ja sam kriva jer sam kasnila i jer nisam podsjetila Plisku na vrijeme i jer nemam tvoj br.mob.
![]()
Imaš pp. i kafe drugi put.![]()
ja sam kriva jer sam kasnila i jer nisam podsjetila Plisku na vrijeme i jer nemam tvoj br.mob.
![]()
Imaš pp. i kafe drugi put.![]()
Nova kavica sutra popodne :D Ajmo cure, koja je za?
Ja i bimba iaia smo za, a tko će nam se još pridružiti?
Onda cure, jel paše svima u 17 h kod kina. Kavica je u centar caffeu.
Ima li još zainteresiranih?
Ubacite i mene na popis istrijanki ( iako sam novopečena i forumašica i istrijanka) ?
EVO JOŠ JEDNE "ISTARSKE RODE" :D
Dobro nam došle cure !!! :D
Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Puli koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u nedjelju, 29.3.2009. na parkiralištu Mercator Centra u Puli.
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice te da dovedete i vaše dijete. Pozivamo i buduće roditelje da donesu svoje autosjedalice na pregled da bismo vam pokazali kako prevoziti svoje dijete na najsigurniji način od najranije dobi.
Statistike pokazuju da je velika većina autosjedalica neispravno postavljena u vozilu pa stoga ne pružaju djetetu optimalnu sigurnost u vožnji. Ukoliko želite provjeriti je li autosjedalica vašeg djeteta ispravno postavljena, RODA će vam pomoći u nedjelju 29.3. u Puli.
Roditelji, na vama je odgovornost!
U subotu, 04.04. 2009. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula, Kandlerova 39, održat će se Mala škola dojenja
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata.
Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 098 962 17 99.
Radionica je besplatna! Veselimo se vašem dolasku!
Radionica o platnenim pelenama u Puli
U petak, 24. travnja, s početkom u 17:00 sati, u prostorijama Zelene Istre (3. kat Kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli održat će se radionica o platnenim pelenama.
Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, tips & tricks kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke platnenih pelena raznih proizvođača.
Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 099 681 33 55.
Predviđeno trajanje radionice je 90 min. Veselimo se zajedničkom druženju!
Udruga RODA – Roditelji u akciji i ove godine obilježava Dan planeta Zemlje u 8 hrvatskih gradova. U Istri ćemo dan našeg planeta slaviti u Rovinju, Puli i Pazinu. Pozivamo vas zato da nam se pridružite a mi ćemo vas upoznati s prednostima modernih platnenih pelena i s našom Rodinom pusom.
U Rovinju vas dočekujemo 18. travnja od 10-12 sati, na Trgu maršala Tita (glavni gradski trg, ispod sata), u Pazinu, 25. travnja od 10-12 sati na glavnom gradskom trgu ispred prolaza za na tržnicu, a u Puli 23.04. od 10-12 sati na Gradskoj tržnici (kraj fontane) zajedno s Udrugom Zelena Istra koja će promovirati kampanju “Plastično nije fantastično” te Udrugom Merlin koja će vas naučiti kako da svoju ''najdražu staru odjeću'' pretvorite u ''najdražu torbu za špežu''. Na štandovima posjetitelji će imati priliku dobiti rodine letke o dojenju i kupiti proizvode koji potiču rad Udruge kao što su majce za djecu i odrasle, platnene torbe i platnene pelene.
Možda recesija i nije tako loša stvar za naš planet. Roditelji moraju paziti na troškove, a odlukom za platnene pelene pridonose ne samo svojem džepu, nego također čuvaju okoliš od opasnog i teško razgradivog otpada – jednokratnih pelena. Prosječna cijena jednokratnih pelena za jedno dijete je oko 8500 kn, a cijena platnenih pelena zajedno s 2 godine održavanja je oko 3500 kn. Odlukom za platnene pelene ne štede samo roditelji. Odlaganje jednokratnih pelena košta lokalne zajednice u Hrvatskoj oko 8 milijuna kuna.
Sve zainteresirane za korištenje platnenih pelena pozivamo u petak, 24. travnja, s početkom u 17:00 sati, u prostorije Zelene Istre (3. kat Kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli gdje će se održati Rodina radionica o platnenim pelenama. Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 099 681 33 55.
Rovinježi dođite u što većem broju!
Ma ne samo Rovinježi...provat ćemo svi dojtDanci_Krmed prvotno napisa
![]()
za Istrijane koji su propustili štand u Rovinju prošle subote i štand u Puli u srijedu još jedna prilika da vidite nove Rodine pelene i brošure, torbe i ostalo i... kupite pelene i proizvode vezane uz njih po 10% sniženoj cijeni!
Pazin - subota, 25. travnja na glavnom gradskom trgu od 10 do 12 sati
vidimo se! :D
drage istrijanke, biste pogledale sljedeći topic o aktivnostima za djecu preko ljeta i dale mi koji koristan savjet? http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...042357#2042357
tnx![]()
podizem topik i "upisujem" se i ja u listu istrijanki![]()
evo mene opet, pogledajte http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...074001#2074001 možda mi netko može pomoći
Kad će opet biti štand u Puli?
kailash, hvala.
Hoćeš ti biti na štandu? Nešto bih se ožicala da mi sačuvaš jer dok se mi spremimo, sve se proda...
Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Puli koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u nedjelju, 27. rujna 2009. u Puli od 10 do 12 sati, na parkiralištu Mercator centra Pula.
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice te da dovedete i vaše dijete.
Da li na štandu mi koje smo ove godine rodile možemo podignuti Rodinu pusu? Što trebamo donijeti, rodni list ili?
Ako imas prebivaliste u Puli, mozes preuzeti.
Treba ti rodni list i osobna.
U srijedu 21.10.2009. u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Puli, održat će se radionica o dojenju.
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Početak radionice je u 15 sati, predviđeno trajanje dva sata.
Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 098 435-447.
sutra (nedjelja) imamo sastanak podružnice u Merkatoru u Puli i 10h (obično budemo tamo gdje su igre za djecu u restoranu), ako nam se netko želi pridružiti i sudjelovati u planiranju aktivnosti do kraja godine i one za 2010. pridružite nam se![]()
Pregled autosjedalica u Buzetu
U subotu 21.11.2009. od 11 do 13 sati, u vrtiću Grdelin, u Buzetu u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova - Prometne policije i udruge Obitelji osoba stradalih u prometu, članovi Udruge RODA održat će prezentaciju pravilne uporabe dječjih autosjedalica za djecu različitog uzrasta.
Tom prilikom bit će izvršena kontrola ispravnosti dječjih autosjedalica u svim vozilima koja budu tog dana pred vrtićem.
Ako je moguće, molimo donesite sa sobom upute proizvođača sjedalice te dovedite i vaše dijete.
hehe, ptice se sada sele na jug a mi na sjeverbaš se veselim novim okruženjem za pregled sa buzećanima!
U petak, 27. studenog, s početkom u 17:00 sati, u prostorijama Zelene Istre (3. kat Kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli održat će se Radionica o platnenim pelenama.
Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, tips & tricks kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodina branda - platnene pelene "Rodina pusa".
Ovom prilikom pozivamo pulske rodilje iz 2009. da dođu na radionicu preuzeti jedan primjerak Rodine puse koju im Grad Pula daruje u suradnji s Udrugom Roda, a u sklopu projekta Rodina pusa Puli. Molimo rodilje da sa sobom ponesu dokument kojim će potvrditi da su rodile u 2009. i da su s područja Pule
Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 099 681 33 55.
Predviđeno trajanje radionice je 90 min. Veselimo se zajedničkom druženju!
da li je sutra (nedjelja, 29.11.) na merkatorovom parkiralištu u puli pregled as?
sorry, vidim sada na portalu da je objavljano da jeste! :D
Evo sad sam tek skuzila ovaj topic pa da se i ja javim na listu istrijanki - tocnije Vodnjan :D
evo i mene![]()
U subotu, 19. prosinca 2009. s početkom u 13 sati, u prostorijama Zelene Istre (3. kat kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli, održat će se Rodina radionica o dojenju - Mala škola dojenja.
Početak radionice je u 13 sati, predviđeno trajanje dva sata. Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 098 435-447.
Ovom prilikom pozivamo pulske rodilje iz 2009. godine da dođu na radionicu preuzeti jedan primjerak Rodine puse koju im Grad Pula daruje u suradnji s Udrugom Roda, a u sklopu projekta Rodina pusa Puli. Molimo rodilje da sa sobom ponesu dokument kojim će potvrditi da su rodile u 2009. i da su s područja Pule.
radionica je otkazana zbog vremenskih neprilika u Puli i Istri općenito. javit ću kad će biti, do tada dragi moji istrijani i istrijanke, uživajte u snijegu!
Eto - ja sam tu isto nova. Inače sam iz Zagreba, ali već 3 godine živim u Rovinju, a radim u Vrsaru..
SVakako me zanimaju radionice dojenja i možda nešto u vezi platnenih pelena - pa kad bude...
Dotad pozdrav svima![]()
I mene... Dalmatinka u Puli![]()
Ovu vijest stavljam rano za vas koji volite planirati unaprijed:
Pregled će se održati u nedjelju, 21. ožujka 2010. u Puli od 10 do 12 sati, na parkiralištu Mercator centra Pula.
Posebno pozivamo buduće roditelje da dođu na pregled sa kupljenom autosjedalicom da im pokažemo kako se pravilno montira - sigurno u autosjedalici iz rodilišta!
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice i vaše dijete.
Počele su prijave za Rodine radionice za trudnice u Puli!
http://www.roda.hr/forum/threads/539...rudnice-u-Puli!
Puležanke i puležani, ovu subotu, 24. travnja udruga RODA održat će tradicionalan štand pored fontane na tržnici u Puli od 10-12h. Na štandu ćete moći vidjeti, opipati i kupiti rodine platnene pelene i majice i podružiti se sa simpatićnim tetama u fuksija majicama
Mame koje su rodile u 2009. godini koje još nisu podigle rodinu platnenu pelenu u sklopu projekta Grada Pule i Udruge RODA - Rodina pusa zemlji moći će to napraviti na štandu uz djetetov rodni list i potvrdu o prebivalištu.
Zaboravila sam nešto dodati!!
Puležanke i puležani, povodom Dana planeta Zemlje ovu subotu, 24. travnja udruga RODA održat će tradicionalan štand pored fontane na tržnici u Puli od 10-12h. Na štandu ćete moći vidjeti, opipati i kupiti rodine platnene pelene i majice i podružiti se sa simpatićnim ljudima u fuksija majicama
Mame koje su rodile u 2009. godini koje još nisu podigle rodinu platnenu pelenu u sklopu projekta Grada Pule i Udruge RODA - Rodina pusa zemlji moći će to napraviti na štandu uz djetetov rodni list i potvrdu o prebivalištu.
U tjednu nakon štanda, točnije u petak, 30. travnja održat ćemo i Radionicu o platnenim pelenama u prostorijama Zelene Istre u Kulturnom centru Karlo Rojc u Puli od 17,30 do 19,00. Zbog ograničeni broj mjesta molimo vas da se prijavite na broj 098 962 1799. Radionica je besplatna.
Očekujemo vas!
Mala škola dojenja - PULA
U subotu, 04. prosinca 2010. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.
Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata.
Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 091 22 77 233.
drage istrijanke koje koriste Facebook,
Istarska roda ima svoju FB stranicu! http://www.facebook.com/home.php?#!/...65663990137947
lajkajte nas i da biste dobile obavjesti o lokalnim događajima
još jedna istrijanka![]()
treba mi preporuka za pedijatra, ako možete škicnuti: http://forum.roda.hr/threads/62280-p...99#post1781699
Ako je netko za kafe, javite se!
http://forum.roda.hr/threads/63462-I...oljetna-kavica