Nisam prehlađena niti bolesna,ali me boli grlo. Zanima me da li smijem piti septolete ili kakve tabletice za cuclanje protiv grlobilje? Trudna sam 35+4 tj.
Nisam prehlađena niti bolesna,ali me boli grlo. Zanima me da li smijem piti septolete ili kakve tabletice za cuclanje protiv grlobilje? Trudna sam 35+4 tj.
To ti je najbolje pitati magistru u apoteci. A vrlo vjerojatno smiješ islandski lišaj.
meni strepsil med i limun uvijek pomogne
Pomiješaj med, limun i maslinovo. Po žličicu od svega. Meni to uvijek pomogne. I u trudnoći sam to koristila radije nego tablete
strepsils i neoangin ne bi smjela
granobil pastile sigurno smiješ
potpisujem.Lutonjica prvotno napisa
samo granobil pastile.
Zašto ovo ne? Popila sam jučer 4 tab strepsils jer sam jedino to imala. Danas mi se stanje malo popravilo pa zasada neću ništa,ali me sad muči ovo gore....Lutonjica prvotno napisa
Može li šta biti bebici? Pa to su samo bonboni... Trebam li reči doc?
ne sjećam se nažalost zaštoali tako su mi rekli i liječnici i tete u ljekarni još u prvoj trudnoći. a kako sam već 5 godina ili trudna ili dojim, nisam u usta stavila ni neoangin ni strepsile, samo granobil
joj da, moram ovo komentirati
da su samo bomboni, prodavali bi se po kioscima i dućanima, a ne u ljekarnama.Pa to su samo bonboni...
bronhići i ođačar grla su bomboni, a strepsils je lijek i sadrži
two active ingredients, namely amylmetacresol and 2,4-dichlorobenzyl alcohol. These ingredients are mild antiseptics, which kill bacteria associated with mouth and throat infections. Strepsils "extra"'s active ingredient is Hexylresorcinol.
meni ovo pomaže samo stavin maslo ne maslinovo ukusnije jePaulita prvotno napisa
a dietpharmov sirup tusol? meni je svojevremeno baš pomoglo kod nadražaja grla. postoji u raznim varijantama, sa islandskim lišajem, jaglacem, i od trputca :?
na pakiranju uopće ne spominju ni trudnoću ni dojenje ali teta u apoteci je rekla da može :/