Četvrti mi je tjedan, tj. šesti po računanju mog ginića. Ne spavam zadnjih tjedan dana. U početku sam mislila da je zbog tamno smeđeg iscjedka, da me to psihički opterećuje, kako će se završiti. Međutim kako su dani prolazili i ja sam se opustila i ali i dalje ne spavam. Tako sam došla na ovaj forum i uvidjela da to nije ništa neobično.
Hvala na dobrim savjetima i prijedlozima. Dve večeri sam pila normabel (2mg). On opusti tijelo ali glavu ne. Onda sam prešla na B6 i lavandino ulje, čaj od kamilice. Noćas sam se probudila između 3 i 4 i opet zaspala oko 6.
Pomagajte ako znate za još neke metode. Lakše mi je kad vidim da nisam jedina.

Odgovori s citatom
). I nakon toga nije bilo spavanja do 06 ujutro. Bilo je zapravo nemoguće raditi i normalno funkcionirati nakon prvih takvih nespavanja. Pred nekih mjesec dana poćela sam se mućiti i sa nespavanjem po cijele noći. Iako mi je tijelo strašno umorno, ne bih mogla zaspati eventualno opet oko 6 kada se dan budi.
Sad idem barem pet puta! A ko mi je kriv kad od večere do spavanja popijem bocu vode!
inače, ja sam niskotlakaš, pa mi je to u trudnoći jako dobro došlo. za te stvari nema lijeka. prođu same od sebe.
...a covjeculjak bi se ujutro samo malo stisnuo uz mamu i tatu
.
, odspavam nekih dva tri sata u komadu i oko dva su mi oči ovak :shock: i dalje više nema spavanja ( eventualno zaspim oko šest i onda sam bijesna kad se treba dić ), a tek sam u 30 tj. :/