Stranica 12 od 12 PrviPrvi ... 2101112
Pokazuje rezultate 551 do 555 od 555

Tema: Nesanica u trudnoći

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Nakon devet dana na Sanvalu, danas ga nisam uzela (zadnjih 2 dana sam smanjila na polovicu po noći - tj 2.5 mg i nadala sam se da više nije potreban). Uzela sam samo Normabel od 2 mg. Odspavala samo1 sat.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

U 8. sam tjednu trudnoće i već se skoro mjesec dana budim u 3 ili 4 ujutro i većinom više ne mogu zaspati, a ako i zaspem, stalno se budim. Navečer normalno zaspem ko top od umora, ali u koje god vrijeme zaspem, budim se isto. Radim od 8 i ne bi još otvarala bolovanje, ali ne znam koliko ću još izdržati s ovim umorom. Doktorica mi kaže da je to normalno i da izdržim, ali ja se bojim da ne potraje. I prije sam imala sličnih problema npr u pms-u, ali nikad nije ovoliko trajalo. Ima li još netko s takvim iskustvom? unaprijed hvala!!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Jelenas33 to je sasvim normalno da ti se spava kad ti se inace nije spavalo, i da si budna kad bi trebala spavati. Proci ce, ali opet se kasnije u poodmakloj trudnoci javi opet tako da ne brini. Radi dokle mozes, ali primarno misli na sebe i svoju mrvicu.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Podižem temu .25 sam tjedana , ne spavam od 18.tjedna .Uz to mi se razvila i anksioznost , mada se već pomalo privikavam na to stanje ili mi se bar čini.Ima li netko da mi da ikakvu nadu da će ovo prestati uskoro ili bar poslije poroda???

Datum pristupanja
    Sep 2025

Početno

Ima koga u 2025 ?

Stranica 12 od 12 PrviPrvi ... 2101112

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •