Stranica 5 od 12 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 555

Tema: Nesanica u trudnoći

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja poludila jedno večer i popila Normabel od 2mg...kad sam ih već dobila da ih barem načmem...nakon tog jednog, kao da mi se stanje normaliziralo...spavam zadnje 4 noći sasvim u redu

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

super zeleno_sunce - samo neka i ostane tako

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi stalno pricamo o nesanici, ali sta je sa snovima? Ja sam primetila da otkako sam trudna imam bas ludacke snove i vrlo, vrlo realisticne :?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

meni jedino sada pred kraj, ali prije uopće ne.
    od kada te to muči?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa recimo da je od pocetka bilo, samo redje, a sada mogu da se pohvalim da skoro svaku noc imam neki ludi san
    mozda je to kod mene simptom "loseg spavanja" pa zato sanjam...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Gombica prvotno napisa
    Mi stalno pricamo o nesanici, ali sta je sa snovima? Ja sam primetila da otkako sam trudna imam bas ludacke snove i vrlo, vrlo realisticne :?
    To ti je tipično u trudnoći; neobični snovi, realistični, a pogotovo sexy

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    pogotovo sexy
    je, je.. kako si pogodila :?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja se ne sjećam kad sam nešto sanjala u ovih zadnjih 7,5mj...rekao mi MM samo da sam neku noć na sav glas TREŠNJEE!! i to je bilo to

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti je tipično u trudnoći; neobični snovi, realistični, a pogotovo sexy

Sinoc sam sanjala sebe i cijelu ekipu Leta 3, srecom, ne u sexy snu ali u predivnom ambijentu pjescane plaze i tirkiznog mora iz kojeg smo vadili klobuke (bilo ih je uzasno puno).

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo jednog savjeta koji sam i ja nedavno dobila: par sati prije spavanja pojedite što više zelene salate, ali da nema mnogo začina. počinje djelovati već nakon 2-3 noći. meni je zaista pomoglo.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa
    evo jednog savjeta koji sam i ja nedavno dobila: par sati prije spavanja pojedite što više zelene salate, ali da nema mnogo začina. počinje djelovati već nakon 2-3 noći. meni je zaista pomoglo.
    djelovati za što? protiv nesanice....ili sexy snova?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni pomaze caj od kamilice i koprive. Protiv nesanice. Ovo drugo

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa
    djelovati za što? protiv nesanice....ili sexy snova?
    samo protiv nesanice a što se tiče sexy snova-nemojte da se bunite!!!
    da ih barem imam... nisam se sexala cijelih 8 mjeseci, a svi oblici zadovoljavanja su skoro pa zabranjeni jer mi je maternica ekstra podložena kontrakcijama.

pravo sam poželila bilo šta... pa makar i u snovima

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

popila čaja od kamilice litre i litre...i niš, samo sam se dizala piškit cijelu noć i opet nula spavanja

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

kod mene sexaona u snovima stalno, a i libido i aktivnost mi je o.k. ...što se za prošlu trudnoću ne bi moglo reći.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

negdje sam čitala da što se više trudiš zaspati to ti se manje spava, pa bi trebalo pokušati s obrnutom taktikom - u stilu "e baš sad neću zaspati, baš me briga"...i onda npr. čitaš, gledaš TV, whatever...i kao dođe ti sanak na oči...navodno.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kod mene sexaona u snovima stalno, a i libido i aktivnost mi je o.k. ...što se za prošlu trudnoću ne bi moglo reći.
    I kod mene ovako. Smijem li te pitati za pol nove bebe (ako znaš), makar i na pp. Strašno me interesuje ima li to kakve veze, imam jednu hipotetičku teoriju

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

strobery, mali muškarac nam stiže opet
    ...a sad teoriju na sunce!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potvrdila si mi teoriju! Ja se nadam da je moje raspoloženje u ovoj trudnoći uvjetovano prisustvom testosterona

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanima teorija.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Potvrdila si mi teoriju! Ja se nadam da je moje raspoloženje u ovoj trudnoći uvjetovano prisustvom testosterona
    ali ja sam i u prvoj trudnoći nosila malog muškarca, a vjeruj mi nije mi uopće bilo "do svirke"..mislim sexualne

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali ja sam i u prvoj trudnoći nosila malog muškarca, a vjeruj mi nije mi uopće bilo "do svirke"..mislim sexualne
    A ja prvo curu, a sad decka i oba puta do "svirke" mi samo u snu.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni nekak ta teorija odgovara. prosli put (sa deckom u trbuhu) me bilo tesko zaustavit...cijelu T

a sad..paaa, recimo da mi se u 2 trimestru malcice probudio libido, ali na pocetku samo sto nisam drzala stap kraj sebe da zveknem mm ako me samo i pogleda koliko mi se nikako nije dalo...

a nesanica...
    uff
    u kombinaciji sa ovom vrucinom i RLS (nemirnim nogama) ja hocu izludit. umorna ko pas, a ne mogu zaspati. jos mi noge polako naticu tak da sam navecer toliko grintava da sama sebi pocnem ici na zivce :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

po pitanju nesanice - mene ćopilo zadnjih dana dizanje u pola 6 :shock: što naravno nije nikad u životu , pa čak ni u 1. T - spavala sam ko top i nisam mogla vjerovati kad bi neka trudnica pričala kako se rano budi.

Moj je trogodišnjak konačno počeo spavati čitavu noć, tako da se očito do pola 6 u komadu :shock: toliko naspavam da dalje jednostavno ne mogu. odem na wc i gotovo.

po pitanju snova - neku noć sam sanjala najrealističniji san u životu, ali nažalost ništa lijepo, nego da me netko napao s leđa i vukao po stepenicama ispred ulaza u moju zgradu (a sve je bilo točno tako kako izgleda u stvarnosti što u snovima inače nije slučaj), a ja sam se pokušavala osloboditi i vikati i naravno nisam mogla, a cijelo vrijeme mi je na pameti bio moj sin Na sreću brzo sam se probudla pa ne znam što je bilo dalje.

Ima netko sanjaricu

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    A ja prvo curu, a sad decka i oba puta do "svirke" mi samo u snu.
    Nemojte mi, molim vas rušiti teoriju
    Javnem vam kad saznam, da li kod mene fercera moja teorija

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi imamo decka, i mogu vam reci da se kod mene teorija potvrdjuje
    mm je smesan, kaze da je mislio da ce da odahne kada konacno napravimo bejbija, a sada mu je jos gore
    a ja uvek nastupam sa teorijom " samo zadovljna trudnica je srecna trudnica" i onda on, sta ce...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

potvrđujem teoriju...dečkić u trbuhu, ono na S me uopće ne zanima

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj zeleno_sunce prvotno napisa
    potvrđujem teoriju...dečkić u trbuhu, ono na S me uopće ne zanima
    to se kosi s teorijom od strobery

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni je nakon svakog buđenja jedino slatko na pameti. Morat ću podhitno početi spavati cijelu noć, inače ću natući 50kg. Moj favorit po noći je nutela s žlicom, gumeni bomboni itd. Bilo bi fer da se barem sad naspavam, jer znam šta me čeka. Moje prvo zlato od 3,5 g. još UVIJEK ne spava cijelu noć

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Apathetic prvotno napisa
    Meni je nakon svakog buđenja jedino slatko na pameti. Morat ću podhitno početi spavati cijelu noć, inače ću natući 50kg. Moj favorit po noći je nutela s žlicom, gumeni bomboni itd. Bilo bi fer da se barem sad naspavam, jer znam šta me čeka. Moje prvo zlato od 3,5 g. još UVIJEK ne spava cijelu noć
    ajde što se tiče prežderavanja, bar noći preskačem , još uvijek ipak nemam takvu nesanicu, ali zapravo se hoću nadovezati na svojeg starije koje je tek sad s pune 3 počeo spavati (recimo) cijelu noć (ono jednaput mu još dam mlijeko kad ionako moram na wc , pa to ni ne brojim) i konačno smo malo odahnuli.
    Inače drugo smo planirali tek kad prvo počne spavati, ali kad smo skužili da se to neće tak skoro dogoditi, bilo nam je glupo čekat. Ovo jedanput me ipak još uvijek drži u "formi" za sljedeće - bar će mi biti puno lakše opet zombijati

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Apathetic prvotno napisa
    Moje prvo zlato od 3,5 g. još UVIJEK ne spava cijelu noć
    pitam se sto to tocno znaci spavati cijelu noc za 3,5godisnjake? 8) (sjecam se da sam bila usokirana kad sam sa njegovih cca 11mj shvatila da on prema mjerilima malih beba zapravo prospava CIJELU noc - 5h u komadu - od 20-01h..to sto ja legnem tek oko 23 je bio sasvim moj problem )

naravno mojoj nesanici pridonosi i cinjenica da malisa barem 2-3 puta po noci se budi ili u placu ili samo trazeci da netko od nas sjedne kraj njega na krevet i bude tamo dok ne zacori opet...i negdje izmedju 4-6 ujutro dobaulja do naseg kreveta kad vise nemamo snage ni volje slati ga ponovno u njegov jer cemo se ionako skoro morati dici zbog posla i vrtica...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

za trogodišnjaka bi to stvarno trebalo značiti cijelu noć - od kad zaspi pa do jutarnjeg buđenja jer i bebe s godinu dana (jest da rijetke, ali) znaju tako odčoriti, pa gdje ne bi mogli oni.
    to je opet uvjetno rečeno jer svi se mi i odrasli i djeca budimo nekoliko puta po noći, ali roditeljima (i meni) to valjda znači da ako se, kad se već probude - ne bude nužno i njih sa prohtjevima i zahtjevima najrazličitijim od piti, jesti, gledati crtiće - a bilo je i toga , pa do - ja bih u veliki krevet............ i tako dalje.
    ja isto, pa čak i sad kad ima pune 3 godine više ne smatram tragikom ako mene probudi jednom pa hoće npr. mlijeko ili k nama u krevet, odradim što brže mogu i vraćam se natrag na spavanje ko da ništa nije ni bilo. Nakon onog pakla od prije par godina kad se budio i 5,7,13 puta po noći, ovo je raj na zemlji.
    uostalom ionako sam bar taj jedanput po noći na wc-u - da ovaj post baš cijeli nije OT

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nisu me probudili neki sexy snovi , samo pauza za pišanje i umiranje od sparine

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dobro jutro cure, evo samo da vam se u prolazu javim
    Mladji sinko me probudio, htio se maziti malo
    Vracam se sada k njemu, mozda opet i zaspem nekim cudom

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

blago tebi

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja više ovako ne mogu
    Vrtim se po krevetu mrtva umorna po 2-3 sata, zaspim tek u2 unoći i budim se svakih 2 sata.
    Ovo je gore od vijetnamskog logora.
    Pomišljam na najgore.....popiti normabel 8)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kuc, kuc!

Jel tko budan?

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja se redovito po noci budim nekoliko put i kaj je najgore ustanem svako jutro 6.30 i ne znam kaj bi radila. ja u zivotu nisam mogla ustati u 6.30 i kad je trebalo... :shock:

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A meni se baš svidjelo što sam se počela buditi ranije, oko 7:30, čila i vesela. Uz jednu šetnju do banje i provjeru cure da li je pokrivena oko 3-4, opet sam nekako super naspavana. Al me baci nakon ručka, ko da me kamion pregazi. (liježemo oko 12 jer nam je curka nočna ptica)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

opet ja tu, a vi?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja tu. ex insomnična trudnica, hehe. trbuh je nestao ali stare navike ne nestaju baš tako lako...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a mene unatrag par noći ćopilo kad me dijete digne oko 4 - zombijanje...........jutros u 5 uzela bonisan jer već par dana tako - na funkcioniram, a još i radim..........moš mislit kako mi je pomogao (iako izbjegavam uzimanje bilo čega - već sam ga jedanput prije uzela kad sam bila strašno uznemirena i zaspala sam bez problema - doduše navečer kad sam bila umorna).............spavanje me ćopilo tek oko 7 kad sam se morala dignut..................

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A meni se baš svidjelo što sam se počela buditi ranije, oko 7:30, čila i vesela. Uz jednu šetnju do banje i provjeru cure da li je pokrivena oko 3-4, opet sam nekako super naspavana. Al me baci nakon ručka, ko da me kamion pregazi. (liježemo oko 12 jer nam je curka nočna ptica)
    Ovo kao da sam ja pisala s time da mi imamo decke koje treba pokrivati
    Eto nocas sam tek legla u 2 da bih vec u 4 bauljala po kuci, pa do wc-a, pa provjeri klince, pa bi legla pa ne bih, pa ipak cu malo vode popiti, pa legnem i dok uspijem zaspati vec je sigurno 6, a u 7 dizanje

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa

Sinoc sam sanjala sebe i cijelu ekipu Leta 3, srecom, ne u sexy snu ali u predivnom ambijentu pjescane plaze i tirkiznog mora iz kojeg smo vadili klobuke (bilo ih je uzasno puno).
    Jesu imali čmarne čepove i nakurnjake?

Ja volim kad se rano ujutro probudim, a to me u prošloj trudnoći jako držalo. Ne bih to nazvala klasičnom nesanicom nego više nekakvom jutarnjom vrstom nesanice. No jednostavno sam premorena jer kadem kasnije spavati zbog maloga tako da propuštam predivna jutra pa se budim zajedno s njim oko 8

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja muku mucim sa nesanicom. Taman zaspim i onda moram na WC i tako se nikako ne naspavam, pa bi onda spavala po 2 h kroz cijeli dan. To me ubija!

Nista ne stignem raditi

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mene počela mučiti nesanica
    a ja sam od onih koji mogu odvaliti 10 h u komadu i još popodne...
    ovo je grozno.
    nijedna stanica u tijelu mi nema dovoljno energije za abzične aktivnosti

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

kombinacija nesanice sa zgaravicom me jednostavno unistava
    luda sam vise
    toliko da pomisljam na najgore - otici po normabel... fakat ne mogu vise...

ne spavam do 4-5 ujutro, kad zacorim totalno izmorena cudo me probudi za najvise 1,5h i onda tokom dana sizakam jer nemam zivaca nizasto, ne mogu se kretati jer mi naticu noge, ne mogu lezati jer mi je tesko biti u jednom polozaju i tako docekam vecer koja se pretvori u jutro i zacarani krug se zatvori...

znam da to ne moze biti dobro ni za bebu, a stvarno mi je tesko odrzati pozitivu sa ovim tempom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

saska
    Meni je protiv zgaravice pomoglo da zadnji obrok jedem najkasnije u 7-8 navecer i to mali. Ako sam bas jako gladna nakon njega, pojedem max jednu jabuku ili neku slicnu vocku.

Inace, i ja spavam rascjepkano - svakih 2-3 sata idem u wc, bude me bolovi u kukovima (povremeno me bas rasturaju) i onda kao zombi odradim par sati posla ujutro, a popodne ili pobjegnem odmah na zrak (na kojem opet ne mogu dugo biti jer nema toliko wc-a niti mjesta na kojima bi mogla piskiti) ili ulovim pola sata za spavanje pa onda van. Jedino kad sam na zraku, nisam kao krepana macka.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

curke kako izdrzavate po ovoj vrucini sa spavanjem? Meni je uzasno

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Baš sam htjela napisati da nemam problema sa spavanjem a sad gledam u kutu da je skoro 1 ujutro a ja budna kao da je usred dana. U biti po danu mi se zbog vrućine više spava.

Stranica 5 od 12 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •