Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 554

Tema: Nesanica u trudnoći

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Navodno povecana razina progesterona u trudnoci skracuje REM fazu sna i uvjetuje (osim umora) vrlo zive snove. Nikad nisam nesto specijalno sanjala, ali otkako sam trudna, to je nevjerojatno - uglavnom sam nekakav tajni agent na misijama u Iraku, Afganistanu i sl. Vrlo iscrpljujuce
    Nalijevanje kamilicom stvara kontraefekt jer kao i sve iz prirode, pomaze samo u optimalnim kolicinama - previse kamilice izaziva napetost, nemir i tahikardiju...

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja isto jako loše spavam. Od vrućine jedva zaspim. Budim se svakih sat-dva i moram na WC. Ne mogu duže spavati na jednom boku jer me počne boliti, isto tako kad se okrećem s jednog boka na drugi, boli me trbuh :shock: , kaj mislite o tome?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Citiraj BusyBee prvotno napisa
    Citiraj anek prvotno napisa
    Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Potvrdila si mi teoriju! Ja se nadam da je moje raspoloženje u ovoj trudnoći uvjetovano prisustvom testosterona
    ali ja sam i u prvoj trudnoći nosila malog muškarca, a vjeruj mi nije mi uopće bilo "do svirke"..mislim sexualne
    A ja prvo curu, a sad decka i oba puta do "svirke" mi samo u snu.
    Nemojte mi, molim vas rušiti teoriju
    Javnem vam kad saznam, da li kod mene fercera moja teorija
    Samo da javnem da prvi preliminarni rezultati potvrđuju moju teoriju (koja možda važi samo za mene ). Dakle za sad je pišulinac.
    Stanje sa spavanjem se pogoršava, uz vrućinu i povećanje gabarita spavanje mi slabo ide :/

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam vise luda od nesanice i zgaravice

jos 2tj do termina, a ja umjesto da skupljam snagu (htjela bih prirodan porod ovaj put) spavam sve manje i manje i manje...
    zadnjih tjedan dana jednu noc sam spavala 4h, sve ostale oko 3h. UKUPNO!
    ne mogu vise ni po danu funkcionirati. preumorna sam za bilo sto. jucer me u jednom trenutku od umora uhvatilo stanje "nadrogiranosti" (pretpostavljam da se tak osjecaju ljudi koji su nadrogirani) sve oko mene se jaaaakoooo sporo kretalo a meni su misli i pokreti bili super brzi. imala sam feeling iza toga da cu samo pasti na krevet i odspavati ko klada 18h u komadu, ali sam nakon 3h polusna bila opet na nogama
    probala sam piti vode, male kolicine caja od mente ili kamilice, da ne pretjeram, smanjila obroke koje pojedem najkasnije do 21h (najcesce mi je zadnji oko 19h). ne pijem kavu, colu, tonik, nis s kofeinom ili teinom ili kininom...

ljudi sto da radim? jel mi jedina opcija normabel??

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nesanica + žgaravica i meni pričinjava problem,dižem se po noći i pijem mlijeko pa se ublaži

primjetila sam da imam podočnjake,inače ih baš nemam
    Danas sam bila kod roditelja na ručku,i mama me non stop kritizirala da izgledam mršavo( :shock: :shock: ) iscrpljeno i izmoreno i trpala mi je hranu u tanjur(a stvarno nije u hrani problem,dobila sam 9-10 kila i još mjesec do termina,dakle dovoljno,beba velika)...mislim da je baš u snu problem.Ne znam kak da si pomognem.Kamilica mi isto ne pomaže pretjerano.Ujutro se dižem ko sova u 6 i ne mogu više kvalitetno zaspati,a baš mi fali taj sat i po ...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pridružujem se.
    evo i mene počela mučiti...
    jednostavno se nikako ne mogu namjestiti..nemirna sam..
    a još kad se radi nečega naživciram...
    uh uh uh

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

uf, ja bih spavala non-stop, kod mene izgleda obrnuta situacija

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mene svi pitaju jl sam neispavana, a ja se samo smijem - sad spavam od 11-7 svaku noc sa 2-3 kratka budjenjja da se okrenem i narihtam cicu malenoj u cubu 8)

curke ne dajte se
    btw na kraju nisam spavala vise od 2h na noc, a doktorica mi je rekkla da mi ni normabel ne bi pomogao...

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a ja se moram dobro izmorit preko dana da bi prospavala noć. jer em mi je vruće, em me bole rebra (strašno!, jel još koga to mučilo?) pa me leđa bole, ma užas! a tako bi spavala,al ne ide. samo se vrtim, nemirna...

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod mene opet obrnuto. Dignem se između 9-10, doručkujem i opet odspavam najmanje 2 sata. I navečer opet bez problema. Do 15.00 nitko ne može računati na mene, lagano mi bude muka toliko da ne mogu nigdje i slabost me drži toliko da skoro padnem u nesvjest. Ali bar imam dobra san. Sumnjam da će ostati tako, pa sada koristim koliko mogu

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Koristi dok možeš. Ja sam super spavala do prije par dana. Sinoć nisam oka sklopila, i popodne sam išla leć, jedva držala oči otvorene, al nebi zaspala, ma nema šanse. Evo i sad jedva gledam. Nadam se da će to proći jer sam tako umorna!
    Ma najviše me muči položaj, i ta rebra! Kako me bole rebra!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni je najgore budjenje radi ustajanja u wc. Navece idem u wc cini mi se vise nego danju. Svako sat do dva (najvise) se dizem i onda mi to san narusi. Jako mi se tesko namjestiti spavati zbog stomaka, prevrtanje s jedne na drugu stranu, bolovi u bokovima, sve to traje citavu noc do negdje pred rano jutro. Onda za cudo jedno mi stomak uopste ne smeta i mogla bi spavati. Al hajd spavaj kad ti svi ukucani se dignu u 8 ujutro

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja više ne znam kud bi sa stomakom, ne odgovara mi ni jedan položaj za spavanje, ni podmetanje jastuka, ni poluležeći, leđa me bole katastrofa, a ako se dignem oko 5 (kao jutros) na wc ili da pregledam stariju, misli se prebace u 5. brzinu i to sve neke "važne" teme koje mi ne daju spavat (jutros prvi dan u vrtiću, šta trebam kupiti u apoteci ...). A valja se još naspavat za doček ovog mog ljubljenog gimnastičara.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Iman prvotno napisa
    Meni je najgore budjenje radi ustajanja u wc. Navece idem u wc cini mi se vise nego danju. Svako sat do dva (najvise) se dizem i onda mi to san narusi. Jako mi se tesko namjestiti spavati zbog stomaka, prevrtanje s jedne na drugu stranu, bolovi u bokovima, sve to traje citavu noc do negdje pred rano jutro. Onda za cudo jedno mi stomak uopste ne smeta i mogla bi spavati. Al hajd spavaj kad ti svi ukucani se dignu u 8 ujutro
    x
    i ja bi spavala tek ujutro.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

sad sam napisala cijelu litaniju i oću poslati i sve mi se obriše

sad ću ukratko... u posljednje vrijeme i ja imam problem sa spavanjem... zaspim bez frke oko pola 11 al se redovno probudim 2 - 3 puta (pišanje ofkors) i kak me uz sve te trudničke problemčiće počela pratiti i alergija na ambroziju, spavam jako malo... jednom kad se dignem počnem kihati, kašljati, gušiti se... i redovno poživčanim nakon kaj sat vremena minimum nemogu zaspat... nije mi se tolko niti problem namjestiti, uz sve ovo popratno, trbuh mi uopće ne smeta (osim povremene boli pod rebrima)... ali danas sam nakon kaj duuuugo nisam mogla zaspati, nakon kašljanja i stezanja u plućima, odlučila da ću ipak uzeti ventolin, i kaj da velim... nakon toga zaspala ko bebica
    hm, da nema te proklete ambrozije, ovu temu vjerojatno nebi ni otvarala

popodne isto obavezno spavam. poslije ručka uglavnom... ali to bude kratko: pol sata otprilike...

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    mene svi pitaju jl sam neispavana, a ja se samo smijem - sad spavam od 11-7 svaku noc sa 2-3 kratka budjenjja da se okrenem i narihtam cicu malenoj u cubu 8)

To me i tješi. Moram priznati da sam i ja bolje spavala kada sam rodila (prvi put), nego mjesec dana pred porod.

btw na kraju nisam spavala vise od 2h na noc, a doktorica mi je rekkla da mi ni normabel ne bi pomogao...
    Evo meni ostalo još koja tri tjedna do poroda, noći su mi koma, stalno moram na WC, navečer (od 23 na dalje malena je toliko aktivna da nema šanse da oka sklopim, a "udarci" baš i nisu bezbolni, a preko dana nemam kad spavati, moj trogodišnji picek pršti od energije. Dobro, nekad zajedno zaspemo popodne, ali ni tada ne spavam više od pola sata jer opet jurim na WC. Uopće ne znam kako funkcioniram.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A krivo kvotanje, naravno, nema veze s umorom . Pogledajte koliko je sati, budna od tri, zaspala u ponoć, do tri bila dva puta na WC-u.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nema ljeka... preporuka ne uzimati ništa od ljekova ... a ni čajeva jer sadrže tein koji je sličan kofeinu i ona razbuđuje osim roooibos čaja on ga nema pa baš ak moraš neš popit probaj s njim.. ili čašom tpplog mlijeka... uglavnom riješenja nema i ja se borim s tim već duže i to me izluđuje al... ja brojim još sitno tak da ...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo i mene sa istim problemom.
    ja tek ulazim u 9 tjedan, i po noci jako lose spavam, zaspem bez problema, ali svaki put kad se probudim za wc treba mi bar 2 sata da ponovo zaspem. uz bar prosjecno 3 odlaska na wc nista se ne naspavam.
    najveci problem mi je u tome, sto radim, i kljucam na poslu preko dana od umora. doslovno mi se sklapaju oci za radnim stolom. i to me sad vec cini poprilicno nervoznom.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mene slomi ova vrućina, nema zraka, sparno je...uh, kad će zahladit!
    A da ne govorim kako se nikako ne mogu namistit, smeta mi trbuh. Al i meni je još malo, misec dana i jedino me to tješi!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

opet podižem temu...
    što je to u zadnje vrijeme, i (netrudne) prijateljice se žale na loš san, a ja više ne znam šta ću sa sobom po noći, probudim se u 3 pa onda ništa do 7-8, brojim sjene po zidu i eventualno odgledam koju reprizu na TV... sinoć sam (u nadi) popila pola normabela jer sam mislila da će biti bolje, ali ništa, opet buđenje... a tek mi je 25./26. tjedan, što će biti do kraja?
    ili je to tek prolazna faza? utješite me

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Noćas je mesec bio pun, pa možda zato nije pomogao ni normabel. 8)

Ali moguće i da ima veze sa vanjskim pritiskom i promenama vremena koje su karakteristične za ovaj period.
    Ali, najvažnije od svega je to da si ti T, i da si mnogo osetljivija na sve, pa i na san
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da od večeras počneš da hrčeš

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mogu samo reći da suosječam...svako drugu-treću noć se budim i brojim koze/ovce što li se već broji, a najgore je što nema apsolutno ništa gledljivo na TV, pa spadnem na Novu Lovu
    ...a nočas kad sam mogla spavat moj mamlaz od muža je greškom navio budilicu u 06!!! Glupan, popzdila sam...

~~~~~~~~~~~~~ za sve nas nespavalice

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Maya, moguće je da ti je samo prolazna faza. Imala sam isti slučaj u 25 tjednu. Taj cijeli tjedan nisam praktički oka sklopila. Ludila sam misleći pa di je još kraj. Ali da te utješim kako došlo tako prošlo.
    Sad sam 32 tjedan, spavam ko beba u komadu 9 sati.
    Držim fige da će i kod tebe tako.

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

i kod mene sličan problem,po noći se slabo spava.beba upravo tada pleše.ali nema veze,plešemo zajedno. :D :D

valjda je to prolazna faza.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

objavljujem (nakon cca par tjedana) da nije bila kratka prolazna faza...
    problem nespavanja se nastavlja...
    ZNAM da je normalno, ali više ludim od umora tijekom dana
    taj 2. trimestar u kojem sam, kao, trebala prštati od energije provela sam polubudna

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pridružujem se i ja. Od kad mi je prije mjesec dana počela jaka alergija, idem spavati oko 2h ujutro, a onda se opet probudim oko 4-5 h. Kašljem po noći, idem na wc, a moj mišić me obično u to vrijeme i probudi svojim pokretima, no to mi uopće ne smeta Postao mi je problem jer sam se počela ustajati jako kasno. Kako ne radim svaki dan, mogu si to priuštiti, ali one dane kad radim ne znam za sebe od umora...Ne želim piti nikakve lijekove, nadam se samo da će ovo proći...

adria avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pridruzujem se ekipi...trudna sam 19 tj a vampirim po noci vec skoro 3 mj...na pocetku je to bilo od 2-5h,pa dizanje svaka 2 sata nna pi-pi,pa bolovi,vrucina...sada sam u fazi nespavanja doslovno cijele noci...dosadile su mi sve serije na tv,procitala sam vec hrpu knjiga,internet me nocima spasava al vrijeme tako sporo prolazi!naravno da neprospavano treba nadoknaditi pa se dizem oko podne...trudnoca mi je rizicna pa sam na bolovanju inace neznam kako bi funkcionirala da radim!gin. mi prepisala normabel ali ga za sada ne uzimam.nadam se da ce proci...ali pomalo gubim nadu!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da nismo morali pomeriti sat, ustajala bih ko tinejdžerica u 1 popodne
    A to sve zato jer po noći ne mogu da spavam već neko vreme.
    Nemam neki poseban razlog za to, već mi se jednostavno vreme leganja u krevet pomerilo za par sati.
    Kad se setim samo prvog tromesečja, bila sam ko pijana kokoš već u 22h. Jedva sam nešto i videla kroz poluspuštene kapke, a vidi me sad. Mogla bih do zore...

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Podižem! Već noćima ne spavam i već sam luda!!!!!!!!!!!!!!
    Ali ja nisam uopće umorna ni pospana ni noćuni danju. Oči su mi :shock: ! Ajme pa kako se unervozim kada više ne znam što bih sa sobom. Pokušala sam se i preko dana što više izmoriti pa bih cijeli dan hodala čistila i na kraju dana rezultat- leđa ubijaju nervoza u mišićima a oči i dalje :shock: mrzim noć

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Popij uveče kamilicu sa medom, a još boljle ako možeš toplo mleko sa medom. Pre toga se istuširaj toplom vodom i nečim što sadrži lavandu i u krpe.
    Možeš malo da mantraš ili da ti tm čita tihim glasom nešto ugodno, a za to vreme te milki po obrvama i kosi ili gde već voliš, a ti za to vreme žmuriš i toneš lagano u neometani san 8)

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

vanesax mlijeko ms medom obožavam i pijem ga svako veče a za svaki slučaj popijem i kamilicu i magnezij za opuštanje. lavandom sam okružena kaže MM ako još samo jednu kap stavim da se on neće moći dići na posao ali zato sam ja tu da ga budim. Pokušali smo svašta ali eto ja ne spavam. Danas sam baš loše i osjećam se iscrpljenom čak sam i skinula 2 kg pa si mislim možda večeras .....

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam se jednostavno prestala nervirati oko nespavanja. Kad se probudim upalim TV,a ako nema niš pametno čitam knjigu. Pa da vidimo do kad ću izdržati (35. tj.). Istina je da u stvari samo imam neku čudnu "rupu" od 1-2 sata kad mi se ne spava ( obično oko 3 u noći),ali onda kad opet zaspim pred jutro i kad se sve zbroji-skupi se tu oko 8 sati.
    Više me nervira to što mi mozak doslovno radi prekovremeno tako u to gluho doba noći pa se baš ne mogu uvijek skoncentrirat na TV ili knjigu. A problemi su..... ah

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mislim da je i moj problem uglavnom u mozgu ne mogu ga nikako isključiti. Tako da ne mogu na miru ni gledati tv ni čitati knjigu

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj dundo prvotno napisa
    Podižem! Već noćima ne spavam i već sam luda!!!!!!!!!!!!!!
    Ali ja nisam uopće umorna ni pospana ni noćuni danju. Oči su mi :shock: ! Ajme pa kako se unervozim kada više ne znam što bih sa sobom. Pokušala sam se i preko dana što više izmoriti pa bih cijeli dan hodala čistila i na kraju dana rezultat- leđa ubijaju nervoza u mišićima a oči i dalje :shock: mrzim noć
    Evo, podižem i ja. Isto mi je ovako.
    Ovdje sam se došla malo izjadati.

Navikla sam se na full buđenje oko 4 sata, bebica se tada valjda igra, pa ne mogu zaspati. To vrijeme iskoristim za pranje suđa, spremanje zajutrka, doručka i pripremu ručka.

No problem su sati kada ja navodno spavam, ali sam u stvari u nekom polusnu. Sve čujem i svega sam svjesna a kao spavam (a nije astralna projekcija). I budim se svakih 30 minuta do sat vremena. Je li se to nekoj od vas događa? Tako mi je već tjedan i pol.

Ne pomaže ni kamilica ni med ni mlijeko.

Kao rezultat sam skroz grumpy kroz dan, premorena, vučem se po stanu i ne znam kako to bebica podnosi (jedinih sat-dva pravog spavanja koje uhvatim su od 9 do 10 ili 11 ujutro).

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa
    Je li se to nekoj od vas događa? Tako mi je već tjedan i pol.
    Joooj tako mi je već dva mjeseca, a možda i dulje :/

Jednostavno mrzim noć i odlazak na spavanje jer znam da ću se samo mučiti a od spavanja ni s Kod mene postoje dvije opcije: ili ne mogu zaspati do 2-3, pa se budim svakih sat vremena, tako do nekih 6, eventualno 7 ili zaspim oko ponoći, probudim se u 2-3, kopićem se i mučim po krevetu do 5, po..zdim, dignem se pa čistim, peglam, kuham, zujim...
    Svi me pitaju dal onda preko dana odspavam. Ne, po danu ne spavam (iako sam mortus) jer se nadam da ako se preko dana izmorim i ne spavam da ću po noći ipak nešto odspavati ali brus, niš ne pomaže

Evo, danas sam ipak odnjonjala popdne i sad strahujem šta će biti preko noći...

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni isto tako, a ja još radim (31. tjedan). Dođem doma umorna ko pas s posla oko 18 ili 18.30 i onda ne mogu zaspati do ponoći, u 3 buđenje i potpuno budna ležim u krevetu do cca. 5 kad zaspem ko beba dok me budilica ne probudi.

Nitko me na to nije upozorio prije nego sam se odlučila na bebu...ajme ljudi šta su mi još zatajili?????

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Drejka prvotno napisa
    Kod mene postoje dvije opcije: ili ne mogu zaspati do 2-3, pa se budim svakih sat vremena, tako do nekih 6, eventualno 7 ili zaspim oko ponoći, probudim se u 2-3, kopićem se i mučim po krevetu do 5, po..zdim, dignem se pa čistim, peglam, kuham, zujim...
    E da točno to je i moja 'dijagnoza'!

Samo se ja zadnjih dana kod opcije br. 2 srušim oko 9 ipak u krevet.
    Sda se spremam na spavanje, umorna sam, ali sve me strah što nas ovu noć čeka.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I ja se pridružujem nije još opsadno stanje, ali imam problema s uspavljivanjem vrtim se po sat-dva dok ne zaspem kad zaspem onda je OK, budim se oko 3:30h za WC i nastavljam do 10h,ali dignut se prije 10h no way, ne mogu to uopće zamislit a prije sam se obično dizala oko 7-8h.

Evo i sad kad pomislim da bi trebala u krevet muka mi je a skoro će ponoć, uopće mi se ne spava.Evo već me i muž zaziva....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prijavljujem prestanak nesanice ( ne ureklo se ), pomogla m ije lavanda ,svaku večer zapalim ulje da mirisom okupa prostoriju i spavam ko beba, nekad stavim i malo lavande na sljepoočnicu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sad sam u 14. tjednu. Do sada je bilo relativno ok, ustajala bih jednom na wc i dalje spavala. Zadnjih dana - nikako. Zaspim oko 23, pa se probudim u 1, a onda buljim u strop, kopam po netu, hodocastim na wc... I tako do 4-5, nekad i duze. Recimo, sad. A budilica zvoni u 8. Jos se po danu i dobro drzim, s obzirom na to koliko spavam. Tablete ne zelim, na mlijeko sam alergicna. Probat cu s tom lavandom

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo pol sedam ujutro a ja ko i obicno na RODI :/ umjesto u krevetu!
    sad je vec postalo svakodnevno, tj svakonocno.
    zbudim se jer moram na wc i onda ne mogu zaspati, nikako i nikako.
    provedem sat dva za kompom, ili citam knjigu i onda opet u krevet kad se pocne daniti, i malo zakunjam.

ne znam kako cu izdrzati jos 10 tjedana
    tu i tamo sam popila normabel, nekad je upalilo, nekad ne.
    navecer nemam problema zaspati, a bomew ni popodne, iako sam popodnevni sam pocela izbjegavati da bih se po noci naspavala.
    ali ne ide!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

verovatno nije pravilo, ali ja sam imala jako malo potrebe za snom na pocetku trudnoce. bas suprotno onome sto mnogi pricaju.
    a sada, pred kraj.. spavam kao drogirana..
    i popodne i ne smeta mi posle nocu opet.
    procice vam nesanica ako je suditi po meni.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nisam čitala cijeli topic pa vjerujem da je netko već rekao, no nije zgorega ponoviti da su ta buđenja odlična priprema za buđenja kad dođe bebica. ja sam obje trudnoće probdjela, a bome mi se prvi sin budio svaka dva sata do 20-og mjeseca i ne znam kako bih to izdržala da nisam imala trening

u jednom trenu sam skroz prihvatila to da ću se sigurno probuditi po noći pa sam si pripremala filmove za dva ujutro ili bih išla na komp ili nešto slično, uglavnom, to je bio dio mog dana i nisam očekivala da će proći bez buđenja. tako mi je bilo puno lakše

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mislim da ću ja biti dobro pripremljena za dolazak bebice jer se ponoći budim svaki sat i pol na pi-pi,onda od okretanja i namještanja postanem gladna i žedna pa se nadmirim i još jače razbudim ,uglavnom super mi je

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja zasada spavam ko beba , ali kad mi trbuh krene ludo rasti, znam da ću se okretati kao odrezak na roštilju tražeći što manje neugodan položaj. Tako mi je bar bilo u prvoj trudnoći. I naravno, piškit ću svakih sat vremena. Zato sam imala veeeliku sreću da mi je mišek spavao po 6 sati u komadu pa sam se i ja naspavala nakon poroda. Pametno malo....

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    u jednom trenu sam skroz prihvatila to da ću se sigurno probuditi po noći pa sam si pripremala filmove za dva ujutro ili bih išla na komp ili nešto slično, uglavnom, to je bio dio mog dana i nisam očekivala da će proći bez buđenja. tako mi je bilo puno lakše
    ma da, i ja vec imam sličnu šemu za noć: knjiga i internet.
    i da mi pes ne spava, ziher bi išla u šetnju svježi noćni zrak dobro dođe.
    al koliko energije imam po noći, najradije bih se primila pranja prozora il nečeg sličnog, al ne želim rondat po kući i budit muža, ipak imamo mali stan.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja jako dobro spavam po danu, ko ubita, al onda po noći teško zaspim.. stalno prije spavanja razmišljam o porodu, bebi i onda se totalno razbudim :shock: ..

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pridružujem se klubu

jutros sam bila budna do 5 a to mi se događa skoro svaku drugu noć

ili sam gladna ili mi se piški ili sam žedna ili ni sama ne znam što pa me mali počne udarati kao da mi tek tad neda spavati

pozdrav svim nespavalicama

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mene je do nedavno mučila nesanica, probudila bih se usred noći, obično između 3 i 6, kao da je podne i nikako zaspati ponovo... izluđivalo me..

Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •