-
Cure, hvala puno na odgovorima. Evo upravo sam se vratila iz bolnice. Meni su zbog jakog krvarenja stavili cerklažu (navodno da ga devaskulariziraju jer se on ne uklanja). Kad su mi radili cerklažu on je otpao sam većim dijelom (bio je velik 3 cm), dok je manji dio ipak ostao. I još mi je izazivao laganu sukrvicu nekih 10-tak dana iza toga. Krvaruckanje je sada, nakon 3 vaginalete Betadina, hvala Bogu prestalo, pa su me pustili doma. Nadam se da se više neće vratiti.
Lakše mi je kad vidim da nisam jedina koja jetako jako krvarila od polipa i da je sve ok.
-
Malo ću osvježiti temu. Dal netko ima novijih iskustava s polipom u trudnoći? Meni su ga otkrili u nedjelju na hitnoj nakon sto sam svatla da mi je sukrvica krenula. Nekrotičan je pa ga je dost odstrnila doktorica. Rekla da se ne brinem za bebe(blizanci) jer sam zatvorena i da to nema veze s bebama i da moram mirovati. Sad pri malom naprezanju sukrvica ide van pa mi nije svejedno. Moj ginić mi je rekao da nemoram dolaziti već da ležim. Molim iskustva ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma