendan ovaj ponedjeljak.
    Štef polako hoda, radi samostalno po par koraka već mjesec dana, ali nikako da se definitvno odluči usavršiti to hodanje...

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

samo da čestitam na hodanju! mi učimo puzati tek lagano...a mislim da se sve blistalo oko mene ne bi ni bez kompa, nikad ja to ne uspijem u toj mjeri koliko bi htjela, pa se uvijek divim onima koji mogu. i još uz dvoje djece!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma kad mi spavaju od 8 nadalje, a ja prije 12 nikad ne idem spavati. da ne bi bilo zabune, kuća oko 7 navečer izgleda ko da je pala bomba, jer ne stignem skupljati igračke, prati suđe, pod, ali sam sva sretna kad se ujutro probudim u čistome, pa bar koji sat da bude čisto.

ali psihički sam na najgi, već mi je dosta života kućanice zatvorene u 4 zida s dvoje djece, fali mi posao, odrasli ljudi,... jedva čekam povratak na posao, a znam da budem se onda tukla po glavi. nikad zadovoljna...

bude neka kavica pala?

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovo sve hladnije vrijeme nam se nikako ne sviđa; ni sama ne znam koliko smijem biti vani s malim, kad je, npr. 5 stupnjeva (ili -5). :? A ne bi htjela biti unutra do proljeća . BTW, gdje se u VŽ može po zimi piti kava s bebačima (da nije zadimljeno)?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok cure

Kraljica, super za Janka i za vrtic i naravno bravo za Stefa .
    Moji klinci su krenuli u igraonicu i Luka se super prilagodil . Igraonica je dva puta tjedno po dva i pol sata
    i bas smo zadovoljni da smo ih tamo upisali.
    Vanja u pocetku nije htjela ostati, ali sad je bila zadnja dva puta i bez suza.
    So se tica kave, ja sam za, ali ne znam gdje bi bilo dobro i gdje nije bas zadimljeno.
    Bas sam jedan dan setala s klincima i MM po gradu i nismo znali kud da odemo sjesti , a da nije zadimljeno :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bok, cure

ja sam relativno nova i neiskusna tu, pa bi mlade mamice molila za pomoć. Zanima me kamo se treba javiti na HZZO-u u Varaždinu kad se ide obavijestiti ih da se porodiljni želi koristiti 12 mjeseci???

Inače nisam tam baš odlazila zbog papirologije, to mi je sve obavljao poslodavac, tak da sam sad malo bleso kaj se toga tiče.
    Znam ja gdje je to, ali ne znam da li se treba javiti dolje na šalterima ili negdje drugdje???

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi u Čakovcu kave obavljamo u Mercatoru (bivšem Trgohitu); tamo su 2 kafića i 2 igraonice pa je sve puno obitelji sa klincima. Prostor je ogroman i nije zadimljen. Valjda ima i u VŽ kakvo slično mjesto. :?
    Nadam se da će proljeće i vrijeme terasica brzo doći!

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam ostala neugodno iznenađena kad sam čula da je u igraonici iznad super konzuma jako zadimljeno.
    jednostavno nebrem vjerovati!

inače, fino je popiti kavu u Zalogajčeku (centar Poje). ali to je dosta mali prostor pa nas baš i ne stane previše unutra nažalost. ali čisto za informaciju i za inače.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vimmerby, gdje se nalazi taj centar Poje?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, nazalost je tako , igraonica je uz ionako zagusljiv zrak jako zadimljena.
    Ja sam bila prije dva tjedna i jedva sam cekala da izadjemo van.

I mene bi zanimalo gdje se nalazi taj centar Poje ?

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

"Zalogajček" vam je na Korzu, zapravo, ono drugo dvorište od Benettona. ide se skroz unutra, nebrete fulati!
    to je inače dućan i restoranček zdravom hranom (imaju fiiine gablece ) i unutra se može popiti kava.
    ali je stvarno dosta malo.

mislim da sam se prije zeznula, da je centar Poje onaj prvi ulaz od Benettona... sorry! (onaj u kojem su dva kafića, Annyer i sl.)

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elinor prvotno napisa
    Mi u Čakovcu kave obavljamo u Mercatoru (bivšem Trgohitu); tamo su 2 kafića i 2 igraonice pa je sve puno obitelji sa klincima. Prostor je ogroman i nije zadimljen. Valjda ima i u VŽ kakvo slično mjesto. :?
    Nadam se da će proljeće i vrijeme terasica brzo doći!
    Bila sam prekjučer predvečer tamo (išla sam u TL) i onaj prostor gdje je igraonica je bio dosta zadimljen.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

užasno je zadimljen
    sa strane TL-a je malo bolje, al svjedno moraš proći kraj kafića

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure iz VŽ-a, forumašica traži pomoć u vezi varaždinskih dućana, ovdje: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...299952#1299952

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Naš mališa je debelo premali za igraonicu, pa mi uvijek sjedimo kod Pavlosa, tamo u staklenom dijelu gdje su biljke, i uvijek ima zraka. Veliki minus za međimurske mame i tate koje puše kraj igraonice. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •