Početkom 9. mjeseca otišli bismo nam ore, u vikendicu jedne frendice, MM i ja s klincima. MM je jučer dogovorio posao na apartmanima u mjestu ljetovanja. To znači da ćemo možda 5 dana biti svi skupa, a onda ću preko dana biti sama s klincima.
Ima li šanse da se ipak odmorim??!!??![]()
Naime, kad smo dogovorili ljetovanje, veselila sam se da ćemo biti cijele dana svi zajedno, da ćemo s djecom biti na plaži i dati im priliku da uživaju u kupanju, a da ću se ponekad i ja iskrasti kad budu preko dana spavali i okupati se s guštom. Ovako, kad će MM raditi i dolaziti predvečer s posla, ne vjerujem da će biti sposoban preuzeti klince na sat vremena da ja malo odahnem, preko dana ću biti iscrpljena, a i neću moći biti sama s djecom na plaži (mislim da su premali i bojim se da ih neću moći paziti niti im dozvoliti da se brčkaju upravo zbog nemogućnosti kontrole).
Nekako sam malo razočarana a nemam srca to reći MM-u jer se namučio da nam to priušti, a i naradit će se umjesto da se odmara mada nije inače neki moreljubac, a i to nam je dobra prilika da zaradimo 5-6000 kuna.
Ne znam da li da mu kažem, da se probamo dogovoriti da radi do 16h pa se malo odmori i onda preuzme klince...
Dajte ohrabrite me, nije valjda tako teško s dvoje male djece na moru :/