Evo ja sam nova na ovom forumu i ovim putem želim Vas sve pozdraviti !
Naime truna sam skoro 20 tjedana i imam probleme sa spavanjem kao i svi ! Zaspim oko ponoći, budim se u 6 ujutro, a između toga 3-4 puta dizanje na WC. Sreća pa sam se već naviknula !
Da ne zaboravim, s suprugom ne spavam u istom krevetu već mjesec dana jer hrčem kao pijani drvosječa ( bar on tako kaže ). Zanima me ima li tko od Vas takvih problema ( hrkanje ) i kako ste ih rješili ?!![]()

Odgovori s citatom
). I nakon toga nije bilo spavanja do 06 ujutro. Bilo je zapravo nemoguće raditi i normalno funkcionirati nakon prvih takvih nespavanja. Pred nekih mjesec dana poćela sam se mućiti i sa nespavanjem po cijele noći. Iako mi je tijelo strašno umorno, ne bih mogla zaspati eventualno opet oko 6 kada se dan budi.
Sad idem barem pet puta! A ko mi je kriv kad od večere do spavanja popijem bocu vode!
inače, ja sam niskotlakaš, pa mi je to u trudnoći jako dobro došlo. za te stvari nema lijeka. prođu same od sebe.
...a covjeculjak bi se ujutro samo malo stisnuo uz mamu i tatu
.
, odspavam nekih dva tri sata u komadu i oko dva su mi oči ovak :shock: i dalje više nema spavanja ( eventualno zaspim oko šest i onda sam bijesna kad se treba dić ), a tek sam u 30 tj. :/