Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 362

Tema: ISTARSKA RODA - forumasice, ima li vas? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

treba mi preporuka za pedijatra, ako možete škicnuti: http://forum.roda.hr/threads/62280-p...99#post1781699

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mala škola dojenja - PULA

U subotu, 12. ožujka 2011. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.
    Radionicu vodi Rodina savjetnica sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.

Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata.

Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 091 22 77 233 ili na e-mail istra@roda.hr.

Radionica je besplatna! Veselimo se vašem dolasku!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mala škola dojenja je SUTRA! Ima još mjesta, prijavite se SMS-om na broj 091 22 77 233 ili na e-mail istra@roda.hr.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ja se javljam na popis Istarskih forumašica. teško mi je pratiti teme na forumu jer nema one mogućžnoati da pregledam svoje postove i označene teme. ili možda ima al ja ne znam

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage Istarske Rode da li znate kakvu tetu čuvalicu u Puli da je kvalitetna, od povjerenja, da radi sa djecom, možda pedagog ili odgojiteljica?

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Radionica o platnenim pelenama u Puli

U četvrtak 28. travnja 2011. s početkom u 17:30 sati, u prostorijama Zelene Istre (3. kat Kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli, održat će se besplatna radionica o platnenim pelenama koju će voditi članice Udruge RODA, iskusne korisnice modernih platnenih pelena.
    Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, tips & tricks kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodina branda - platnene pelene "Rodina pusa".

Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak prijavite na broj telefona 098/435-447.
    Predviđeno trajanje radionice je 90 min. Veselimo se zajedničkom druženju!

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mi prijavljeni, dolazimo.

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Super pčelice, vidimo se sutra
    Mjesta ima još, hajde cure naprijed sa prijavama!

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja bih vrlo rado došla, ali mi termin tako kasno popodne nikako ne odgovara za doći s malenom... možda neki drugi put.
    Vidjela sam pretprošle subote na tržnici vaš štand, koliko često imate tako nešto u Puli?

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Baš mi je žao
    Ako se ipak uspiješ organizirati ti navrati
    I štand i radionica budu u principu dva puta godišnje

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

u puli je bilo super. iako sam dosta znala otprije neke sam stvari nove uspjela naučiti i saznati.
    konačno sam odlučila o tome kako ću, koji broj i koje pelene uzeti. za početak nešto od Rode, nešto flafi ili natura ili tako nešto...
    za sada samo par univerzalnih komada i sigurnih uboda.

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jako mi je drago da ti je bilo korisno Majo

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

I ja sam htjela doći pa nije uspjelo... Drago mi je da je bilo super. Ali i bez toga sam odlučila i već nabavljam pelene s web shop-ova i od teta šivalica. )

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Odlično
    Ako ti ipak zatreba neki savjet javi nam se!

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

@lionne _ svakako, valjda će biti još rodinih akcija i događaja, a tko zna di se možemo vidjeti.

@sleepless _ kakva su ti iskustva sa tetama šivalicama? ja sam prije par godina za kolegicu naručila sling od nje.
    kakve su pelene i kojih još teta ima?
    vidjela sam na njuškalu da ima pelenica što se dosta povoljno prodaju od teta.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja nisam stigla na pregled autosjedalica u Puli, a trebalo bi mi pogledati starost inih.
    Tko je, od ROda savjetnica za autosjedalice, zainteresiran za polasatno savjetovanje i kavu?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hy, ako ste zainteresirane voljela bi da pratite ovu temu i da nam se javite pa da nas naučite nekim stvarima ili samo da popijemo kafelić u dobrom društvu

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

30.06. u 17h u Puli održat će se Mala škola dojenja... .zainteresirane zabilježite datum, detalje će uskoro

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

U četvrtak, 30. lipnja 2011. s početkom u 17 sati, u prostorijama Obiteljskog centra Istarske županije, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja) u Puli, održat će se Rodina radionica o dojenju - Mala škola dojenja.

Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
    Početak radionice je u 17 sati, predviđeno trajanje dva sata. Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 098 962 1799 ili na e-mail istra@roda.hr.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ako bi netko od istarskih forumašica mogla odnjeti koju obavjest o Maloj školi dojenja u bilo koju ginekološku ambulantu u Puli ovaj tjedan neka mi se javi na pp, pošaljem file, vi isprintate i kad stignete odnesete na oglasnu ploču kod ginića. hvala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mala škola je bila super, koje dobre vibre od simpatičnih trudnica

Nego, na ulazu u OCIŽ vidjela sam plakat za predavanje Jespera Juula u Bujama 04.07. i ne mogu da ne podijelim sa drugima jer je pravi gušt tog čovijeka slušati. Evo linka:
    http://www.ziid.hr/

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

riječko rodilište pošalje dokumente u riječki matični ured (ili ured bilo kojeg grada gdje rodiš)

vi možete unutar x dana potražiti u pulskom uredu izvadak iz matice rođenih (dobro je da prođe barem 7 dana da stignu papiri iz rodilišta u matični, pogotovo ako su u điru neki blagdani ili neradni dani). onda u puli potpišete i ti i otac da ste suglasni oko imena, platite pristojbe i oni pošalju ti rodni list doma. ovo zadnje ovisi od ureda do ureda, neki kažu da platiš i da će ti poslati poštom a drugi kažu da se vratiš za par dana po rodni list.

sve ti to treba za prijavu na HZZO, što ti treba za prijavu kod pedijatra / pregled kad beba ima mjesec dana. e naći pedijatra u puli, to je posebna avantura jer ne znam tko prima (ali karma nam je to platila tako da imamo super privatnu pedijatricu na lungomare), a možda vam je i zgodnije ako vam obiteljski liječnik želi uzeti dijete u svoju ordinaciju. treba vidjeti i razmisliti što želite po tom pitanju.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

U utorak, 13. rujna 2011. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.
    Radionicu vodi Rodina savjetnica sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.

Početak radionice je u 17 sati, predviđeno trajanje dva sata.

Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 091 22 77 239 ili na mail istra@roda.hr

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo ga!! Dolaze nove generacije trudnica i beba!! Ja ću do 13tog svoje odradititi.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hop!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

khm, to vrijedi za istru, ne

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Objavljujemo da ce se zadnji ovogodisnji sastanak Rode odrzati u nedjelju, 4.12. u 10 sati u Mercatoru, kraj igraonice (unutarnje).
    Malo cemo se druziti i proveseliti, raspraviti okvirno aktivnosti za sljedecu godinu i, nadamo se, okupiti i nove clanice.

Veselimo se zajednickom druzenju.

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U četvrtak, 22. prosinca 2011. s početkom u 10 sati, u prostorijama Obiteljskog centra Istarske županije, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja) u Puli, održat će se Rodina radionica o dojenju - Mala škola dojenja.

Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri. Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata. Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 098 280 600.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

preporuke za stolara trebam, kuhinja

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj pčelica_maja_23 prvotno napisa Vidi poruku
    preporuke za stolara trebam, kuhinja
    podižem.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Na pp.

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U četvrtak, 29. ožujka 2012. s početkom u 10 sati, u prostorijama Obiteljskog centra Istarske županije, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja) u Puli, održat će se Rodina radionica o dojenju - Mala škola dojenja.

Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri. Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata. Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 098 280 600.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Drage Istrijanke,

Trebala bih ići u Zagreb jedan dan između 28. i 30.05. na jedan dan, ako ide neka od vas za ZG iz Istre ili obrnuto autom molim vas nek mi se javi na pp.

Tnx

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Drage trudnice,

U četvrtak 28.06. u 9,30 održat će se Mala škola dojenja u Puli, u Obiteljskom centru Istarske županije, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja).

Radionica je besplatna, traje otprilike 2 sata i proći ćemo sve i svašta vezano za dojenje, plus imati dovoljno vremena za pitanja i razgovor o česta pitanja i probleme u dojenju. Imam i prekrasnu bebu-lutku na kojoj ćete isprobati razne položaje dojenja

Prijavite se na istra@roda.hr, meni na pp ili pak na FB stranici Roda Istra. U prijavi navedite svoje ime i prezime i broj telefona/mobitela da vas možemo kontaktirati ako se nešto desi da moramo otkazati Malu školu.

Pozvane su trudnice i njihovi partneri, a organičene smo na 15 polaznica/ka pa prijavite se što prije!

I da, najvažnije, Obiteljski centar ima klimu

(ako vas još nisam namamila da dođete, nastojat ću ispeći nešto fino za pogrickat na pauzi )

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hoćete li nam se pridružiti na kavici?
    Biti će nam drago vidjeti vas!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

PAZIN
    16. kolovoza u 19h u pazinskom kaštelu puležanka koja živi na Bali Elena Skoko predstaviti će svoju knjigu "Memoirs of a Singing Birth" o svom porodu u porodiljnom centru na Baliju u sklopu festivala Sedam dana stvaranja.

Detalji kroz par dana, za sada si bilježite datum, knjiga je vrlo posebna i daje potpuno novu sliku o tome kakvi trudnoća i porod mogu biti.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Detalji:

Elena Skoko predstavlja knjigu Memoirs of a Singing Birth
    Pazin (Kaštel), Sedam dana stvaranja
    Četvrtak, 16. kolovoza 2012., 20 sati

Elena Skoko je pjevačica, spisateljica i mama koja živi nomadskim životom između Balija i Rima. Zajedno sa svojim partnerom Robom Bluebirdom osnovala je blues bend Bluebird & Skoko s kojim nastupa diljem svijeta. Rodom iz Hrvatske, autorica je na osobnom životnom iskustvu zasnovala svoj umjetnički izričaj i put samospoznaje. Nakon iskustva ekstatičnog poroda, Elena se posvetila širenju vizije svijetlog i svjesnog poroda slaveći taj čin kao važnu inicijaciju u svijet majčinstva.

Romantična, inspirativna, informirana - knjiga Memoirs of a Singing Birth promijenit će vašu percepciju o porodu. Priča u kojoj se trudnoća i rađanje doživljavaju kao moćni životni obred. Svjedočenje koje opisuje kako se strah prevodi u pjesmu, a bol pretvara u muziku. Egzotično traganje za idealnim porodom koje će vas odvesti na otok Bali i uvesti u njegove tradicije. Putovanje koje vodi kroz zamršene mreže porođaja u zapadnoj kulturi do prijateljstva s primaljom i pjesnikinjom Ibu Robin Lim. Knjiga detaljno opisuje praksu “lotus birtha”, ne-rezanja pupčane vrpce. Intrigantna i iskrena, ova mala knjiga je ponajviše ljubavna priča jedne žene, njenog muškarca i njihove kćerke. Pisana jednostavnim jezikom i direktna, pročita se u jednu noć i potiče vas da sanjate.

Elena Skoko ispričati će svoju priču u okviru festivala Sedam dana stvaranja u Pazinu, 16. kolovoza u 20 sati na Kaštelu. Na kraju priče, Bluebird & Skoko će otpjevati pjesmu uz koju se rodila njihova kćerka.
    Više o knjizi i autorici možete saznati na njenom blogu www.singingbirth.blogspot.com i na Facebook stranici www.facebook.com/singingbirth.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

PULA - pokretanje grupe solidarne razmjene

U ponedjeljak, 13. kolovoza, u 17 sati u prostorijama Planinarskog društva "Glas Istre" u Puli (43 Istarske divizije) održat će se radionica o grupi solidarne razmjene. 17-18 h - Uvod: Što su to grupe solidarne razmjene, što dobivamo udruživanjem i primjeri iz svijeta
    18-19 h - Mogućnosti organizacije i praktični savjeti
    19-20 h - Predstavljanje primjera GSRijeda i Roda-GSR iz Zagreba
    Utorak, 14. kolovoza
    17-20 h - inicijalni sastanak vaše grupe gdje ćemo vam pomoći u prvim koracima
    Pauze bi radili prema potrebi.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako niste stigle u Pazin na predstavljanje knjige, evo prilike u PULI

https://www.facebook.com/events/113344348813029/

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

i ja sam istarska forumašica!
    voljela bih dobiti informacije o rodinim radionicama u Puli ove i sljedeće godine! hvalaaaaa!!!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Drage žene, dođite na besplatnu projekciju dokumentarac Sloboda poroda čije će se projekcija održati na sljedećim mjestima:
    RIJEKA, Molekula, Delta 5/1 (bivša zgrada Ivexa) u 19,30 sati
    PULA, Gradska knjižnica i čitaonica, Kandlerova 39 u 18 sati
    RAB, Hotel Arbiana, Obala Petra Krešimira u 18 sati

Film „Sloboda porodu“ progovara o kršenju temeljnih ljudskih prava tijekom toga osobitoga i važnoga trenutka.
    U šezdesetminutnom dokumentarcu vodeći svjetski stručnjaci zajedno s međunarodnim odvjetnicima za ljudska prava pozivaju
    na kampanju koja zahtijeva radikalne promjene u ophođenju spram rodilja. Hermine Hayes-Klein, američka odvjetnica i organizatorica
    nedavno održane konferencije o porodu („Human Rights in Childbirth“) ističe: “Način na koji se odvija porod u velikom broju
    zemalja je izuzetno problematičan. Milijuni trudnica podvrgnute su nepotrebnim farmaceutskim i kirurškim intervencijama
    za koje i liječnici priznaju da se čine iz financijskih razloga ili zbog osobnog komoditeta. Žene širom svijeta počinju shvaćati
    da porod ne mora i ne smije biti takav. Omalovažavanje i zlostavljanje nisu neizbježna cijena sigurnosti.”

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da ne ispadne da se sve dešava u Zagrebu ili u Puli, evo upravo sad smo potvrdile još jednu projekciju u POREČU! 20.09., Gradska knjižnica u 18 sati!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo jos jedne novopecene Istarske Rode! Dolazim na projekciju u Porecu, najbliza mi je. Inace, na sjeveru sam u brdima iza Buja.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja, i ja sam istarska forumasica!!!!!
    pozz!!!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Došao je dan projekcije.
    Dođi te i pogledajte film "Sloboda porodu"!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

U srijedu, 31. listopada 2012. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.

Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 098 962 1799 ili na e-mail istra@roda.hr.

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U srijedu, 19. prosinca 2012. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.

Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 098 364 657

Vidimo se

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Udruga Roda ove će godine obilježiti Dan žena projekcijama filma The Face of Birth (Lice poroda) koje će se održati diljem Hrvatske.

U Istri će se održati tri projekcije, u Puli, Pazinu i Poreču, u petak 8. ožujka. Ulaz je besplatan!

PAZIN, Društvo Naša djeca, 154. Brigade Hrvatske vojske bb (kompleks bivše vojarne), 18,30 sati

POREČ, Gradska knjižnica Poreč - dječji odjel, Trg Marafor 3, 18,30 sati

PULA, Gradska knjižnica i čitaonica, Kandlerova 39, 17,30 sati

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hop!

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke