kad se mice i rice?tj.znate li ih raspoznati-sto je rucica,sto nozica...?ja sam do sad jedino pogodila sto je glava![]()
jel ikada koja od vas vidjela oblik djecje nozice na trbuhu?
kad se mice i rice?tj.znate li ih raspoznati-sto je rucica,sto nozica...?ja sam do sad jedino pogodila sto je glava![]()
jel ikada koja od vas vidjela oblik djecje nozice na trbuhu?
Ja stalno sanjam o tome da vidim obris bebine nozice na trbuhu. Ali mislim da to necu dozivjeti jer koliko god se on upre nozicom ili rucicom o trbuh, ipak vidim samo kvrgu. Najcesce znam sta mu je sta jer mu je najcesce guza pod mojim rebrima pa tako znam i gdje su mu rucice a gdje nozice.
jesam, više puta Karlovu nožicujenny prvotno napisa
Dianinu ne, jer je bila mirnija.
ali mogla sam raspoznati glavu, ruku i nogu.
Znam gdje me lupa nogicama a gdje rukicama po jačini udaraca a i znam kako je beba okrenuta. Glava dole u zdjelici, noge gore, pa kada mi kvrga proleti preko trbuha znam da je to bila noga, a ako me nešto škaklja oko stidne kosti, znam da su rukice. Glavu baš i sumnjam da mogu napipati kada je već smjštena u zdjelicu. Guzu napipam i leđa napipam, pogotovo kada spavam pa kad se okrećem se boka na bok, ona se uglavnom smjesti s one strane gdje ne ležim i točno se osjeti "polumjesec" od guze i leđa. A nekad se isprući i izbaci nogicu, pa pipam na trbuhu malu kvrgicu. Jedino kaj ne kužim kaj je stopalo a kaj koljeno, Ne uvijek!
Kako fino objasnjeno.ana.m prvotno napisa
Kod mene isto ovako![]()
Ovo mi je treca trudnoca, i odgovor je ne, niti u jednoj trudnoci do sada. U stvari moje bebe su bile dosta mirne, uglavnom je to bilo meskoljenje i njezno rastezanje.
U ovoj trudnoci sam taman pomislila da sam napipala glavicu, da bi ispalo da mi je to narastao moj miom :/
Ja baš i ne. Znam da je glavica dolje a kvrga mi iskoči lijevo kraj pupka pa si mislim da je to guzajooj, odmah se rastopim
![]()
tako je i meni, i baš maloprije je toliko izbacio guzu da je MM otrčao po fotić da to ovjekovječi,....stvarno fascinantno!!!!glavica dolje a kvrga mi iskoči lijevo kraj pupka pa si mislim da je to guza
kako mi je dr rekao da je glava u zdjelici, čini mi se da s desne strane izboči guzu a s ljeve mogu opipati malu baloticu vjerojatno peru ili koljeno ne znam. :/ uglavnom kad se rastegne stomak mi izgleda prekomično.![]()
ja ga osjetim tek od nedavno samo na lijevoj strani. pa mislim da su mu tu nogice. može li to bit to :?
Osjetim i vidim kad se izboči guza, cijeli stomak se onda izdeformira na jednu stranuA tek kad se rasteže, onda na jednoj strani se izboče nožice, a na drugoj strani se izdigne guza. E to je komično vidjet i osjetiti.
![]()
Osjetim tocno gdje su nogice kad me pod rebra gura njima.Ledja zna isturiti nekako pa se cijeli trbuh izdeformira. Ruke zna gurkati oko glave pa me skaklja po preponama. A najsladje je kad isturi nogicu pa jedna slatka kvrga putuje mojim trbuhom
![]()
Bas tako je i meniOsjetim tocno gdje su nogice kad me pod rebra gura njima. Ledja zna isturiti nekako pa se cijeli trbuh izdeformira. Ruke zna gurkati oko glave pa me skaklja po preponama. A najsladje je kad isturi nogicu pa jedna slatka kvrga putuje mojim trbuhom![]()
![]()
u drugoj trudnoci sam cesto vidjela moga sincica da kruzi nogicom po mom stomaku i ja i mm smo to uvijek sa cudenjem promatrali
a nije ni cudo jer se rodio sa 5120 gr i imao 58 cm![]()