-
Eto i mene medu vama.... PONOVO!
nisam se javljala 100 godina, pa se bas pitam da li ima jos uvijek mama koje me se sjecaju.
lijepa vijest je da sam ponovo trudna, termin je negdje na proljece.
nas prvijenac Manuel sada ima 19 mjeseci, jos uvijek ga dojim, i vjerujem i nadam se jednom lijepom tandemu. uz to je i bezpelenas (kad se vec predstavljam ponovo).
zasada jos nemam neke velike mucnine i nisam dosada povracala, ali tak sam na pocetku. sjecam se da sam sa Manuelom u trudnoci grlila cesto wc skoljku kao da mi je najbolji prijatelj, i nakon toga se uvijek nasmijala jer san znala zasto povracam, ali nekako se nadam da ipak ovaj put necu morati prolaziti kroz isto iskustvo. vidjet cemo....
sto se planiranja poroda tice, i ovaj put planiramo porod kod kuce, uz nadu i vjeru da cemo uspjeti. sa Manuelom nazalost to nije bilo moguce jer moja babica nije htjela pristati na poroda kod kuce s obzirom da sam prosla 10 dana nakon termina, zapravo, Manuel je roden 14 dana nakon termina.
eto tako. sve vas lijepo pozdravljam, narocito moje drage stare forumasice koje se nadam ponovo sresti!
budite mi dobre i svima vama zelim velike trbuhe i fizioloske trudnoce!
-
-
-
-
Cestitam na trudnoci
-
čestitke
:D
-
Emy, iskrene cestitke i dobro nam dosla natrag.
-
-
Cestitam od
-
čestitke
-
-
Nismo te zaboravili...čestitam na trudnoći!
-
Čestitam :D
Ajde se sada trk javiti i prijaviti na proljetnicama
-
O, čestitam! I dobrodošla natrag! (i mene dugo nije bilo, trudnoća nekako vrati rode natrag u fokus 8) ).
I, kako reče Pliska, brzo na prijavak na proljetne trudnice!
-
I ja te se sjećam iako malo pišem ovdje ali rodile smo u isto vrijeme i pratila sam tvoju priču o željenom porodu kod kuće
čestitam na novoj trudnoći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma