Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Grcevi u maternici!?!??!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Grcevi u maternici!?!??!

Evo imam pitanje za nase iskusne trudnice: Naime ja sam tek jako malo trudna (5 tjedana) i do sada nisam imala nikakve simptome osim malo osjetljivijih grudi; ali nocas negdje oko 3:30 me probudio zestoki grc u maternici koji je trajao (jenjavao) skoro 6 minuta...Nemam nikakvog krvarenja i sad se osjecam ok....Ima neko slicno iskustvo?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

u 13. sam tjednu, maternicu svo vrijeme nisam osjetila. još. grčeve sam imala, i to grozne, no u želucu, od tableta i mučnina.

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Draga Ella1,

Ja sam cijeli 5 tjedan imala grčeve. Čak i krajem 4 tjedna me grčilo i to mi je bio prvi znak trudnoće. Baš kao kad imam stvari, samo što mi onda bolovi počinju kad već dobijem, a kako me bolilo dan dva bez drugih simptoma stvari - posumnjala sam na trudnoću. Obično me grčilo popodne i to sam gledala preležati čisto jer mi je bilo ugodnije. Opusti se, ako ti je lakše javi se dr., možda ti za svaki slučaj propiše uzimanje utrogestana.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ella1 sve je to normalno za trudnocu
    ja ih imam cesto ali moram reci sad malo manje nego na pocetku
    meni je puno pomogao magnezijum...rekla sam doktoru da imam grceve i on mi je odma propisao magnezij i dan danas ih pijem...
    vjeruj da puno pomazu... zelim ti uspjesnu trudnocu..znam kako ti je jer i ja sam sa potpomognute... ali bice to sve ok

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala curke...malkoc ste me smirile. Zvala sam doktora danas al cekam jos da mi se jave...Valjda bu sve OK

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj i ja sam imala grceve,uzasne,svi oko mene su govorili da to nesto nije u redu,sve prijeteljice,kao mi to nismo imale idi kod doktora,a doktor uvijek kaze da je sve u redu,zato opusti se.
    Ja sam sad 39+3 icekam da upoznam svoju bebicu

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam imala kratkotrajne grčeve u tako ranoj trudnoći, gin je rekao da je to noramlno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •