Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: porodiljne naknade

emina mama

Početno porodiljne naknade

Bok svima,

kao što znate od 01.01.2008. će porodiljne naknade biti veće tj. dobivat će se puna plaća. Zanima me da li se to odnosi na trudnice koje idu na porodiljni od 01.01. ili i na one koje odu ranije. Ja idem pocetkom 10. mjeseca pa me zanima da li cu od 01.01. dobivati porodiljnu naknadu u visini pune plaće? :?

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znamo da će biti veće. Znamo samo da prijedlog ide u saborsku proceduru.
    Pa se ni na kakva konkretna pitanja vezana uz taj PRIJEDLOG ne može ni odgovarati.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Osim napomene da je to ipak najvjerojatnije predizborna fora

Što ne znači da ne držimo palčeve, naravno :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja pročitala na vladinoj stranici da se to odnosi i na nove i na postojeće trudnice

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja ne bi pretjerivala sa zaključcima obzirom da se radi tek o prijedlogu, ali porodiljna naknada je naknada koja se isplaćuje za vrijeme porodiljnog dopusta i logično je da podrazumijeva sve mame koje su od 1.1.2008. još na porodiljnom bez obzira kad se beba rodila. bar je meni logično! a znamo da gore sjedi jako malo ljudi koji se mogu pohvaliti logikom u glavi.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da ne otvaram novi topic... ovaj mjesec sam dobila samo pola porodiljnog - oko 800 kn jer primam minimalni 1663 kn. kako je to moguce? jeli stvar u tome sta sad pocinje drugih 6 mj pa ce drugi dio stici ili sta? cini mi se da mi je i prvi put ovako bilo ali onda mi je dolazio postom i isti dan sam dobila dvije kuverte, a sad mi je ovih 800 kn doslo 20-tog a do danas vise nista... sica li se iko da je njemu tako bilo?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MISLIM DA JE MENI,ALI NISAM 100 POSTO SIGURNA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •