Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Jaslice " na godišnjem ", dežurstva nema...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Jaslice " na godišnjem ", dežurstva nema...

Mi smo jasličari već pola godine, idemo kod časnih u jaslice ( ustanova registrirana, sve ok ), nemam većih primjedbi osim....jaslice su na kolektivnom godišnjem od 15.08.-03.09., dežurstva nema.
    Kako je nama taj period špica turističke sezone, o godišnjem možemo i ja i moj m samo sanjati, baka nam radi, druga baka nije spremna preuzeti brigu o malenoj ... to je duga priča....ja neznam šta da radim.
    U četvratak 16.08.2007. ja neznam kuda sa djetetom !
    Razmišljam o tome da odem doktorici, objasnim situaciju, i kažem da mi treba bolovanje...znam da je to fuj i nekorektno..neznam šta bi mi ona na to odgovorila, ali ja stvarno neznam što ću.
    Plan B je otići direktoru na razgovor i prositi godišnji, ali to je stvarno zadnja, od zadnjih opcija.
    Ljuta sam jer u široj okolici , na cca 15000 ljudi uopće nema drugih jaslica.
    Neznam šta da radim, ima li mudrih da mi daju smjernice ?
    Hvala curke..........

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nažalost ne znam kako bih ti pomogla, ali kolektivni GO u jaslicama :shock: . Stvarno nevjerovatno! Pa gdje toga ima???

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    ...kolektivni GO u jaslicama :shock: ...
    I to jos kod casnih???
    I kad smo kod toga, ima li njihov Sef godisnji - ikada?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Jaslice " na godišnjem ", dežurstva nema...

Citiraj nevera prvotno napisa
    ...jaslice su na kolektivnom godišnjem od 15.08.-03.09., dežurstva nema.
    kod vas je još i dobro. u vrtiću moje male je kolektivni GO od 1.8.-31.8.

ja išla na GO polovinom 7. miseca i onda uzela misec dana neplaćenoga. to mi je bila jedina opcija. (doduše ja se ne žalim jer nam litovanje traje misec i po dana).

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ajme :shock:
    pa kakve su im to fore, mislim koja je svrha jaslica u tom slučaju???

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Možda bi mogla angažirati tetu čuvalicu za ta dva tjedna. Ovo je vrijeme kada je dosta njih zbog GO slobodno, pa bi rado uskočile i dodatno zaradile. U kojem si dijelu grada, možda ti mogu dati preporuku ako se odlučiš za to (na PP, naravno).

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ali kolektivni GO u jaslicama :shock: . Stvarno nevjerovatno! Pa gdje toga ima???
    u jaslicama kod časnih.
    i ove jaslice u zagrebu na krugama koje vode časne imaju isto go.

Štipunica

Početno

Mislim, to s godisnjima i ne nudjenjem druge opcije im je potpuno neozbiljno. Pa trebali bi se izmnenjivat, dok su dvije na godisnjem, dvije rade ili koliko ih je vec..Ovo je bezobrazno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    ali kolektivni GO u jaslicama :shock: . Stvarno nevjerovatno! Pa gdje toga ima???
    u jaslicama kod časnih.
    i ove jaslice u zagrebu na krugama koje vode časne imaju isto go.
    Na moj upit zašto , kako odgovor mi je tako utvrđeno pravilnikom, mislim da se radi o istoj instituciji ( imaju nekoliko podružnica diljem Hrvatske ), s tim da smo u "milosti" jer zbog turizma naše raspodijelile Go 15 dana sad po ljeti, a 15 dana od 24.12.-06.01.

Ja sam ipak odlučila moliti GO, na veliku nesreću mojih kolega, koji će to zaista osjetiti, ali ja sam stvarno nemoćna.
    Nisam ni pitala za bolovanje, ma možda i bi, krenula sam ja i tamo, ali zamislite ironije i pedijatrica nam je na GO. i to bez zamjene..........ufffffff........ali hvala vam rode, eto što ste tu........i što čitate........

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

naš vrtić je imao 2tjedna "odmora" ljeti ali su srečom to sada smanjili
    na samo 1tjedan
    opet srečom a možda i nesrećom radim sama za sebe pa dijete vodim na posao i nekako se snađemo
    i ne,nemogu neraditi a pogotovo ne u 8mj jer ipak živim u turističkom mjestu i ako nećete raditi ljeti neznam kada bi
    tako da mi taj princip rada vrtića a od iduče godine su i jaslice nije uopće jasan

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovaj blizu nas ima GO od 01.07- 01.09 i časne su nam odmah na razgovoru rekle da ako nemamo kamo s djetetom u tom periodu da nam je najbolje ići u neki vrtić koji radi. I da to kažu svima kad dođu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •