Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Čučenje

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Čučenje

Zanima me znaju li vaše bebe kad hoće do poda,a stoje da čučnu?
    Moja to još ne zna....

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja se naučila na Goljaku

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i moja - a navježbali smo se čučenje bome (to je bila moja vježba)

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja je 5 dana starija od tvoje Evita i može čučnuti bez problema,ali nemoj brinuti,sve ti to dođe na svoje.Nekad ti bebači naprave takav skok u razvoju da se iznenadiš.U par dana nauče stvari što nekima uspijeva tek u roku koji mjesec.Sve će ona nadoknaditi.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evita jel Sara usvojila posjedanje i puzanje, znam da si prije koji mjesec otvorila takav topic ? A ovo za čučanje se ne bih brinula, usvojit će kad tad sigurno kad bude sigurnija na nogicama.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Adnrija je to usvojio u isto vreijeme kad je "učio" stajati bez oslonca, znači prije koji tjedan.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Evita jel Sara usvojila posjedanje i puzanje, znam da si prije koji mjesec otvorila takav topic ? A ovo za čučanje se ne bih brinula, usvojit će kad tad sigurno kad bude sigurnija na nogicama.
    Počela je pomalo hodati (još ne zna potpuno sama,jer se boji ali ponekad napravi čak i do 20 koraka bez oslonca. Puzati je tek počela,ali tek vježba (nema gdje). Cijelo je vrijeme na nogama i vodim je za ručicu,a kad se umori sjedi ili spava tak da niti nema kad puzati. Što se posjedanja,može se sama posjesti bez problema. Sve ok. Hvala na brizi.

Znači čučenje slobodno pričeka još..... ona se jadna saginje kako bi ubrala tratinčicu i dala mami pa mi ju je žao gledati kako se muču čim više prignuti....bokče malo samo da mamicu usreći....

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Marino jos sad ne cuci bez drzanja, samo ako se jednom rukicom drzi za recimo kauc, onda se cucne po nesto na podu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •