-
ovako, doktor koji radi na trudničkom UZV ide na godišnje sad u 7 mjesecu i oni naručuju pacijente za 9 mjesec, reko ženo ali ja ću u 9 mjesecu roditi...a ona meni na to pa odite kod nekog drugog...a Zlopaša mi napisao na nalazu UZV prije sljedeće kontrole....
e sad da krenem otpočetka, ja sam htjela ići na Merkur prvo, ali zbog radova koje imaju ne primaju pacijente, i onda sam otišla u Petrovu, da vidim kad radi koji doktor, i da vidim za UZV....s obzirom da mi je moj MPO doktor preporučio dr. Zlopašu, odlučila sam se ići kod njega, i paralelno otišla na UZV naručiti se, kad sam došla dolje rekla mi žena na šalteru da oni naručuju na UZV za 9 mjesec, jer doktora nema....
Kad sam bila na kontroli kod dr. Zlopaše rekao mi da do sljedeće kontrole napravim UZV, na što sam ja reeagirala da me nisu htjeli naručiti neki dan, a veli on meni sad moraju jer te mi šaljemo...AHA, ali u nekom drugom svemiru, odem ja opet dole na UZV, i opet mi veli ženska da nemogu prije 9 mjeseca, kažem ja njoj ali šalje me dr. Zlopaše....na što će ona meni..pa ako je baš potreban neka ti ga onda on napravi na sljedećoj kontroli HALO...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma