Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: KUT SJEDENJA U AUTOSJEDALICI 9-18

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno KUT SJEDENJA U AUTOSJEDALICI 9-18

Kupili smo Romer Safeix plus i stvarno je turbo udoban, ima i ležeći položaj...,
    ALI malo me smeta, a Elenu još više je to što ne može sjediti onak više pod kutom od 90 stupnjeva i imati sve pod kontrolom . Ne voli se voziti u sjedalici, a sad pogotovo, stalno je u nekom poluležećem položaju, jednostavni šizi. Da li su sve sjedalice 9-18 takve, je li to normalno?? Kako je kod vas?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sto je ne mozes namjestiti u uspravni polozaj, sjedalicu mislim?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kad je u uspravnom položaju sjedalice, to je još uvjek više onak nagnuti ležeći nego klasičan sjedeći položaj. Evo sutra poslikam da vam pokažem. Hoću biti sigurna da'l je to u redu ili smo tj. mm pogriješio kod montiranja, a i sutra putujemo pa mi je to onak jaako važno.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa
    Kad je u uspravnom položaju sjedalice, to je još uvjek više onak nagnuti ležeći nego klasičan sjedeći položaj.
    ovo je i nama problem. i nikako ga riješit. ali mi se čini da je to do sidala od auta. jer kad izvadim sidalicu iz auta onda je šeficina sidalica baš uspravna pod 90 stupnjeva. u autu je uvik nekako polegnuta, a uz to i nagnuta malo na desnu stranu. i kako god je ja montirala ona je uvik u takvim položajima.
    nema šta drugo bit nego do sidala od auta.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo ja napravila par slika, samo kliknite na sljedeću
    http://picasaweb.google.com/KElena06...33296166010002
    Baš se dobro ne vidi na ovoj di je Elena unutra, najbolje se vidi na slici gdje je sjedalica slikana sa bočne strane.
    Da i meni se sad čini prema slici da sjedalo od auta ima dodatnu ulogu u tom ležećem položaju.
    Evo, unaprijed zahvaljujem na komentarima.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, stvar je u sjedalu auta. Dizajnirano je da se ti (odrasla osoba) mozes u njega fino zavalit. Nema vam druge nego se naviknut. Sjedalica nije manje sigurna zbog toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •