Luna Rocco prvotno napisa
![]()
![]()
Mislim da je Bubi spreman sad da nam se vrati.![]()
Luna Rocco prvotno napisa
![]()
![]()
Mislim da je Bubi spreman sad da nam se vrati.![]()
Maja prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
anki, uzdaj se u dobru vilu koja ce prokletstvo uspjeti ublaziti do male skole![]()
anki prvotno napisa
![]()
Javi kad uspijes diskretno dojiti jedno/dvo/tro/...godisnjaka u javnosti
![]()
A s obzirom na to kakav sam ja urok bacila, diskretnog dojenja u javnosti godinama nece biti. Uzivaj jos dok je beba mala![]()
E baš sam se toga i ja sjetila. Samo sam mislila da se radi o 4 god 8)anki prvotno napisa
namamio me naslov (bas sam se pitala kaj je s bubijem), sad citam i umirem od smijeha![]()
gle, imajući u vidu kakve su mi trenutno cice, ja više ne mogu diskretno ni hodati po cesti, a kamoli dojiti...no, optimistična, kakva jesam, uvjerila sam sebe da je to baš super - sad plijenim poglede i mamim uzdahe po cesti. nema tog ko me ne zapazianchie76 prvotno napisa
![]()
Mislis, ne mozes diskretno hodati po cesti zato sto šepaš na desnu stranu ili?anki prvotno napisa
Ma šalim se, to je baš seksi- najprije ih privuce 5ica a onda traze pogledom drugu cicu, pa je ne mogu uociti, pa opet gledaju 5 icu, pa gledaju di je pak ta druga nestala, i sad su vec izbezumljeni i onda je konacno uoce u dubini grudnjaka i tada uzdahnu s olaksanjem...
![]()
to se zove imati i ofce i nofce![]()
iliti
i trojku u ruci i peticu ko na severini![]()
zabavljate se, a?
razmišljam jel vam bolje ovako ili kad je bubimirko bio tu :češ, češ:
vratiti bubimirka...apricot prvotno napisa
![]()
ne, nije to bila anketa![]()
apricot, ajde kad si ga već spomenula...pita bubi kako napreduje ormarićapricot prvotno napisa
![]()
pa nisam ni mislila da je anketa... vidim da si u dilemi, pa rekoh da ti pomognem doći u stanje monoleme...apricot prvotno napisa
![]()
a čak se nije ni izjasnila do koje; osnovne ili srednjeTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Okej, kad smo se već toliko raskalašile - ja ti želim da i stariji sin opet počne cicati, pa da imaš tandem. Mislim, kaj, ionako je u nježnoj dobi od 7-8 godina, ne? Taman! 8)
sad će 9 8)
srećom on nema takvih ambicija, za razliku od oca.![]()
ajmo sljedeća! da napravim listu?![]()
anki evo ja ću ti poželjeti dve četvorke![]()
prekrasne su ti nove slike!
a bubimirko? oš ga vratit?anchie76 prvotno napisa
![]()
ispade bubimirko štetniji od marihuane...![]()
zbog količine broja korisnika
koji od njega neće postat ovisnici, a za maricu ne mogu reć to isto...apricot prvotno napisa
Prekasno je vidim, vec ste postali ovisnicisorciere prvotno napisa
![]()
milicija trenira strogoću... lalala....anchie76 prvotno napisa
![]()
koja je svrha pisanja tim malim fontovima??? :?
pa nek šapću na pp.... ovo mi je čisto pres....MGrubi prvotno napisa
![]()
![]()
ok, ključam.