Što se tiče kila ne moraš ništa brinuti, sve to dođe na svoje, nekad dobiju manje, nekad više. Pa ne mogu svaki mjesec dobiti na gram kako piše u tablicama- koje bi ionako trebalo korigirati
Iako ju ti ne tjeraš puzati, mislim da je malo rano za pravo puzanje. I doktorica ti je to vjerojatno rekla jer mnoga djeca počnu prerano puzati "po vojnički", a to je nepravilno i trebalo bi spriječavati ako se može i korigirati... Samo ti je malo ljepše trebala to reći i objasniti. Djeci se svašta sviđa (sjedenje, stajanje i hopsanje, puzanje "po vojnički") ali ne bi trebalo to dopuštati prerano jer su im mišići preslabi i sve rade nepravilno što kasnije uzrokuje mnoge probleme lokomotornog sustava. I Stella je neke stvari htjela malo prerano (isto je počinjala puzati vojnički, po mome se malo rano i dizala) pa sam ju sputavala i zabavljala ju nečim drugim, a kad to više nije išlo onda sam ju korigirala- pokušavala s njom raditi ono što može sama, kroz neke vježbice ojačati mišiće i naučiti kako da pravilno radi to što želiNIKAKO je ne pustajte da puzi - ko da je ja na nesto teram!