Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Provjera sluha u zgb

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Provjera sluha u zgb

Gdje djetetu od 16 mj provjeriti sluh u Zagrebu ? Gdje ćemo najprije doći na red, čeka li se dugo i kako izgleda ta pretraga ?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje djetetu od 16 mj provjeriti sluh u Zagrebu ? Gdje ćemo najprije doći na red, čeka li se dugo i kako izgleda ta pretraga ?
    Prvo idi pedijatru po uputnicu za ORL u bilo koju bolnicu (pitaj pedijatra koga ti preporučuju i u kojoj bolnici)

Dalje će ti oni reći što treba. Može biti da su djetetu jednostavno začepljene uši ili sužene zvukovode (imao je to moj sin) i to se odmah može riješiti.

Ako to ne pomogne, preporučit će ti daljnje pretrage, ali njih ima više: timpanogram, audiogram... bera

Da te sad ne opterećujem - ako u toj bolnici ne mogu obaviti sve, po potrebi će te poslati kamo treba (mi išli u Suvag, ali to nije jedino mjesto) i napraviti odgovarajuće pretrage.

Mi smo prvi pregled radili na ORL u bolnici Merkur jer tamo pripadamo i za njih imam samo lijepe riječi. Ne znam kako je sada, ali prije par godina nije bilo naručivanja - sjedneš u ordinaciju, predaš uputnicu i čekaš. Ako želiš k nekom određenom doktoru - pitaš u koje dane radi pa dođeš u skladu s tim.

Obično malu dječicu uzmu prvu pa nema dugih čekanja. Možda se sad možeš naručiti putem centralnog naručivanja, ali pitaj prvo svog pedijatra što i kako dalje jer oni imaju friške informacije.

Nadam se da će se javiti i druge cure sa svježijim iskustvima. Naše je bilo prilično davno, ali je dobro završilo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, da - ispitivanje sluha nije bolno ni neugodno.

Ispiranje može biti, ali to se ne radi odmah - pošalju vas doma da kapate uha tjedan dana, a onda ide brzo i lako.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.06.2013. at 12:32

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Klaiceva ili Suvag, mislim da na Suvagu ide brze

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

orl Vinogradska dr. Baudoin super doktor

Pravila pisanja postova