Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Slalom Formula?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Slalom Formula?

Vidjela na web od Adaksa,kolica Slalom Formula od JANE.
    Jako su mi lijepa i praktična,čini mi se :?
    Dali neko zna koliko koštaju i ima li ih tko?

:? :? :?

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dođu oko 5000 kn.. ja nazvala i pitala ( i odustala )

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Joj ipak preskupo,al su jako lijepa

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Možda za Božić budu kakva sniženja,baš sam zapela za njih; uh.
    Jako su mi superrrrrrrrrrr 8)

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bila sam u Adaxu nekidan (to sam spomenula na kružoku zimskih trudnica,ne znam dal se sjećaš) i vidila trokolicu ali nije u kompletu 3u1,nego solo, i nije skupa. AS uzmeš zasebno ali nažalost onu košaru za 0-6 ne možeš uzeti posebno.
    Ma najbolje da odeš i provjeriš, ja sam njuškala oko njih pola sata a možda se i odlučiš na njihove 4-kolice, dobre su a i jeftinije

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Uskoro stiže model 07 slalom formule,u adaks,i bit će 5 tisuća i nešto.
    A šta ću kad mi se sviđaju
    Najbliži mi je Osijek.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kopiram s topica "Jane slalom trokolica":

Citiraj noklica prvotno napisa
    Ima li ko kakvih iskustava s ovim kolicima... Mene je strah totalno jer su upola laksa od bilo kojih koje smo isprobali pa me strah da nisu brzo raspadna

Na rubu smo da se odlucimo za njih, no ne znamo nikog tko ih ima i kakva ima iskustva s tim kolicima... inace su 2770 i jos se dobije torba s njima.. to je proslogodisnji model, a ovi novi modeli su da boli glava skupi i nemre ih se uzeti bez kosare i autosjedalice sto mi necemo....
    Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Fenomenalna kolica, nećeš pogriješiti s njima.
    Citiraj sanja74 prvotno napisa
    Mi je imamo, super je izdržljiva i pokretna.
    Mana - teško ju je staviti u gepek auta.

Koristi ih uglavnom teta čuvalica (kad je s K.). Mi nekako više preferiramo nošenje..

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Odlična su, lagana, čvrsta, jedina mana im je kao što i ostale cure kažu veličina. U mom autu su samo ona u gepeku, ali zato kod mm ima mjesta :D .

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma meni se cini da su sva ta trokolica ogromna kad se sklope... svi me nagovaraju na neke marke kolica peg perego, quinny itd, ali su mi preskupa i sto mi je najbitnija preteska... zato su me interesirala iskustva cura koja imaju jane.. nisam ih vidla puno po zagrebu....

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mali savjet pri kupovini kolica: prije nego što ih kupite, zamolite prodavača da s vama odnese kolica do auta, pokaže vam kako ih sklopiti, a vi ih isprobate jel vam stanu u auto...

mi smo kupili chiccova kolica, kao lijepo se sklapaju, nisu velika (4 kotača, ne trokolica) i sl. na kraju nam u grande punto ne stanu osim na prednji sic, ili u thulu (koju smo djelomično i morali kupiti radi njih.). u twingo stanu na pola stražnje klupe (ali to otpada ak je mali u as, znači, neupotrebljivo).

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vidjela sam da na forumskoj burzi ima na prodaju Jane Slalom Pro

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj elie prvotno napisa
    mali savjet pri kupovini kolica: prije nego što ih kupite, zamolite prodavača da s vama odnese kolica do auta, pokaže vam kako ih sklopiti, a vi ih isprobate jel vam stanu u auto...
    Sumnjam da bi to baš u dućanu napravili (da se ne zaprljaju) - dovoljno je izmjeriti dimenzije sklopljenih kolica (ili ih viditi na internetu) i usporediti sa dimenzijama svog prtljažnika!

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja ih imam i prezadovoljna sam. Kupila kad su bila na sniženju za cca 3600kn. Ne bi ih mijenjala ni za jedna druga! Evo sad će dočekati i drugu bebu.

PS. Di se "preselila" forumska burza? Više nema svoj pdf (ili ga ja ne vidim).

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nekima je to uspijevalo u turbo limaču kod rotora, bar sam tako čula.
    mislim da ovo mjerenje može teoretski upalit, ali u praksi je bolje isprobat ipak je to investicija od više tisuća kuna. jer jedno je dimenzija na papiru, a drugo kad vidiš kak paše.

varijanta 2 je pitat poznate roditelje koji imaju kolica koja hoćeš da ih probate strpat u prtljažnik....

ja to pišem zbog šest mjeseci bitke s Chiccovim prevelikim kolicima. idući put uzimam ona koja se sklapaju po svim osnovama (dakle, i po visini!).
    i jedva čekam da mi dijete doraste do kišobran kolica pa da kupimo neka s kojima nemamo procedure...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •