-
porodiljne naknade
Bok svima,
kao što znate od 01.01.2008. će porodiljne naknade biti veće tj. dobivat će se puna plaća. Zanima me da li se to odnosi na trudnice koje idu na porodiljni od 01.01. ili i na one koje odu ranije. Ja idem pocetkom 10. mjeseca pa me zanima da li cu od 01.01. dobivati porodiljnu naknadu u visini pune plaće? :?
-
Ne znamo da će biti veće. Znamo samo da prijedlog ide u saborsku proceduru.
Pa se ni na kakva konkretna pitanja vezana uz taj PRIJEDLOG ne može ni odgovarati.
-
Osim napomene da je to ipak najvjerojatnije predizborna fora
Što ne znači da ne držimo palčeve, naravno :D
-
ja pročitala na vladinoj stranici da se to odnosi i na nove i na postojeće trudnice
-
i ja ne bi pretjerivala sa zaključcima obzirom da se radi tek o prijedlogu, ali porodiljna naknada je naknada koja se isplaćuje za vrijeme porodiljnog dopusta i logično je da podrazumijeva sve mame koje su od 1.1.2008. još na porodiljnom bez obzira kad se beba rodila. bar je meni logično! a znamo da gore sjedi jako malo ljudi koji se mogu pohvaliti logikom u glavi.
-
da ne otvaram novi topic... ovaj mjesec sam dobila samo pola porodiljnog - oko 800 kn jer primam minimalni 1663 kn. kako je to moguce? jeli stvar u tome sta sad pocinje drugih 6 mj pa ce drugi dio stici ili sta? cini mi se da mi je i prvi put ovako bilo ali onda mi je dolazio postom i isti dan sam dobila dvije kuverte, a sad mi je ovih 800 kn doslo 20-tog a do danas vise nista... sica li se iko da je njemu tako bilo?
-
MISLIM DA JE MENI,ALI NISAM 100 POSTO SIGURNA
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma