Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: osjecate li dijelove bebina tijela..

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno osjecate li dijelove bebina tijela..

kad se mice i rice?tj.znate li ih raspoznati-sto je rucica,sto nozica...?ja sam do sad jedino pogodila sto je glava
    jel ikada koja od vas vidjela oblik djecje nozice na trbuhu?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja stalno sanjam o tome da vidim obris bebine nozice na trbuhu. Ali mislim da to necu dozivjeti jer koliko god se on upre nozicom ili rucicom o trbuh, ipak vidim samo kvrgu. Najcesce znam sta mu je sta jer mu je najcesce guza pod mojim rebrima pa tako znam i gdje su mu rucice a gdje nozice.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Re: osjecate li dijelove bebina tijela..

Citiraj jenny prvotno napisa
    jel ikada koja od vas vidjela oblik djecje nozice na trbuhu?
    jesam, više puta Karlovu nožicu

Dianinu ne, jer je bila mirnija.

ali mogla sam raspoznati glavu, ruku i nogu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Znam gdje me lupa nogicama a gdje rukicama po jačini udaraca a i znam kako je beba okrenuta. Glava dole u zdjelici, noge gore, pa kada mi kvrga proleti preko trbuha znam da je to bila noga, a ako me nešto škaklja oko stidne kosti, znam da su rukice. Glavu baš i sumnjam da mogu napipati kada je već smjštena u zdjelicu. Guzu napipam i leđa napipam, pogotovo kada spavam pa kad se okrećem se boka na bok, ona se uglavnom smjesti s one strane gdje ne ležim i točno se osjeti "polumjesec" od guze i leđa . A nekad se isprući i izbaci nogicu, pa pipam na trbuhu malu kvrgicu. Jedino kaj ne kužim kaj je stopalo a kaj koljeno, Ne uvijek!

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ana.m pridružujem se opisu!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Znam gdje me lupa nogicama a gdje rukicama po jačini udaraca a i znam kako je beba okrenuta. Glava dole u zdjelici, noge gore, pa kada mi kvrga proleti preko trbuha znam da je to bila noga, a ako me nešto škaklja oko stidne kosti, znam da su rukice. Glavu baš i sumnjam da mogu napipati kada je već smjštena u zdjelicu. Guzu napipam i leđa napipam, pogotovo kada spavam pa kad se okrećem se boka na bok, ona se uglavnom smjesti s one strane gdje ne ležim i točno se osjeti "polumjesec" od guze i leđa . A nekad se isprući i izbaci nogicu, pa pipam na trbuhu malu kvrgicu. Jedino kaj ne kužim kaj je stopalo a kaj koljeno, Ne uvijek!
    Kako fino objasnjeno.
    Kod mene isto ovako

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

potpisujem

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ovo mi je treca trudnoca, i odgovor je ne, niti u jednoj trudnoci do sada. U stvari moje bebe su bile dosta mirne, uglavnom je to bilo meskoljenje i njezno rastezanje.

U ovoj trudnoci sam taman pomislila da sam napipala glavicu, da bi ispalo da mi je to narastao moj miom :/

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja baš i ne. Znam da je glavica dolje a kvrga mi iskoči lijevo kraj pupka pa si mislim da je to guza jooj, odmah se rastopim

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

glavica dolje a kvrga mi iskoči lijevo kraj pupka pa si mislim da je to guza
    tako je i meni, i baš maloprije je toliko izbacio guzu da je MM otrčao po fotić da to ovjekovječi,....stvarno fascinantno!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kako mi je dr rekao da je glava u zdjelici, čini mi se da s desne strane izboči guzu a s ljeve mogu opipati malu baloticu vjerojatno peru ili koljeno ne znam. :/ uglavnom kad se rastegne stomak mi izgleda prekomično.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja ga osjetim tek od nedavno samo na lijevoj strani. pa mislim da su mu tu nogice. može li to bit to :?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Osjetim i vidim kad se izboči guza, cijeli stomak se onda izdeformira na jednu stranu A tek kad se rasteže, onda na jednoj strani se izboče nožice, a na drugoj strani se izdigne guza. E to je komično vidjet i osjetiti.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Osjetim tocno gdje su nogice kad me pod rebra gura njima. Ledja zna isturiti nekako pa se cijeli trbuh izdeformira. Ruke zna gurkati oko glave pa me skaklja po preponama. A najsladje je kad isturi nogicu pa jedna slatka kvrga putuje mojim trbuhom

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Osjetim tocno gdje su nogice kad me pod rebra gura njima. Ledja zna isturiti nekako pa se cijeli trbuh izdeformira. Ruke zna gurkati oko glave pa me skaklja po preponama. A najsladje je kad isturi nogicu pa jedna slatka kvrga putuje mojim trbuhom
    Bas tako je i meni

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

u drugoj trudnoci sam cesto vidjela moga sincica da kruzi nogicom po mom stomaku i ja i mm smo to uvijek sa cudenjem promatrali
    a nije ni cudo jer se rodio sa 5120 gr i imao 58 cm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •