Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: POLIP

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo mene s informacijama. Pregledao me je i rekao da sse polip više ne vidi. Kaže da je to trudnički polip. Kao maternica je obvavijena nekom sluzi koja se zna slijevati pa završi na grliću ko polip. No nije opasan, s porodom odlazi. A meni je valjda već se osušio pa ga je doktorica sa hitne mogla odstraniti.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Mirna15 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene s informacijama. Pregledao me je i rekao da sse polip više ne vidi. Kaže da je to trudnički polip. Kao maternica je obvavijena nekom sluzi koja se zna slijevati pa završi na grliću ko polip. No nije opasan, s porodom odlazi. A meni je valjda već se osušio pa ga je doktorica sa hitne mogla odstraniti.
    Vidiš ti to, pa super, ajd valjda ću se ja na slijedećoj kontroli sjetiti i upitati šta je s mojim polipom! Pozdrav

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja također imam polip. Sada sam 26 tjedana trudna, meni je ginekolog rekao da ga je bolje ne dirati jer to može dovesti do infekcije a to je onda problem. Moj je velik, 2 cm i imam ga od početka trudnoće, imam svakih cca mjesec-mjesec ipo izljev krvi, ne veliki, ili smećkasto krvarenje par dana.
    Nije mi propisano mirovanje ni ništa, samo zabranjeni odnosi
    Moj ginekolog mi ne radi vaginalne preglede radi njega isto radi infekcija, samo UZV, jedino odem kod njega kad krvari da provjeri je li to polip ili nešto drugo i onda pogleda samo s onom spravicom (zaboravim uvjek kako se zove )

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zdravo svima!

Forum vam je odlican, ja sam iz Makedonije trenutno zivim u Kanadi i puno vas pozdravljam (oprostite ako moj hrvatski je los).
    Ja sam rodila devojcicu prije 7 nedelje i 3 dana i jos krvarim, nije tako puno ruzicaste boje...Bila sam na UZV i nasli su mi polip velik 2 cm i da je moguce da i zato jos krvarim...Meni je otkriven polip 3 mjeseca pred da ostanem trudna i bio je 5 mm tada. Nisam imala probleme u bremenosti samo sam jedanput imala smeckasto krvarenje ... Jel ima neko tu sa slicnom iskustvom, dali je bolje da odem na operaciju da ga uklone ili? Molim vas ako neko nesto zna neka pise...Hvala vam puno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •