Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: ipak impetigo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno ipak impetigo

Eto nakon deset dana borbe protiv gljivica, koje je Gabi navodno imala, a i Paola se zarazila, dermatolog potvrdio impetigo.
    Na svu sreću nije toliko strašno koliko to i zna biti. Budući da smo sve ovo vrijeme radili puno na imunitetu (češnjak, ehinal, puno voća i povrća, nula slatkiša i šećera) Gabrijeli se nije puno proširilo, osim na glavi jer je nezgodno zbog kose, a Paoli po vratu.
    Nego htjela sam reći da je i ovaj puta pedijatar zakazao, tako ljuta na njega. Gabi je samo letimično pregledao i odmah zaključio gljivice, a kada je i Paola dobila, držao se uboda insekata ko pijan plota. Na moje inziatiranje smo jučer otišli dermatologu jer je on htio da barem pet dana ne mažemo ničime pa onda da idemo, tako da mogu uzeti bris na gljivice. Samo se pitam što bi bilo da sam mu slijepo vjerovala....
    Jel se još netko liječio od impetiga i koako je sve prošlo?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma zaboravih pitati, budući da paola još sisa, koje su mjere opreza da ne bih i ja dobila na grudima. znam da je zarazno, ali me strah da nakon svega što smo prošle, soor, blisteri... ne bi ipak morale prestati dojiti.
    napokon je dojenje pravi užitak za nas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •