-
Evo, obecala sam da cu kada se sve sazna sto je i kako je napisati cijelu pricu da mozda nekome pomognem.
Prije 10 godina imala sam vanmatericnu trudnocu, u kojoj sam jedva prezivjela, te mi je tada uklonjen lijevi jajovod. Od tada sam pila kontracepcijske pilule od straha da se ne dogodi isto. Prestala sam ih uzimati prije dvije godine s tim da sam se nastavila paziti. Prije tri mjeseca muz i ja smo odlucili da moramo nadici taj strah i opustiti se. Pocela sam piti caj Vrkutu, i ovaj mjesec mi se pokazao plus. Naravno, odmah sam pocela panicariti i otisla u bolnicu gdje mi je obavljena i prva operacija prije 10 god. Na uzv se prva dva puta nije apsolutno nista vidjelo, dok je beta rasla sva tri puta i vise od duplo u razmaku od dva dana. Sa 1129 na 2450 na 5550. Sa betom od 5550 vidjela se gestacijska vrecica od 6mm u maternici, ali ginekolog kaze da to ne mora nista znacit jer da mu je cudno da s tako velikom betom nema ploda. Isto tako, imala sam 2cm slobodne tekucine u Douglasovom prostoru, sto je dodatno davalo sumnju na vanmatericnu. Nitko mi nista ne govori, svi su jako oprezni zbog prve situacije, gdje sam jedva prezivjela. Isto tako bih htjela napomenuti da mi ciklus traje cca 30 dana. Ono sto je jos nevjerovatnije je da mi je ovaj mjesec ovulirao lijevi jajnik koji nema jajovod- sto ili predstavlja cudo (a dr kazu da po knjigama stvarno postoji mogucnost da se jajna stanica okolo probije i udu u desni jajovod ili je opet vanmatericna. Svaki drugi dan sam u bolnici na pretragama, u strahu a svi sute. Prije dva dana beta mi je bila 10500, znaci nije se skroz uduplala a u bolnici i dalje nisu nista vidjeli osim gestacijske vrecicd. Jos bih htjela reci da nemam nikakvog krvarenja, za razliku od prvog puta, a jajnici me malo zigaju al nije bol kao kod prvog puta.
Jucer sam se javila svom ginekologu, koji je na svom boljem utz vidio i zumanjcanu i malo srceko od 1mm koje treperi.
Tako da je sve moguce. Samo vjerujte. Ovo mi je bio najgori tjedan u zivotu, svi su davali samo losu nadu i govorili sve negativno, a ispostsvilo se da je sve moguce. Ako imate kakvih pitanja rado cu pomoci.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma