Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Krevet na kat

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Krevet na kat

Uređujem sobu za svog klinca , ima 2,5 godine, pa bi ga skoro počeli prilagođavati na tu sobicu. Međutim imamo i sestru od 17 godina od MM iz prvog braka koja će spavati u sobi svako drugi weekend, uglavnom.Kako je soba mala, cca 8-9 m2 , a voljeli bi da i ona ima krevet u toj sobi da ne mora spavati po trosjedu, pitam vas da li je još opasno stavljati krevet na nekakav polukat ili kat u sobi s obzirom na mog vragolana :? Strah me da ne bi pao, pentrao se na njega i sl...Da li imate iskustva s onim krevetima što su malo viši , a ispod je drugi krevet što se izvlači kao ladica? Vidim na internetu ima puno soba s takvim rješenjem, pa se on fino pospremi a kad treba izvuče se...da li je to praktično ili zapinje..što predlažete?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo slucajno rijesili problem penjanja (imamo one 'obicne')....taman kada je Mara pokazala interes za penjanje ja sam prvu skalinu slucajno slomila....odmah smo napravili nove ali ih nismo smontirali jer smo skuzili da smo ovako bar sigurni da se nece penjati....bar jos neko vrijeme....a Niko se penje normalno.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo kupili malome krevet na kat kada je imao 2 god. ljestve mu nismo još stavili (metalne su pa se mogu odvojiti). on spava bez problema na donjem krevetu već skoro godinu dana. kupila sam mu u turbo limaču ogradicu za krevet koja se učvrsti tako da se zatakne pod madrac. koštala je oko 250kn ako se dobro sjećam. super nam to funkcionira jer mali nikada nije htio spavati u svom krevetiću nego s nama, a sad mu je ovo zanimljivo jer mu napravim "kućicu" (zataknem deku za gornji krevet).tako mu je mračnije i preko dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa i je , on se i nemože pentrati, samo meni je super onaj krevetić na kat što ima one lijepe stepenice sastrane, velike, kao kocke naslagane a u njim su zapravo ladice-police, pa je to malo upitno, jer mu neću moći zabraniti da se penje na te stepenice...uostalom sigurno ne bi pao na njima nego me strah da ne bi glumio kojeg supermena pa skakao s gornjeg na pod islično...u svakom slučaju hvala na savjetima!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

karlo ima god. dana a mi smo uzeli krevet na kat i jeden pomoćni(ladica je ispod donjeg kreveta). Još ne spava u njemu al nek se nađe ak nam dođu gosti. Platili smo to oko 6000kn, ne znam jel to puno ili malo ali htjeli smo da nam kreveti budu od punog drva jer smo čuli da je iverica jako štetna i da u njoj ima svakakvog otpada. Pa eto da budemo mirne duše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •