eh da, razmišljala sam pa sam shvatila da vjerojatno misliš da bi joj to mogla biti neka trauma. vjeruj, ne bih joj to priuštila da sam procijenila kako bi za nju to moglo biti loše iskustvo
ginekološki pregledi su ti meni nešto skroz bezveze, puno radije idem ginekologu nego npr. otorinolaringologu, tako da je to situacija u kojoj sam ja jako opuštena i dobre volje.
ginić, medicinska sestra i ja smo se cijelo vrijeme zezali i smijali, ginić je odmah na početku napomenuo zari kako to mamu ništa ne boli i ja sam potvrdila sa smiješkom, i atmosfera je cijelo vrijeme bila jako opuštena.
također, obzirom da me bezbroj puta vidjela golu i moja vagina joj je podjednako zanimljiva kao i moja lijeva noga, nije na sam pregled previše obraćala pažnju -više su je zanimale plastične rukavice i šlapice (koje si je uzela za uspomenu), ginekološki stol i svi njegovi položaji (i to je isprobala), stolčić od ginića koji se vrti u svim smjerovima (i koji je skoro potrgala), čokolada koju je dobila, tlakomjer kojim mi je probala mjeriti tlak .... i sad, čim čuje da idem ginekologu, odmah nabaci osmjeh i pita jel može sa mnom, i smije li me ovaj put ona pregledati
uglavnom, meni je užasno drago da je išla, jer za razliku od mnogih mladih djevojaka i žena koje se boje prvog (a i svakog drugog) odlaska ginekologu, mislim da će njoj biti puno lakše jer je negdje u njoj zapečaćeno jedno jako opušteno i veselo iskustvo