Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: U Klaićevu zbog kukova-pomoć!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno U Klaićevu zbog kukova-pomoć!!!

Pozdrav svima!
    Moja susjeda mora s bebom u bolnicu na istezanje kukova, beba je sad 3.mj. Iz Valpova smo, u Osijeku joj nisu htjeli staviti aparatić nego ju šalju za Zagreb. Zanima nas kakva je procedura u Klaićevoj, može li ona bit u bolnici s bebom, daju li mamama da doje, itd. Molim sve one koji imaju sličnih iskustava i znaju nešto više da nam se jave!!! :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

u klaićevoj ima mjesta za dojenje i prematanje. ortopedi su ok ali se dugo čeka.
    ako hoćeš, 13. idem s umom na kontrolu za kukove pa ću se raspitati

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ako doji onda može biti sa bebom 24 sata na dan. I moja beba je bila na istezanju, a kako ja ne dojim smjela sam biti sa njom samo preko dana.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moja je bila 3 tjedna stara kad je ostala u Klaićevoj na istezanju. Imala je tvrde i poluiščašene kukove. Mogla sam biti tamo od 6 ujutro do 10 navečer kako bi ju dojila, ali mi nisu dali da ostajem preko noći. Mogla sam ju i prematati. Ali.... to je bilo prije 5 god., ne znam jel se sada što promijenilo.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Hvala na savjetima!

Jučer su bili na pregledu, i vratili ih doma. Primio ih je neki dr. Vrdoljak, neće ipak morat istezanje, nego će on namjestit kuk i dobit će beba gips, ali tek idući tjedan. Laknulo im je što ne moraju ostat u bolnici. :D
    Pusa svima,
    posebno Anchie!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drago mi je da je ispalo najbolje sto je moglo

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

da ne otvaram novu temu...

D. je već mjesec dana i trebao bi na kontrolu kukova, ali mi pedijatar kaže da će nas zbog godišnjih naručit tek u 9. mjesecu... To mi se čini ful kasno. Inače, u rodilištu su nam rekli da su kukići ok i patronažna isto, ali....

Jel' mi možete napisati kontakt brojeve za narudžbe u klaićevoj i na šalati... tnx

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Odi privatno, ne košta puno (250kn kod "forumskog" dr. T.) jer ako budeš čekala možda će, u slučaju lošijeg nalaza, biti prekasno za eventualan popravak širokim povijanjem/abdukc. gaćicama i dopast vas remenčići.
    U rodilištima znaju kakvo je stanje s naručivanjem, ne znam zbog čega sve roditelje ne upute da se naruče čim se dijete rodi.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ima i opcija,ne znam gdje živiš,uglavnom jedan doktor iz Klaićeve dolazi snimat u Gajnice u dom zdravlja, košta 150kn. Ja sam baš jučer išla kod njega i za danas me odma naručio da mu dođemo u bolnicu jer trebamo nosit remenčiće pa da nam prek osiguranja napiše

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dr. đapić sa šalate ti privatno radi u poliklinici stojčević polovina. prvi put smo bili kod njega privatno (jer je i klaićevu i šalatu NEMOGUĆE dobiti), a na kontrolu došli na šalatu. doktor je super. plati, ako ikako možeš privatno, jer kao što cure kažu, ako treba, remenčići se nose duplo duže od starosti djeteta. pa ne dao Bog da dijete od tri mjeseca treba remenčiće nositi šest mjeseci...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

hvala vam cure. Zovem u pon.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •