-
NIKAD NE ODUSTAJ !!!!!!
Dosta vremena je i prošlo od svega ,ali čovjek je valjda takav uvijek se volimo prisjetiti nekih stvari odnosno događaja ha i ljepih i ružnih.
2000god. Moj mm kreće na pretrage,ništa se ne događa moja gin.vječno govori o mojim nalazima da su krasni,on je poslan na sve moguće pretrage te prespori te nikakvi te ništa nevalja.uglavnom dvije god.šetnje po vv ,a da mene niko nije ni pitao ni pregledao,napokon i ja dođem na red nalazi svi ok.š t a s a d ??????Opet čekanje od godinu dana.napokon nas naruče i opet ništa?čekaj....nakon toliko vremena vec mi je bilo svega dosta odem na vv i vec histerična trazim pomoć sestara i jedna od njih moj anđeo mi pruži ruku i kaže da se ne živciram da će ona pitati dr.l.kad ima slobodan ter.za pregled.i stvarno ljudi ja dobijem svojih pet min u 3mj.2004god.došao je i taj dan pregled,ja kao
da mi je neko poklonio nesto skupocijeno.hm hm hm to je sve ok , ma da tu se nema šta puno izmišljat to je za ivf ,ali......nema termina do 9mj.ne ne ne ne!!!!Ovo je noćna mora .i onda mislim si pa nemam sta izgubit,kazem koliko se vec navlačimo ja i mm po bolnicama ,da mi to sve ubija nadu ,i da cu odustat jer nemogu više ni dana cekat da se pomaknem sa mrtve točke.dr.l.na to moje jadanje podigne pogled i kaže gos.vani imam milion pacijentica ali mislim da kod vas ivf ako ne uspije 1,onda će 2 put sigurno,dođite mi 2 dan ne prve nego druge men.ja šokirana to je znaci u 5mj.ne vjerujem ,plačem zovem mm on urla napokon.......prošlo je i mjesec i par dana men.kasni 5 dana,7 dana,10 dana,trudna nisam,kasni ja nevjerujem da se ovo događa.....................
Ses.zove da kad ću doc na stimulaciju ja joj se jadam a ona se smije i kaže pa to je normalno.napokon eto je .......ko bi rekao da cu joj se tako radovati.
Ljudi ja sam napokon dobila prva dva gonala,krenulo je.nakon vise ni ja neznam točno dana sljedio je zadnji pregled da se vidi koliko jajašaca imam. 24 jajašca .uffff bolno ali izdrzala sam 17 oplođenih,dva vraćena,m i r o v a nj e.06,07,2007,prva beta 06,00h ujutro sva izvan sebe ne osjecam ništa nemogu reć samo se nadam spremam se na vv.
Zvoni tel.06,20h umro mi svekr šok nevjerica,krvarenje,suze ...ne ne ne to nije istina,ipak odlazim na vv dajem uzorak za betu nalaz u 13h.
Svi me tješe ja tješim mm,gungula ,a ne prestajem krvarit.
13h...zovem dr.l.nalaz bete 70,70 katastrofa.dr.me umiruje riječima gos.vi ste trudni tako se ponašajte,,ali beta je tako niska ,,nema veze ,,ponašajte se kao da je sve uredu ,,ponovo za dva dana se vidimo,,
beta 08,07, 146 12,07, 867 16,07, 3916 ......
Ja sam zaista trudna ultrazvuk prvi ,,ja mislim da vidim ali je još malo nešto dva ali kad dođete opet onda ću vam reć.zaista na drugom pregledu su bila dva jajašca ali jedno je u startu kasnilo odmah su rekli da je to normalno,neka ovo veće krene u dobar razvoj i to će sve biti super .treći pregled nema više dviju mrljica na ekranu ali je jedna veeeellliiikkkkaaaa i čuje se kuc-kuc,kuc-kuc,......
I tako nakon dugih
devet mjeseci na svijet je došao alan 4500kg,54cm.
Danas alan ima 2,5god.a poziv od dr.l.me vratio u vv samo mi je rekao da me čeka još 15 mojih jajašaca pa ako poželim još djece da se javim,još ću malo pričekat,šta vi mislite?????
Zaista vrijedi čekat i biti uporan .
rvukovi2 zamijenila velika tiskana slova u tekstu malima
-
divna priča,čestitam...
što se smrzlića tiče,ja bih već bila na VV.
sretno...
-
Čestitam
!
Što se tiče smrzlića, odluka je samo tvoja, mislim da ih tamo čuvaju sigurno barem 5 godina, ako ne zauvijek - provjeri telefonski jer se i to mijenjalo tijekom godina, neke cure su mi bile rekle da ih čuvaju zauvijek, jedna žena mi je rekla da njene nisu čuvali dulje od 5 godina tako da je za 2. bebu morala ponovno u stimulaciju koja je isto odmah uspjela. U Mariboru ih čuvaju 5 godina, to znam pouzdano.
-
Ispričala si predivnu priču. Čestitam od srca i drago mi je zbog tebe, osobito što si u tim trenucima osjetila ljudskost.
Dobro razmisli i odluči se (imaš dobru priliku i dobrog doktora uz sebe!!!)
-
Divna priča!!! Čestitam! Baš se veselim ovakvim završecima.
Ja znam što bi ja.
Ali odluka je tvoja. Što god odlučiš odluka je ispravna.
Pozdrav!
-
-
-
:D :D
-
:D hvala vam cure na savijetima,i ja mislim da nemam šta čekati.u 9mj.najbolje da se javim u vv pa šta bude,a nadam se sve najbolje a tako želim i svima vama.
pusa balava svima!!!!!!
-
divna priča :D :D
ja znam da bi ja isla po svoje mrvice :D al na tebi je naravno da odlučish dali si spremna ..sto god odlučis mi cemo biti uz tebe :D
p.s. mislim da cesh ovdje dobiti od svih isti odg. grabi smrzlice i bjezi kuci trbušasta
-
-
Uf, kako me svaki put dignu ovakve price...
Cestitam
-
Naravno da je vrijeme da odeš po svoje smrzliće, nemoj ništa razmišljati.
-
Hvala na priči
-
lijepa priča.
nemoj se premišljati. odi po smrzliće i uzivaj.
alanu.
-
Ajmeeeeeeee, koliko lijepih smrzlića čeka na svoju mamicu.
Ja znam što bih dala za barem jednu oplođenu...... Zato brzo po njih!
-
:D :D Kako dobro!!!
Ja se ne bih mislila ni sekunde, nego bih otišla Alanu po brata ili sestru (ili oboje :D )
SRETNO!
-
:D :D :D
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma