Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: jastuk

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno jastuk

sorry ljudi, neznam jel ovoj temi mjesto tu...

Pretpostavljam da su sve koristile jastuk za bebu..Hodala sam malo po trgovinama i vidjela da ima modernih jastuka koji nisu bjeli na vezenje nego šareni na patent. Dali ima netko da je koristio takav jastuk?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

eto mi ga imamo(taj šareni) jer smo ga dobili od sveki, ali ga nisam nikad koristila u pravoj funkciji nego ga koristim kao podlogu u kolicima okrenutog naopačke znači otvor je s donje strane...bespotrebna investicija, ali eto poklon....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja. Dva dana. Jako nepraktična stvar. Dijete neprestano klizi.

Lovre je zimska beba pa smo jastuk koristili za dodatno ga zagrijati za po kući. Nakon dva dana prešli smo na umatanje u dekicu - puuuno praktičnija varijanta.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni je taj jastuk bio super za u kolica ono kao podloga
    i MM ga je znao nosit po kući u jastuku prvih par dana ali brzo se
    naučio i bez pa je jastuk služio samo za u kolica

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Eto ja ne poznajem nikoga tko je koristio jastuk.
    Mi nismo i iz razloga što smo imali ljetnu bebu, a i čini mi se da je nezgrapno baratanje s tim. Doma za grijanje nepotrebno, ako idemo nekamo opet s tim ne može ni u autosjedalicu, ako je u kolicima pokrije se bebica ili se nosi u marami itd.
    Jedino je u bolnici moj bebač bio zamotan u to. Koma, nikako ga nisam mogla okrenuti prema sebi dok smo dojili...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prvo dijete sam probala staviti u bijeli jastuk na vezanje-izdržala sam pola sata. klizio je, to je sve ogromno i nezgodno, a i on je stalno dizao noge pa ga je to sputavalo. drugo dijete sam samo u kolicima stavljala u "jastuk", zapravo plišanu dekicu na patent, ali i to mi je bilo nezgodno jer ja volim dijete povezati i u kolicima, pa sam ju radije pokrivala dekicom.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da je to nepotrebna investicija, također ne poznajem nikoga ko ga je koristio. htjela mi ga je pokloniti teta ( od svoje djece) ali ga nisam htjela uzeti, jer stvarno mislim da mi neće trebati.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo da se javi jedna koja ga je koristila... Mi smo ga isto dobili (ne bi mi palo na pamet da takvo sto kupim), ali je i meni i mm-u bio korisan jedno prva dva mjeseca dok smo se malo uhodali s nosenjem bebe. Cak je u njemu i spavala po noci, jer me je u pocetku bilo strah staviti bebu kraj sebe na krevet bez neke podloge. Doduse, to nam je bila prva beba. Ova druga nije u jastuku provela ni cijeli jedan sat, kad se sve zbroji.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Eto ja ne poznajem nikoga tko je koristio jastuk.
    Ni ja.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Evo da se javi jedna koja ga je koristila... Mi smo ga isto dobili (ne bi mi palo na pamet da takvo sto kupim), ali je i meni i mm-u bio korisan jedno prva dva mjeseca dok smo se malo uhodali s nosenjem bebe. Cak je u njemu i spavala po noci, jer me je u pocetku bilo strah staviti bebu kraj sebe na krevet bez neke podloge. Doduse, to nam je bila prva beba. Ova druga nije u jastuku provela ni cijeli jedan sat, kad se sve zbroji.
    i još jedna ... u startu mi je stvarno bio koristan. nisam ga kupila, nego posudila - i nakon dva mjeseca korištenja - vratila. ali da ga nisam imala od koga posuditi, sigurno bih ga kupila.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam ga imala,crveni,moderni,bez čipke,čak je imao proreze da se mogu remenčići od auto-sjedalice provuć,ma super praktična stvar.
    Isto sam ga koristila cca dva mjeseca,a u početku je bio posebno praktičan dok se nismo izvježbali kako uopće primiti bebu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Gdje ima za kupiti tih jastuka?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Taj sa patentom sa strane je bio jako nepraktican, H je stalno klizila unutra. Pa ga je sveki zasila, lagano skratila da H ne propada unutra. No, koristili samo jako malo, tu i tam za spavanje. Imali smo i onaj na vezanje, kao na preklop. Taj je bio nesto prakticniji, ali nismo ni njega koristili vise od 3x.

Naime, iako je H zimska beba, za po kuci je u njemu prevruce, a za po vani isto nam nije odgovarao. U AS ne moze, u kolica se H nije dala...

Osim toga, nije mi se svidjala ideja da H bude spuntana u njemu.
    Bacanje novaca.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi ćemo ga dobiti. Vjerojatno će nam poslužiti samo prvih mjesec dana a poslije ćemo vidjeti što ćemo s njim. Ja ne mislim bebu držati u jastuku, ali mi se čini koristan kad dođu bake, tete itd. koje bi sve htjele čuvati bebu, a ja neću da ju svi natežu na rukama. U jastuku bi joj trebalo biti udobnije. Mislim da će i MM-u biti tako lakše u početku.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, slazem se dobro ce doci ako ti dolaze gosti, koji ne znaju kako bas primiti bebicu, pa kako joj pridrzati glavicu...

MM nije uopce htio jastuk...Nevjerojatno je kako je on od prvog dana spretno hendlao H - odmah ju je presvukao, premotao pupak, nahranio...Nije imao nikakvog straha...Islo mu je bolje i od mene i moje mame...jastuk mu je samo smetao...dok npr. moja sveki je taj jastuk obozavala. Pa smo ih sakrili, ako je slucajno bila malo sama s H.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Jelcek prvotno napisa
    u bebi media shopu, oko 170 kn ako se ne varam, a mislim da ima i u adaxu.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Tea prvotno napisa
    Citiraj Jelcek prvotno napisa
    u bebi media shopu, oko 170 kn ako se ne varam, a mislim da ima i u adaxu.
    Ima ih po bagatelnoj cijeni u Second Hand Baby shopu na novoj tržnici Kvatrić, a neki su i skroz novi nekorišteni.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Ja ne mislim bebu držati u jastuku, ali mi se čini koristan kad dođu bake, tete itd. koje bi sve htjele čuvati bebu, a ja neću da ju svi natežu na rukama. U jastuku bi joj trebalo biti udobnije. Mislim da će i MM-u biti tako lakše u početku.
    Tak sam i ja napravila, zbog inih da je ne natežu po rukama, a MM je bilo lakše

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

imam ja svoga, ako želiš, mogu ti ga prodati! plavi sa žutim medvjedićima!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi nismo imali, nekako mi puno ljepše i jednostavnije bilo "baratat" sa bebom bez jastuka i jednostavnije za namjestit za dojenje (u bolnici se nikako nisam snašla sa jastukom) ....dobila ga poslje od sestrične i bio je čak jedan sat u tome.....

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad koristili (ni imali doma), ni ja ni mm

a ni gosti - tko nije znao drzat bebu - taj je brzo naucio

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ni ja nikada nisam koristila jastuk.....rađe sam taj novac investirala u nešto bolje

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo imali posuđeni i dobro nam je došao - obadvije cure su spavale u njemu prva dva mjeseca i po danu i po noći. Bilo im je fino toplo unutra...

pinokio77

Početno

Imali posuđeni bijeli čipkani

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •