Znate li nekoga tko to radi?
Bok!
Koliko ja znam, medicinsku hipnozu radi dr.Denisa Legac.
Znam ja jednu psihoterapeutkinu. Ne znam cijenu, po prilici, mislim da bi trebala biti negdje oko 300kn. Radi isključivo s ljudima kojima ne treba medicinska terapija u smislu uzimanja lijekova, već samo hipnoza ili psihološka pomoć. Ako želiš, poslat ću ti broj na pp.
U kako zanimljivo! Ima li netko tko je bio na hipnozi pa da isprica svoje iskustvo ako nije bed? Bas me to zanima - sjetis li se neceg o sebi sto si zaboravio itd.? Da li je sve onako ''filmski'' ili nije?
MM je bio zbog kroničnih bolova kod Denise Legac, nije filmski, al ima nešto. Upalilo je privremeno, odmah, al se treba još ići a skuuuuupoOriginally Posted by Tikva
On je bas bio hipnotiziran, tj. nije znao sto se dogada i kada se probudio nije ga boljelo? Ili kako to ide?
Moze li hipnoza uciniti covjeka manje razdrazljivim, zivcanim?
Uf, ja bi probala to, cisto da vidim kakav je to feeling kad te netko hipnotizira al se bojim da mi se nekaj ne pomrda u glavi, ionak je sve vec zmrdano![]()
![]()
![]()
znam ja dr. Koren, ali je ona sada u mirovini (možda još fuša?)
Meni je super hipnoza. Hipnotizirali su me tri puta i nakon toga sam skroz osvježena i puna energije.
Prvo te skroz relaksiraju, pričaju umirujućim glasom i cijeli taj proces je jako ugodan. Svega si svjestan i ne mogu ti sugerirati nešto što ne želiš napraviti ili reći.
wow, fora! Ako ti nije bed - zasto si isla na hipnozu i da li je ispunilo tvoja ocekivanja? Da li si bila bezvoljna pa si nakon hipnoze bila puna energije ili kak?
Ja zapravo ni ne znam koje sve probleme mozes pokusati rijesiti hipnozom?