-
Grcevi u maternici!?!??!
Evo imam pitanje za nase iskusne trudnice: Naime ja sam tek jako malo trudna (5 tjedana) i do sada nisam imala nikakve simptome osim malo osjetljivijih grudi; ali nocas negdje oko 3:30 me probudio zestoki grc u maternici koji je trajao (jenjavao) skoro 6 minuta...Nemam nikakvog krvarenja i sad se osjecam ok....Ima neko slicno iskustvo?
-
u 13. sam tjednu, maternicu svo vrijeme nisam osjetila. još. grčeve sam imala, i to grozne, no u želucu, od tableta i mučnina.
-
Draga Ella1,
Ja sam cijeli 5 tjedan imala grčeve. Čak i krajem 4 tjedna me grčilo i to mi je bio prvi znak trudnoće. Baš kao kad imam stvari, samo što mi onda bolovi počinju kad već dobijem, a kako me bolilo dan dva bez drugih simptoma stvari - posumnjala sam na trudnoću. Obično me grčilo popodne i to sam gledala preležati čisto jer mi je bilo ugodnije. Opusti se, ako ti je lakše javi se dr., možda ti za svaki slučaj propiše uzimanje utrogestana.
-
ella1 sve je to normalno za trudnocu
ja ih imam cesto ali moram reci sad malo manje nego na pocetku
meni je puno pomogao magnezijum...rekla sam doktoru da imam grceve i on mi je odma propisao magnezij i dan danas ih pijem...
vjeruj da puno pomazu... zelim ti uspjesnu trudnocu..znam kako ti je jer i ja sam sa potpomognute... ali bice to sve ok
-
Hvala curke...malkoc ste me smirile. Zvala sam doktora danas al cekam jos da mi se jave...Valjda bu sve OK
-
Joj i ja sam imala grceve,uzasne,svi oko mene su govorili da to nesto nije u redu,sve prijeteljice,kao mi to nismo imale idi kod doktora,a doktor uvijek kaze da je sve u redu,zato opusti se.
Ja sam sad 39+3 icekam da upoznam svoju bebicu
-
I ja sam imala kratkotrajne grčeve u tako ranoj trudnoći, gin je rekao da je to noramlno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma