Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: dr Zlopaša - kad radi?

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno dr Zlopaša - kad radi?

Jel zna netko kojim danima radi dr Zlopaša u trudničkoj ambulanti u Petrovoj? Trebala bih krenuti tamo na preglede (2 tjedna prije termina) a čula sam da je ok.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nazovi u Petrovu, na 4604-616 pa pitaj.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

on je zaista ok

mišura avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dr. Zlopaša radi petkom. Međutim od moja 4 pregleda petkom on je bio na prva dva, a na druga dva su ga mijenjale druge dr. jer je on imao operacije. Tako da ne mora biti da je uvijek petkom u ambulanti. Ili se samo meni tako potrefilo?!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da je Zlopi ovaj tjedan još na godišnjem, koliko se sjećam govorio je da se vraća idući tjedan...

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a ja ću onda sutra na pregled pa ću vidjet tko će biti, hvala na odgovorima

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zlopi je skroz OK

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

evo ja bila danas na pregledu i nije mi bio dr Zlopaša -otišao na operaciju kad sam ja došla na red
    ali je zato bio neki drugi doktor, mlad, simpatičan i prilično zgodan tako da mi nije bilo žao

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kad je Zlopaša na UZV-u???
    koji dan u koje vrijeme?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uzv ponedjeljkom.
    ambulanta petkom. ali dode tek oko pola 1, jedan.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo bio Zlopaša na Dobro jutro hrvatska LIVE from rodilište

znači da se vratio jea

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Molim vas jel zna netko da li dr Zlopaša gdje radi i privatno? Jel istina da bira svoje pacijentice i da se ne može samo tako kod njega na pregled?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Matanica, imaš pp!

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja čula da je on jako jako jako zgodan...

jel istina???????????

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mačkulina prvotno napisa
    ja čula da je on jako jako jako zgodan...

jel istina???????????
    Kakve veze ovo ima sa pitanjem iz naslova?

Molim ne skretati s teme. Hvala.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Matanica prvotno napisa
    Molim vas jel zna netko da li dr Zlopaša gdje radi i privatno? Jel istina da bira svoje pacijentice i da se ne može samo tako kod njega na pregled?
    ovo bi i mene zanimalo

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Adi, imaš pp

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Matanica prvotno napisa
    moze i meni na pp.
    prvu trudnocu sam vodila privatno, ali bih htjela sad zadnje preglede obaviti u bolnici,a za njega sam cula da je zakon..

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

moze i meni na pp.
    Može. Imaš pp.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

molim i meni pp. skupljam info za slijedecu trudnocu
    bila sam prosli put kod njega u petrovoj al sad imam dijete pa necu moci dane provoditi u cekaonici...

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Imam pitanje vezano za dr.Zlopašu.
    Trebam preći u trudničku ambulantu od idućeg pregleda (prvi tjedan 8 mj) koji bi trebao uključivati i UZV.
    kako bi htjela u Petrovu bolnicu, preporučen mi je dr.Zlopaša.Pa me interesira kako se naručiti na pregled i na UZV??Jer vidim na stranici Petrove bolnice da su petkom pregledi, a ponedjeljkom UZV?!Pa sam sad malo zbunjena.. :?
    I koliko se ranije treba naručiti?

Hvala unaprijed!

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ne znam jel Zlopaša na ultrazvuku.
    Trutin je na ultrazvuku-on je ok.
    ali to u petrovoj ti je tako grozno...

frida editirala vrijeđanje

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala na odgovoru.
    Ja sam shvatila da radi i Zlopaša UZV jer sam ovo našla na stranici Petrove:

Ambulante

Trudnička ambulanta
    Ponedjeljak dr. Gašparović 8-10h, prof.dr. Škrablin 10-14h
    Utorak mr. Starčević 8-10h, prof.dr. Djelmiš 10-14h
    Srijeda mr. Blajić 8-14h
    Četvrtak prof. dr. Ivanišević 10-14h
    Petak dr. Zlopaša 8-14 h

UZV ambulanta
    Ponedjeljak prof . dr. Škrablin, dr. Gašparović, dr. Zlopaša
    Utorak prof. dr. Ivanišević, mr. Starčević
    Srijeda
    Četvrtak prof. dr. Ivanišević, mr. Starčević
    Petak dr. Gašparović

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zlopasa radi uzv ponedjeljkom i ako mogu primjetiti prilicno je dobar dijagnosticar, ali mislim da se za njega ne moze naruciti na salteru nego te on iskljucivo sam naruci kad si kod njega u trudnickoj ambulanti...
    dobro je sto ima samo svoje pacjentice pa se na red dolazi vise manje u minutu kada te narucio, za razliku od trudnicke gdje se treba debelo naoruzati zivcima... mislim da nikad nisam cekala manje od 2,5-3 sata bez obzira koliko rano ili kasno dosla...
    sretno

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam (pa sad već mogu reći) davno bila kod njega na pregledima, i samo mogu reći +5.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam bila u petak kod njega na pregledu u trudničkoj ambulanti i mogu reći da je definitivno OK...napisao mi da idem na UZV, ali me oni tamo na UZV nisu htjeli primiti jer idu na godišnji pa nema ko raditi HALO...

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa
    ja sam bila u petak kod njega na pregledu u trudničkoj ambulanti i mogu reći da je definitivno OK...napisao mi da idem na UZV, ali me oni tamo na UZV nisu htjeli primiti jer idu na godišnji pa nema ko raditi HALO...
    Čekaj i kaj sad to znači??Da ne možeš obaviti UZV kod njih??
    A ako te on tak pošalje na UZV, to znači idi bilo kome tko već bude taj dan ili ti veli dođi taj i taj dan kad sam ja na UZV-u?

Jer ja bi osobno htjela da mi jedna osoba nastavi voditi trudnoću, a ne da me svaki put prebacuju novom doktoru..

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Death-of-Art prvotno napisa
    ne znam jel Zlopaša na ultrazvuku.
    Trutin je na ultrazvuku-on je ok.
    moje iskustvo s Trutinom i nije tako dobro.
    Na prijemu u Petrovu on mi je radio prvi UZV i rekao kako je sve u redu.
    Nakon samo 24h Zlopasa me osobno gledao na UZV (jer je vidio nesto na slikama koje je napravio Trutin) i nasao hidrocefalus u zacetku.
    Jos je pozvao Trutina da pogleda i pitao ga sto vidi na monitoru i on je opet rekao da ne vidi nista, da je po njemu sve ok, a ja kao laik sam mogla vidjeti prosirenje komora

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mozda je on tada na godisnjem jer vjerujem da bi te inace zapisao u biljeznicu...
    A to da nitko ne radi na uzv mi zvuci precudno, mozda su mislili da zelis bas kod njega ili?? Mislim, kaj trudnice ne radjaju I ljeti??

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dr. zlopaša je na godišnjem od prošloga petka do 1.8., tako nekako...mislila sam i ja kod njega do poroda na pregleda ali eto...

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma meni idući pregled + UZV pada na prvi tjedan 8 mjeseca, taman kad se Zlopaša vrati s godišnjeg.
    A meni će onda biti tek 27 tt, ali na VV-u si mi rekli da sada pređem u trudničku ambulantu.
    I rado bi sve vodila kod jednog doktora, a ne da idem jednome na pregled, drugome na UZV ili kome već dopadnem u tom trenutku, to mi je tak nekak šlampavo....

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je Zlopaša kriv za sve-ostavio mi je predobar dojam o Petrovoj, pa sam imala prevelika očekivanja za porod
    dakle, on je svjetla točka, definitivno.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kada sam ležala tamo, on je bio negdje u 5-6 vizita i još mi gledao ranu od Carskog reza...

Osim što je jako jako stručan.. on je jako jako zgodan

i to definitivno

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

potpisujem mackulinu...

a trudnicki hormoni ne poboljsavaju situaciju ako se dobro sjecam, znala sam ga i sanjati

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ovako, doktor koji radi na trudničkom UZV ide na godišnje sad u 7 mjesecu i oni naručuju pacijente za 9 mjesec, reko ženo ali ja ću u 9 mjesecu roditi...a ona meni na to pa odite kod nekog drugog...a Zlopaša mi napisao na nalazu UZV prije sljedeće kontrole....

e sad da krenem otpočetka, ja sam htjela ići na Merkur prvo, ali zbog radova koje imaju ne primaju pacijente, i onda sam otišla u Petrovu, da vidim kad radi koji doktor, i da vidim za UZV....s obzirom da mi je moj MPO doktor preporučio dr. Zlopašu, odlučila sam se ići kod njega, i paralelno otišla na UZV naručiti se, kad sam došla dolje rekla mi žena na šalteru da oni naručuju na UZV za 9 mjesec, jer doktora nema....

Kad sam bila na kontroli kod dr. Zlopaše rekao mi da do sljedeće kontrole napravim UZV, na što sam ja reeagirala da me nisu htjeli naručiti neki dan, a veli on meni sad moraju jer te mi šaljemo...AHA, ali u nekom drugom svemiru, odem ja opet dole na UZV, i opet mi veli ženska da nemogu prije 9 mjeseca, kažem ja njoj ali šalje me dr. Zlopaše....na što će ona meni..pa ako je baš potreban neka ti ga onda on napravi na sljedećoj kontroli HALO...

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

@kata.klik-a bože... njima ko da je temeljna preokupacija u životu da vozikaju žene amo tamo.
    pa di ćeš onda na uzv?
    vinogradska i sveti duh gledaju strogo adresu prebivališta.
    što ti onda preostaje?

i ta sestra... sigurno je ona koja je i mene tjerala svaki put.

ne znam. budi malo stroža s njom i ako treba glasno joj reci da te doktor šalje i da te izvoli naručit.
    pa one nisu normalne.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovak...budući da je sezona godišnjh, uzv u bolnici radi se samo hitno i za bolničke pacijente jer nema dovojno doktora...dakle, sve vi drage moje trudnice, koje morate na idući pregled sa uzv...obavite to privatno (ako možete) i sa tim uzv na iduću kontrolu...tako meni danas objasnili u petrovoj!!

eto, nadam se da sam pomogla((: jer sam se i sama danas našetala i načekala...

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ovak...budući da je sezona godišnjh, uzv u bolnici radi se samo hitno i za bolničke pacijente jer nema dovojno doktora...dakle, sve vi drage moje trudnice, koje morate na idući pregled sa uzv...obavite to privatno (ako možete) i sa tim uzv na iduću kontrolu...tako meni danas objasnili u petrovoj!!

eto, nadam se da sam pomogla((: jer sam se i sama danas našetala i načekala...
    a ko će mi podmiriti troškove privatnog UZV-a? da sam htjela ići privatno išla bi a nebi se zezala u redovima u bolnici...jednan veliki minus za Petrovu...

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

e da, na kraju sam išla privatno, sad me samo zanima, ako je dr. Zlopaša na godišnjem ko radi petkom u TA?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Najbolje je dan prije nazvati u Petrovu i pitati jer kad su godišnji nikad ne znaš koje su kombinacije u igri.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a ko će mi podmiriti troškove privatnog UZV-a?
    Racun od privatnog UZV mozes priloziti u poreznu prijavu na kraju godine.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

[quote="kata.klik"

a ko će mi podmiriti troškove privatnog UZV-a? da sam htjela ići privatno išla bi a nebi se zezala u redovima u bolnici...jednan veliki minus za Petrovu...[/quote]

pa mislim da je ista situacija sad po ljeti u svakoj bolnici...pa moraju se i doktori odmoriti ili..?

osim toga...200kuna...ak se ima za internet :/ sori ali glupo mi je kad netko radi strku tamo gdje je nema...sad po ljeti je situacija svugdje takva, u gotovo svim firmama i to je to...rađamo u sezoni kiselih krastavaca

ako nema zlopaše, bit će netko na zamjeni, manje brige, više radosti!!!

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

oprosti kudri ali nisi svatila poantu moje priče....znači sad je ljeto pa mi nebi smjele biti trudne, tražiti pomoć i nedaj bože roditi, jer su doktori na godišnjem oni se moraju odmoriti....ja kad idem na godišnji neko ostaje umjesto mene na poslu i odgovara za posao dok me nema...i nemam ja ništa protiv nhihovog odmora dapače...ali moraju u bolnici organizirati stvari za sve uvjete...a ne reći trudnici snađi se kako znaš i umiješ....

a nije problem dati novac za UZV, problem je odnos prema pacijentu....

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa
    osim toga...200kuna...ak se ima za internet :/ sori ali glupo mi je kad netko radi strku tamo gdje je nema...
    aha, znaci dio tvoje place odlazi svaki mjesec na placanje interneta je li?
    Velicina paketa utjecat ce ti na mirovinu?
    Placas dopunsko za internet?
    Usporedba ti je za krepat

Ako imas zdravstveno osiguranje onda imas pravo na medicinsku skrb 24/7 i stvarno je glupo ocekivati da razumijemo da je ljeto i da se oni imaju pravo odmoriti?
    Pa neka se odmaraju, ali neka si osiguraju zamjenu, potreba za medicinskom skrbi ne prestaje s ljetom nigdje, pa tako ni u Hr
    I zasto bi itko placao uslugu na koju ima pravo, ako odlazak privatniku nije dobrovoljan?

Ja nikada nisam privatno platila UZV, a bila sam trudna 5 puta :/

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

oprosti kudri ali nisi svatila poantu moje priče....znači sad je ljeto pa mi nebi smjele biti trudne, tražiti pomoć i nedaj bože roditi, jer su doktori na godišnjem oni se moraju odmoriti....ja kad idem na godišnji neko ostaje umjesto mene na poslu i odgovara za posao dok me nema...i nemam ja ništa protiv nhihovog odmora dapače...ali moraju u bolnici organizirati stvari za sve uvjete...a ne reći trudnici snađi se kako znaš i umiješ....

a nije problem dati novac za UZV, problem je odnos prema pacijentu....
    potpis pod ovo, a ovo boldano - zar ne bi bilo bolje tih 200kn potrosit na bebicu?
    Ja se ne bih dala od tamo dok me ne bi narucili

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sori curke ali stvarno mislim da se uzrujavate nepotrebno oko nekih stvari...zivot je puno laksi ad se ne lovis za svaku sitnicu...da, skrb bi trebala biti 24/7...ali hellloo, pa nije sigurno prvi put da ste se susrele sa tako nečim...i onda, čemu seu trudnoći uzrujavati, svađati sa sestrom ili bilo kim da te mora upisati ili ČEKATI DOK TE NE UPIŠUU...neznam, nismo trudne svaki dan, pa onda barem u tim mjesecima treba izbjeći stres...kad se ionako ta stvar može vrlo lako zamjeniti (privatno) bez uzrujavanja...ali dobro...možda nisam u pravu, neznam...ali i nije ovo tema za takvu raspravu :/

uživajte u trudnoći

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja u svojoj trudnoći uživam, ali ovakav način rada mi nije jasan i ništa mi ne može popraviti dojam...znači pusti lječnike da uživaju na moru a ti se klati po +35° od bolnice do bolnice di bi te primili na UZV...a ne pripadaš ni jednoj od tih bolnica nego Petrovoj...oprosti kudri, ali to nema nikakve veze sa uživanjem u trudnoći, to je jednostavno neprofesionalnost i odnos prema trudnicama kao prema stoci...

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

no ovo je tema o dr. Zlopaši a o njemu mogu reći sve 5...barem što se tiče onog jednog pregleda na kojem sam bila kod njega....

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

može mi netko napisati gdje dr. Zlopaša radi privatno? Hitno mi je.
    Hvala

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dizem.
    Ako netko zna odgovor molim.
    Hvala

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor