-
moja mala palcica
bas sam procitala nekoliko prica s poroda i stvarno mogu zahvalit Bogu na takvom porodu kakav sam ja imala.sve je pocelo jedne subote u 5 mjesecu ranih jutarnjih sati.iako nam jos nije bilo vrijeme dobila sam trudove,puko mi je vodenjak i sve je krenulo nekako brzo,trudovi su bili nepravilni i cesti.nemogu reci da me je bas boljelo onako jako kako sam cula da boli.moram napomenut da mi je ovo prvo dijete.ubrzo smo krenuli u bolnicu,neznam kako i zasto ali meni je sve bilo strasno smijesno i prema bolnici sam isla bez imalo straha,koda idem na kavu a ne rodit.valda neko reagira panikom a neko kao ja smijehom,ko to zna.u 6 i 50 su me pregledali,bila sam otvorena 9 cm,odmah su me stavili u boks,prikopcali na ctg i za 5 min u drugom stiskanju rodila sam moju malu princezu tesku 2800 i 45 veliku,zaradila sam jedan sav tek toliko da se beba ne muci jel je nedonosce.nemogu rec da me nije boljelo ,i tih 10 tak min boli,sram me to i rec s obzirom na trajanje poroda.pokazali su mi je na koju minutu i odveli na intenzivnu.u bolnici smo bile desetak dana,preventive radi.nije dobila ni zuticu.sada ima dva mjeseca i nemogu je se nagledat ni naljubit koliko bi htijela jel dan mi je prekratak,odlicno napreduje,puno spava malo place.kad je gledam imam osjecaj kao da ju znam 100 godina.nisam ni znala da je moguce toliko voljeti!ispricavam se ako sam vas malo udavila sa duzinom moje price .saljemo vam svima veliki pozdrav i veliku pusu :D :D :D :D
-
-
-
krasno
-
-
Divno
-
predivna priča!
meni je beba procjenjena na puno veću kilažu tako da me zbog toga malo strah, a znam dosat osoba šta su rodile djecu ispod 3 kg i nijedna nije porod ni osjetila! sretnice
-
Svaka cast.
Imoj aje beba procijenjena na velikuuuuu,pa me malo stah
-
-
prekrasno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-