Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: problem

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno problem

malenom rastu zubici, ima proljev, slabo mi jede, izbacio je zlicu (iako smo dohranu uveli prije misec ipo i dogurali smo do 3 obroka na zlicicu,3 na bocicu) i skoro samo mljeko pije. neznam jeli to problem jer ima proljev? cula sam da bi mu trebala kupiti sojino mljeko, jeli to tocno?
    ima li netko iskustva?

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kod neke djece je normalno da imaju proljev i da ne jedu kad rastu zubići. Sojino mlijeko mislim da uzimaju samo djeca koja su alergična, moja nećakinja ga je morala uzimati jer je bila alergična na sve ostale vrste mlijeka.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moja nije čak po 5 dana jela kad su joj išli zubi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

znaci moze mliko? znam da ga starijoj ne dajemo kad ima temperaturu ili proljev ali on je mali... danas je napokon pojeo malo voca. ima li neko voce kojene smijem davati zbog proljeva?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    ima li neko voce kojene smijem davati zbog proljeva?
    Banana.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pazi da nije proljev zbog virusa (rota virus). I mi smo jednom mislili da je zbog zubiju a ipak je bio virus. Isto ništa nije jela, samo je mlijeko htjela.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kako ste skuzili da je ipak virus? znaci da je ipak odved pedijatrici?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Imali smo taj virus i mjesec dana prije pa nam je već bio poznat izgled i miris stolice. Proljev je bio dosta jak (probijao pelene), i jako smrdi, drugačije nego zdrava stolica. Taj virus može popratiti povraćanje i temperatura, ali i ne mora. Napominjem da se ona normalno igrala, spavala, pila...tak da nismo odmah skužili da je bolesna.
    Ako potraje duže od 2-3 dana možda je virus. Ili ako je puno puta na dan. Kod nas je znalo biti i do 8 puta. Ali ako je normalne boje i mirisa možda je sve ok.
    Nama je doktorica rekla da ne smije mlijeko jer otvara ali to je jedino što je htjela konzumirati, a Humanu 9 nije htjela, tak da smo joj ipak davali mlijeko.

I zarazno je. Ako ste svi ok, onda je valjda i beba. Mi smo prvi put kompletno svi u kući pobrali...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma svi smo dobro, imamo jos jedno dijete i sve je ok ali zubi su probili prije 3-4 dana (2 zuba :D ) a proljev jos traje i jos nerado jede, jeli to normalno?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Stvarno ne znam. I moja ništa ne jede kada idu zubi, ali proljev je bio zbog virusa... nisi rekla kakav je? Kao što sam gore opisala ili?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni izgleda kao normalna stolica samo rjedja. zvla sam pedijatricu, rekla da damo humanu i prolife pa cemo vidit.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma onda je to ok. Virusni proljev je katastrofa, barem kod nas bio.
    Super ako hoće Humanu, moja nije htjela, dizao joj se želudac od toga. Ali ona inače nikad nije voljela bananu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

oce ovo miliko ali nije humana, svekar je osa kupit, neko od (kršitelj koda) mliko, ima unutra i mrkve, onako je narandjasto kad se smucka. i dalje ne pojede puno ali koliko toliko. On i inace ne jede puno, po 130 ml po obroku

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni H danas imala 3 stolice,ova pred spavanje je bio proljev,usput joj rastu dvije četvorke.
    Do sada sam primjetila da kada rastu zubi ima rjeđu stolicu ali ne i učestalu.
    Sada sam na iglama,nadam se da nije virus.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ha ha ovo je prelazno. Jučer K. kakala 5 puta, 7 mj. I ja se nadam zubu iako je starijoj prvi izbio poslije rođendana...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

popili smo mlijeko i prolife , stolica se bila normalizirala jedan dan, danas ponovo ima proljev. sto sad?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zar se prolife moze davati malim bebama?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa valjda moze ako je pedijatar njemu dao? pola bocice ujutro, pola navecer, dva dana. ima i topic na tu temu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •