Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: debljina

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno debljina

jel moze neko da mi napise neku dijetu a da ne ugrozim dojenje. Beba mi ima 2 mj. i samo ju dojim. Ja sam od onih sto nemrsave dok doje. Pijem oko 2l tecnosti dnevno,jel to dovoljno?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

izbaci sav šečer (osim fruktoze), izbjegavaj kombinaciju ugljikohidrata i mesa/bjelančevina, puno voća i povrča
    i integralni kruh/tjestenina/riža

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bar 3-4 litre vode dnevno, ne sokove iz tetrapaka.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

potpisujem cure, izbacivanje šećera i sokova je dovoljno. Ako si karakter (ja nisam pa još vučem 3 kile od trudnoće )
    I da te utješim, beba će trebati sve više i više kalorija

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    izbaci sav šečer (osim fruktoze), izbjegavaj kombinaciju ugljikohidrata i mesa/bjelančevina, puno voća i povrča
    Ehhh... tako jednostavno da ne mogu vjerovati koliko mi je to teško...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa
    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    Ehhh... tako jednostavno da ne mogu vjerovati koliko mi je to teško...
    nemoj mi ništa govorit

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma znam sve, mogla bih držat seminare koliko sam teoretski potkovana o tome, a upravo sam halapljivo i ovisnički trgala kutiju Jadro keksa koja se zaglavila u polici frižidera... (izgledala sam kao Golum iz Gospodara prstenova) mmmaj prešssss.....

A o ovome mitu što
    Citiraj klara prvotno napisa
    ...beba će trebati sve više i više kalorija
    Mogu reći ovo: S obzirom na to da sam dojilica skoro 9mjesečnog preživahnog klipana koji osim što popije malo vode još uvijek isključivo doji (da, da) kile bi mi trebale padati warp brzinom, a ja već 8 mjeseci na istoj kilaži!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislim da je 3-4 litre vode dnevno malo too much. pij koliko si zedna (ja sam recimo svaki put na pocetku dojenja morala popiti casu vode jer bi odjednom stravicno ozednila). ali vode, ne sokova i spiki. ne treba se ni opijati s mlijekom zbog one stare bapske "treba piti mlijeko da bi se stvaralo mlijeko" (mislim, ).
    za jednu vrstu prehrane kojom se moze smrsaviti bez puno odricanja (ako si karakter veci od glavnih protagonistica ) mozete nas posjetiti na
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=43406

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa
    Ma znam sve, mogla bih držat seminare koliko sam teoretski potkovana o tome, a upravo sam halapljivo i ovisnički trgala kutiju Jadro keksa koja se zaglavila u polici frižidera... (izgledala sam kao Golum iz Gospodara prstenova) mmmaj prešssss.....

A o ovome mitu što
    Citiraj klara prvotno napisa
    ...beba će trebati sve više i više kalorija
    Mogu reći ovo: S obzirom na to da sam dojilica skoro 9mjesečnog preživahnog klipana koji osim što popije malo vode još uvijek isključivo doji (da, da) kile bi mi trebale padati warp brzinom, a ja već 8 mjeseci na istoj kilaži!
    Lima,

I ja sam jucer smazala jednu Jadro...
    Ne znam da li je ovo utjeha...ali ja sam dojilica prezivahne bebe od punih 10 mjeseci koja iskljucivo doji! Ovih dana sam u tolikoj mjeri ne grijesila, nego se prejedala kao da nikad nisam vidjela npr. napolitanke, da mislim da me samo ta cinjenica spasava od 10 nabacenih kilograma!

(iako sam u zadna 3 tjedna uspjela ipak nabaciti 3 kile )...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •