-
cudni simptomi
Sinoc mi je Dino cijelu noc povracao
.Prvo mi se navecer ucinilo da ima temperaturicu ali me muz razuvjerio pa nisam mjerila :/ Uglavnom kako spava s nama primjetila sam da ima uzasan zadah kao po acetonu ali malo smrdljiviji sto mi je bilo cudno jer slican zadah je znao imati samo kad je bio bolestan i nije duze jeo a jucer je normalno jeo.Onda su poceli jako smrdljivi vjetrovi i nakon toga ga je probudilo povracanje s tim da je prva dva puta ispovracao ono sto je jeo a zatim je do jutra jos povracao zutu guscu (ne pjenastu) tekucinu.Temperatura mu je bila 37,7.Mislim da nije trovanje hranom jer Miji i meni nije nis a jeli smo svi sve isto cijeli dan a virozu neznam di bi pokupio jer zadnjih dana nismo bili u dodiru s djecom.Uglavnom najvise me buni taj grozan zadah :/
-
Samo pazi neka puno pije (ali po malo odjednom).
Dosta su bile aktualne crijevne viroze, vjerojatno je nešto pobrao.
Moj mlađi je (prije nekih 2 tjedna) triput povraćao i jedan dan imao proljev nakon toga, a stariji samo triput povraćao i prošlo je.
-
Mislila sam mu dati caj od sipka i tost.jel ima jos kakvih prijedloga?
-
ja sam svom davala uglavnom suho (znači i tost - prepečenac, štapiće..) ali drugo nije niti htio.
jedino je htio piti mlijeko, to mu nisam dala.
kad je povraćanje prestalo (povraćao je u noći, do jutra je skroz prestalo), dobio je i čokoladu za kuhanje
-
Sad sam nazvala pedijatricu i kaze da je njoj isto zadah cudan pogotovo sto je grlo normalno.Rekla je da mu dam rehidromix i ako se pogorsa da idemo na zaraznu.Nazvala sam i mamu od curice s kojom se igra i kaze da ova nije bila bolesna a s nikim drugim nije bio zadnji tjedan tak da mi je cudno otkud viroza ak je :? Jutros je opet povracao i temperatura je i dalje 37 i kusur,proljeva nema.Sad papa malo stapica i oce piti samo vode,rehidromix cekam da se ohladi i bas ga mrzim muciti s njime
-
Ovdje imaš malo o zadahu na aceton
-
Hvala ti,procitala sam ali to je ono sto sam i ja otprilike i mislila i znala pa me i buni sto se zadah pojavo prvi i sto je toliko intenzivan.Znaci on nije bio ni gladan ni bolestan prije,navecer sam osjetila zadah a po noci je poceo povracati :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma