-
Osoblje foruma
nama se to nije dogodilo sa postankom, teoriju evolucije je prihvatio bez puno preispitivanja, bilo nam dovoljno ono koliko smo sami znali
, ali puno teze ide sa civilizacijama, drustvenim odnosima kroz povijest, i tu knjige nisu dovoljne, ni ove koje kupujemo u trafikama na metre niti druge (kratka povijest gotovo svega, povijest civilizacija...) jer kad me pita kako je neki scipio odlucio napraviti nesto bas tad i bas tako, a ja od punskih ratova ko i od svega u povijesti
ucila samo datum/aktivnost dok me uzroci i posljedice nisu bas zanimali, onda skuzis koliko ti je dijete drukcije od tebe, drukcijih interesa i uopce na drugi nacin usvaja i preispituje stvari i koliko si ti u nekim stvarima bio povrsan
dakle, trenutno bi voljela da sam zdenka2
a onda ce ga uskoro obuzeti nesto drugo.
ovo je mislim vrijeme i kad se pocnes se bojati da tako rano ne skuzi gdje su tvoje granice
i da mu neces uvijek biti najljepsa i najpametnija.
neki dan gleda moja mama sinjsku alku i svaka druga recenica - ajme kako su sinjanke lijepe, ajme vidi ove, amje svaka je ko manekenka, a ivar na svaku njenu skace: ali nijedna ko ivana, ivana je od svake ljepsa
onako, skroz uvjeren, inace ne bi bilo tako smijesno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma