Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: ispucano lice-nos - usta

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala cure. Namaza sam joj jucer obraze A-Dermom iz uzorka koji smo dobili u ljekarni i sad su opet meki i glatki (bili su vec prilicno suhi i crveni). Bit ce da ce mojoj L biti dovoljno samo povremeno mazanje zbog suhog zraka u stanu.
    Purelan je meni super bas zato sto je gust pa imam dojam da joj onda slina klizne preko njega i ne skine ga s usana, nego i dalje ima zastitni sloj. To sam probala namazati par puta kad smo isli van, a bilo je bas hladno. Meni ne smeta sto je gust jer joj ga natapkam na usne, ni ne razmazujem bas previse.

Mamaniki25, imas dosta tih kremica koje cure spominju (A-Derma, Eucerin, Avene, Becutan, ...), ali ako melem stvarno djeluje to ti najjeftinije za probati. Ako ne djeluje, barem neces baciti puno novaca. Nadam se da cete pronaci neko rjesenje.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Inga je dobro spomenula - pazite da u stanu ne bude presuh i pretopao zrak da se koža oporavlja i stekne prirodnu vlažnost i masnoću pa ćete lakše kremama zaštiti pri izlasku na hladan zrak, a i neće biti velikog šoka za organizam prilikom promjene ambijenta (stan-svjež zrak).

I ne zaboravite! - ovlaživači, zdjelice sa vodom na radijatorima + eterična ulja, redovito provjetravanje, regulacija temperature termostatom... (ovo zvuči kao kraj kakve reklame... ono tip stoji uz odijelu digne prst i kaže... )

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •