Vidjela na web od Adaksa,kolica Slalom Formula od JANE.
Jako su mi lijepa i praktična,čini mi se :?
Dali neko zna koliko koštaju i ima li ih tko?
:? :? :?
Vidjela na web od Adaksa,kolica Slalom Formula od JANE.
Jako su mi lijepa i praktična,čini mi se :?
Dali neko zna koliko koštaju i ima li ih tko?
:? :? :?
Dođu oko 5000 kn.. ja nazvala i pitala ( i odustala)
Joj ipak preskupo,al su jako lijepa![]()
Možda za Božić budu kakva sniženja,baš sam zapela za njih; uh.
Jako su mi superrrrrrrrrrr 8)
Bila sam u Adaxu nekidan (to sam spomenula na kružoku zimskih trudnica,ne znam dal se sjećaš) i vidila trokolicu ali nije u kompletu 3u1,nego solo, i nije skupa. AS uzmeš zasebno ali nažalost onu košaru za 0-6 ne možeš uzeti posebno.
Ma najbolje da odeš i provjeriš, ja sam njuškala oko njih pola sataa možda se i odlučiš na njihove 4-kolice, dobre su a i jeftinije
Uskoro stiže model 07 slalom formule,u adaks,i bit će 5 tisuća i nešto.
A šta ću kad mi se sviđaju![]()
Najbliži mi je Osijek.
kopiram s topica "Jane slalom trokolica":
noklica prvotno napisa
Amelie32 prvotno napisa
sanja74 prvotno napisa
Odlična su, lagana, čvrsta, jedina mana im je kao što i ostale cure kažu veličina. U mom autu su samo ona u gepeku, ali zato kod mm ima mjesta :D .
ma meni se cini da su sva ta trokolica ogromna kad se sklope... svi me nagovaraju na neke marke kolica peg perego, quinny itd, ali su mi preskupa i sto mi je najbitnija preteska... zato su me interesirala iskustva cura koja imaju jane.. nisam ih vidla puno po zagrebu....
mali savjet pri kupovini kolica: prije nego što ih kupite, zamolite prodavača da s vama odnese kolica do auta, pokaže vam kako ih sklopiti, a vi ih isprobate jel vam stanu u auto...
mi smo kupili chiccova kolica, kao lijepo se sklapaju, nisu velika (4 kotača, ne trokolica) i sl. na kraju nam u grande punto ne stanu osim na prednji sic, ili u thulu (koju smo djelomično i morali kupiti radi njih.). u twingo stanu na pola stražnje klupe (ali to otpada ak je mali u as, znači, neupotrebljivo).
vidjela sam da na forumskoj burzi ima na prodaju Jane Slalom Pro
Sumnjam da bi to baš u dućanu napravili (da se ne zaprljaju) - dovoljno je izmjeriti dimenzije sklopljenih kolica (ili ih viditi na internetu) i usporediti sa dimenzijama svog prtljažnika!elie prvotno napisa
Ja ih imam i prezadovoljna sam. Kupila kad su bila na sniženju za cca 3600kn. Ne bi ih mijenjala ni za jedna druga! Evo sad će dočekati i drugu bebu.![]()
PS. Di se "preselila" forumska burza?Više nema svoj pdf (ili ga ja ne vidim).
nekima je to uspijevalo u turbo limaču kod rotora, bar sam tako čula.
mislim da ovo mjerenje može teoretski upalit, ali u praksi je bolje isprobat ipak je to investicija od više tisuća kuna. jer jedno je dimenzija na papiru, a drugo kad vidiš kak paše.
varijanta 2 je pitat poznate roditelje koji imaju kolica koja hoćeš da ih probate strpat u prtljažnik....
ja to pišem zbog šest mjeseci bitke s Chiccovim prevelikim kolicima. idući put uzimam ona koja se sklapaju po svim osnovama (dakle, i po visini!).
i jedva čekam da mi dijete doraste do kišobran kolica pa da kupimo neka s kojima nemamo procedure...