Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: cudni simptomi

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno cudni simptomi

Sinoc mi je Dino cijelu noc povracao .Prvo mi se navecer ucinilo da ima temperaturicu ali me muz razuvjerio pa nisam mjerila :/ Uglavnom kako spava s nama primjetila sam da ima uzasan zadah kao po acetonu ali malo smrdljiviji sto mi je bilo cudno jer slican zadah je znao imati samo kad je bio bolestan i nije duze jeo a jucer je normalno jeo.Onda su poceli jako smrdljivi vjetrovi i nakon toga ga je probudilo povracanje s tim da je prva dva puta ispovracao ono sto je jeo a zatim je do jutra jos povracao zutu guscu (ne pjenastu) tekucinu.Temperatura mu je bila 37,7.Mislim da nije trovanje hranom jer Miji i meni nije nis a jeli smo svi sve isto cijeli dan a virozu neznam di bi pokupio jer zadnjih dana nismo bili u dodiru s djecom.Uglavnom najvise me buni taj grozan zadah :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo pazi neka puno pije (ali po malo odjednom).

Dosta su bile aktualne crijevne viroze, vjerojatno je nešto pobrao.
    Moj mlađi je (prije nekih 2 tjedna) triput povraćao i jedan dan imao proljev nakon toga, a stariji samo triput povraćao i prošlo je.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislila sam mu dati caj od sipka i tost.jel ima jos kakvih prijedloga?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam svom davala uglavnom suho (znači i tost - prepečenac, štapiće..) ali drugo nije niti htio.
    jedino je htio piti mlijeko, to mu nisam dala.
    kad je povraćanje prestalo (povraćao je u noći, do jutra je skroz prestalo), dobio je i čokoladu za kuhanje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sad sam nazvala pedijatricu i kaze da je njoj isto zadah cudan pogotovo sto je grlo normalno.Rekla je da mu dam rehidromix i ako se pogorsa da idemo na zaraznu.Nazvala sam i mamu od curice s kojom se igra i kaze da ova nije bila bolesna a s nikim drugim nije bio zadnji tjedan tak da mi je cudno otkud viroza ak je :? Jutros je opet povracao i temperatura je i dalje 37 i kusur,proljeva nema.Sad papa malo stapica i oce piti samo vode,rehidromix cekam da se ohladi i bas ga mrzim muciti s njime

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovdje imaš malo o zadahu na aceton

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala ti,procitala sam ali to je ono sto sam i ja otprilike i mislila i znala pa me i buni sto se zadah pojavo prvi i sto je toliko intenzivan.Znaci on nije bio ni gladan ni bolestan prije,navecer sam osjetila zadah a po noci je poceo povracati :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •