-
Logoped za 2-godišnjakinju
Ako netko ima za preporučiti logopeda (može i privatnik) za 2-godišnjakinju bila bih zahvalna. Sutra ću zvati redom bolnice koje nam je pedijatar preporučio da vidim gdje se najmanje čeka. "Problem" je negovorenje. Hvala!
-
MBee, baš ništa ne priča?
Mi smo puno mlađi od vas, ali smisleno govorimo samo jednu jedinu riječ...
-
Stvar je u tome da je ona sasvim normalno počela sa razvojem govora, govorila mama, tata, baba, dida, teta, oponasala životinje i sve ostalo a onda je sa 1,5 godinu prestala i sad više neće. Brblja na nekom svom jeziku u kojem nema "normalnih" riječi, ne govori više mama ni tata, neće ponavljati...ja mislim da je u pitanju tvrdoglavost jer znam da može govoriti ali pedijatar je rekao da odemo do logopeda da nas poduči vježbicama za stimulaciju govora.
-
odite na erf - edukacijsko rehabilit. fakultet na njihovo savjetovaliste, nek vam naprave obradu. mislim da ne treba uputnica.
-
flower hvala! Nisam ni znala da postoji taj faks, baš čitam njihove stranice i tražim neki broj telefona.
-
Savjetovalište Erf-a Borongaj, logoped Jarun verbum sanum, logoped Velika gorica http://logoped-galekovic.webs.com/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma