Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: Da li dvogodišnjaka voditi u rodilište kad dobije seku/bracu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato sam ja odlučila uzeti apartman u Petrovoj (ako bude slobodan), jer mi ne gine carski što znači dnevno pola sata posjete na hodniku, a dijete pokažu na sekundu, što ne dolazi u obzir. Ovako ćemo biti sami ako treba cijeli dan. Mislim da će mi Rina previše faliti da bi pristala na pola sata dnevno i to vjerojatno, ne svaki dan jer suprug radi do navečer.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Storma,djeca se uključuju u sve vezano za dolazak nove bebe vrlo dobro i efikasno i bez pokazivanja kako doktor gura prste u maminu rodnicu jer tamo iza živi bebica.Moja djeca su sudjelovala u svemu.I sad su u bracu doslovno zaljubljeni.I znaju kuda i kako beba dolazi na ovaj svijet i bez direktnog pogleda na stvar

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Damian je bio uključen od početka,razlika je 2,3g.Bio je i na porodu,s dedom je bio na hodniku dok su mene pustili da vani šećem,dolazio je u bolnicu,po nas.Danas imaju prekrasan odnos,ne znaš ko koga više obožava.
    Kada smo došli iz rodilišta tata i baka su bili samo s njim,on je bio u centru pozornosti,H su "ignorirali" tako se nije osjećao ugroženim.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moj problem oko vođenja Janka na more je riješen jer ja još nisam rodial i pitanje je kad ću, ap oni ni ne idu na more .
    Sada je kod mojih, samo je htio ići, kad ja odem u rodilište doći će doma.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Trina, obje smo otisle s teme. Roditelji sami postavljaju granice, slazemo se.
    Htjedoh samo ukazati na to da smo imale razlicitu predodzbu istog dogadaja, i da isti ne mora nuzno biti traumatican.
    [/u]

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eh da, razmišljala sam pa sam shvatila da vjerojatno misliš da bi joj to mogla biti neka trauma. vjeruj, ne bih joj to priuštila da sam procijenila kako bi za nju to moglo biti loše iskustvo

ginekološki pregledi su ti meni nešto skroz bezveze, puno radije idem ginekologu nego npr. otorinolaringologu, tako da je to situacija u kojoj sam ja jako opuštena i dobre volje.
    ginić, medicinska sestra i ja smo se cijelo vrijeme zezali i smijali, ginić je odmah na početku napomenuo zari kako to mamu ništa ne boli i ja sam potvrdila sa smiješkom, i atmosfera je cijelo vrijeme bila jako opuštena.
    također, obzirom da me bezbroj puta vidjela golu i moja vagina joj je podjednako zanimljiva kao i moja lijeva noga, nije na sam pregled previše obraćala pažnju -više su je zanimale plastične rukavice i šlapice (koje si je uzela za uspomenu), ginekološki stol i svi njegovi položaji (i to je isprobala), stolčić od ginića koji se vrti u svim smjerovima (i koji je skoro potrgala), čokolada koju je dobila, tlakomjer kojim mi je probala mjeriti tlak .... i sad, čim čuje da idem ginekologu, odmah nabaci osmjeh i pita jel može sa mnom, i smije li me ovaj put ona pregledati
    uglavnom, meni je užasno drago da je išla, jer za razliku od mnogih mladih djevojaka i žena koje se boje prvog (a i svakog drugog) odlaska ginekologu, mislim da će njoj biti puno lakše jer je negdje u njoj zapečaćeno jedno jako opušteno i veselo iskustvo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lutonjice, meni je to zaista lijepo, a ne kao moja mama koja ide ***ginekologu*** (šapat najšaptastiji).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

O to je još dobro,u MM familijii ne izgovore nego kažu ženskom doktoru

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

O tome ja i govorim - puno puta sami djeci namecemo vlastite "traume".
    Meni je isto od svih doktora najdraze otici ginekologu

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

E, da, bilo mi je urnebesno kad bih rekla idem ginekologu a sogi, svekar, baka pa malo i svekrva samo munjevito skrecu pogledima
    a sami su me davili pa zasto doktoru, sta ti nije dobro ehehehehe

sad su vec bolje bazdareni

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    eh da, razmišljala sam pa sam shvatila da vjerojatno misliš da bi joj to mogla biti neka trauma. vjeruj, ne bih joj to priuštila da sam procijenila kako bi za nju to moglo biti loše iskustvo

ginekološki pregledi su ti meni nešto skroz bezveze, puno radije idem ginekologu nego npr. otorinolaringologu, tako da je to situacija u kojoj sam ja jako opuštena i dobre volje.
    ginić, medicinska sestra i ja smo se cijelo vrijeme zezali i smijali, ginić je odmah na početku napomenuo zari kako to mamu ništa ne boli i ja sam potvrdila sa smiješkom, i atmosfera je cijelo vrijeme bila jako opuštena.
    također, obzirom da me bezbroj puta vidjela golu i moja vagina joj je podjednako zanimljiva kao i moja lijeva noga, nije na sam pregled previše obraćala pažnju -više su je zanimale plastične rukavice i šlapice (koje si je uzela za uspomenu), ginekološki stol i svi njegovi položaji (i to je isprobala), stolčić od ginića koji se vrti u svim smjerovima (i koji je skoro potrgala), čokolada koju je dobila, tlakomjer kojim mi je probala mjeriti tlak .... i sad, čim čuje da idem ginekologu, odmah nabaci osmjeh i pita jel može sa mnom, i smije li me ovaj put ona pregledati
    uglavnom, meni je užasno drago da je išla, jer za razliku od mnogih mladih djevojaka i žena koje se boje prvog (a i svakog drugog) odlaska ginekologu, mislim da će njoj biti puno lakše jer je negdje u njoj zapečaćeno jedno jako opušteno i veselo iskustvo
    Nisam ni mislila da bi sad to tvojoj kćeri moglo biti traumatično.Ona je malo dijete od svojih 4 godine koje prihvaća ono što joj se ponudi,u ovom slučaju izbora nije imala a slijedila je ono što njezina mama smatra sasvim prihvatljivo za nju.
    Meni pada napamet ono pubertetsko razdoblje,kad seksualnost najviše dolazi do izražaja.Sama činjenica da je ona vidjela kako ginekolog tebe pregledava i taj prizor koji bi joj u kasnijim godinama mogao prdstavljati nekakav problem,meni je dovoljno "traumatično".Ali opet kažem,to je MOJE mišljenje i ja svojoj kćeri to nikad nebi priuštila jer smatram da što je previše-previše je.
    Mene bi bilo strah i da moja cura tako nešto nebi pokušala sebi jer dijete te dobi jako voli kopirati.Nadam se da tvoja cura ipak sve zna i da neće eksperimentirati

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam, pak, u potpunosti sigurna da događaj koji za vrijeme njegovog događanja nije doživjela kao traumatičan (nego čak i potpuno suprotno) nikako ne može najednom postati traumatičan 10 godina poslije.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja jesam za to da lara dodje vidjeti bebu..samo me muci kako ce reagirati kad bude isla doma a vidi da ja ostajem..

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

obavezno!!

i vidjeti bebu i doc po nju kad se ide doma.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo, Janko je došao vidjeti seku i mene u bolnicu, je malo plakao kad je odlazio ali brzo je prošlo, nekako sam ga utješila. I došao je s tatom po seku i mene i bio sav preponosan. Sima je do je čekao da mi izađemo ispričao kak je došao po seku, kako se seka zove, da je to NJEGOVA seka. Pa joj je kad smo izašli i čekali da tata prvo stvari odnese u auto, brisao čubice s gazom, rekao je "Musava je" i tako...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •