Problemi su počeli kada sam mislila da ću zbog odlaska u bolnicu na operaciju Magdaleni morati dati adaptirano što sam i probala a reakcija je bila katastrofalna. Završili smo u Klaićevoj sa povračanjem i radili smo prick test na kravlje mlijeko koji je bio negativan ali nam je dunger bio jako povišen. Dobila je posebnu hranu za papati koju na sreću nismo puno trebali koristiti jer sam ja poslije bolnice nastavila normalno dojiti.
Kada sam započela sa dohranom bilo je sve ok dok joj nisam dala kukuruzni griz pa se opet poštenski ispovračala (to traje cijeli dan). Išli smo opet u Klaićevu i tamo smo napravile prick test na pšenično brašno (na kukuruz nema), jaja i gluten. Nalazi su bili pozitivni ali je reakcija bila skroz mala. Nalaz krvi je bio negativan.
Sada nam je dr rekao da bi Magdalenu trebalo hospitaliziati i u bolnici opteretiti glutenom pa da onda vidimo reakciju.
Molila bih vas da mi napišete svoja iskustva sa alergijom na gluten i što mislite o našoj dijagnozi.
Nadam se da sam ukratko uspjela objasniti naš problem mada mislim da sam sve zbrkala