Zanima me znaju li vaše bebe kad hoće do poda,a stoje da čučnu?
Moja to još ne zna....![]()
Zanima me znaju li vaše bebe kad hoće do poda,a stoje da čučnu?
Moja to još ne zna....![]()
i moja - a navježbali smo se čučenje bome (to je bila moja vježba)
Moja je 5 dana starija od tvoje Evita i može čučnuti bez problema,ali nemoj brinuti,sve ti to dođe na svoje.Nekad ti bebači naprave takav skok u razvoju da se iznenadiš.U par dana nauče stvari što nekima uspijeva tek u roku koji mjesec.Sve će ona nadoknaditi.
Evita jel Sara usvojila posjedanje i puzanje, znam da si prije koji mjesec otvorila takav topic ? A ovo za čučanje se ne bih brinula, usvojit će kad tad sigurno kad bude sigurnija na nogicama.
Adnrija je to usvojio u isto vreijeme kad je "učio" stajati bez oslonca, znači prije koji tjedan.
Počela je pomalo hodati (još ne zna potpuno sama,jer se boji ali ponekad napravi čak i do 20 koraka bez oslonca. Puzati je tek počela,ali tek vježba (nema gdje). Cijelo je vrijeme na nogama i vodim je za ručicu,a kad se umori sjedi ili spava tak da niti nema kad puzati. Što se posjedanja,može se sama posjesti bez problema. Sve ok. Hvala na brizi.Amelie32 prvotno napisa
Znači čučenje slobodno pričeka još..... ona se jadna saginje kako bi ubrala tratinčicu i dala mami pa mi ju je žao gledati kako se muču čim više prignuti....bokče malo samo da mamicu usreći....![]()
Marino jos sad ne cuci bez drzanja, samo ako se jednom rukicom drzi za recimo kauc, onda se cucne po nesto na podu