[quote="Angie75"]I ja se bavim ovim pitanjem već neko vrijeme, baš sam pisala na sličnom topicu o tepanju. Moj Filip ima 3 i pol godine i jako tepa, kad sam vidjela da mu to postaje problem u komunikaciji s okolinom, tražila sam da ga vrtićka logopedica testira. Došla je u grupu jer ga nije htjela izdvajati, međutim on se s prijateljem otišao igrati s kockama i uopće je nije doživljavao. Rekla je da vidi da nije spreman za suradnju i da je to razlog što ne rade s mlađima od 4 godine. Njegov problem su c, s, š, z, ž - sve mu je "t" i "d". Često miješa l i r, ali kad zatražimo da ponovi riječ, ispravi se sam.
Ne znam da li da čekamo još godinu dana ili da pokušam upasti u Suvag. Treba li uputnica za logopeda u Suvagu?[/quote]

Treba uputnica za Suvag (od djetetovog pedijatra). Probaj se naručiti odmah. Naime, dosta dugo se čeka (2-3 mjeseca, pa i dulje) na prvi pregled odnosno dijagnostiku (često to ne bude samo pregled kod logopeda, znaju oni uključiti i otorinca itd... sve imaju - već prema tome što zaključe na prvom pregledu), ali dalje ide kao podmazano. I vrijedi truda i čekanja!