Jel ima netko dijete u tek nedavno otvorenoj podružnici privatnog vrtića leptirić Lu u Hercegovačkoj ulici? Razmišljam o tome da na zimu Maxić krene tamo, a možda bi se već sad trebalo predbilježiti. Zanimaju me vaša iskustva za sada ako ih ima.
Jel ima netko dijete u tek nedavno otvorenoj podružnici privatnog vrtića leptirić Lu u Hercegovačkoj ulici? Razmišljam o tome da na zimu Maxić krene tamo, a možda bi se već sad trebalo predbilježiti. Zanimaju me vaša iskustva za sada ako ih ima.
I mene interesira
i mi smo se interesirali za leptiric lu!
sve zvuci super,ali nam je za sada cuvalica ipak bila bolje rjesenje!!
nama su isto sugerirali da si sto prije rezerviramo mjesto jer ce se mozda grupa popunit!
ps.nakon naseg jako loseg iskustva sa privatnim vrticem zirafa,ja bih obavezno trazila da mi pokazu valjanu dozvolu za rad podruznice u hercegovackoj!!
pretpostavljam da je sve ok,ali ja sad pusem i na hladno!!! :/
Prezadovoljna sam s vrtićem. Grupa je mješovita a tete Ana preslatka. Andrija je nakon tjedan dana ostao spavati, a ima tek 16 mjeseci. Ujutro malo zaplaće kada ga tata ostavi (po meni je to normalno) ali se smiri u sekundi smiri. Za sada samo pohvale, nadam se da će tako i ostati!Ivček prvotno napisa
I mi smo prezadovoljni!
Mali mi je bio u Srceku prilicno frustriran (stalno su ga opominjali nesto), na kraju mi je rekao par puta da ne bi u vrtic. Sreca da je na uglu reklama za Lu, pa smo brzinski pogledali, i mali je sam pitao zasto ga tamo ne ostavimo!?!
Otkad smo ga prebacili u Leptiric Lu, presretan je i ujutro jedva ceka ici tamo. Teta Ana je odlicna i nadam se da ce sve ostati ovako jos 2 godine koliko ce mi mali biti tamo. Jednostavno, normalna i dobra atmosfera, djeca rade nesto kreativno - ogrlice i slicno, danas bas kuhaju pekmez koji ce dati mami i tati.
Meni je bilo olaksanje kad smo ga prebacili.
Nazovite ih.
Site im je www.leptiric-lu.hr
Da, gledala sam stranicu, ali vidim da im nigdje ne pise cijena.
Evo, zvala sam. Poludnevni program 1350 kn, cjelodnevni 1800. Mala grupa formirana kao obitelj (2-3 jednogodisnjaka 2 dvogodisnjaka i tak, do pet-sest godina) i puno entuzijazma u glasu ravnateljice.
Svejedno, iako sve stvarno divno i prijateljski zvuci, grci mi se malo zeludac pri pomisli da ce mi dijete u vrtic/jaslice uskoro. Jos mi je tako mala za to![]()
Znam, znam, proci ce i sve je to dio zivota i normalno je...
od kad do kad je poludnevni termin?
ja ga mislim dati tek slijedeće godine u vrtić i svejedno mi je koma da je negdje bez mene ili moje mame![]()
Ja sam bila prosle godine na jednom rodjendanu i dojmovi: tak tak...
Kuhinja i prostorija za boravk djece su u jednoj prostoriji, odnosno povezani: jel to uobicajeno - kako teta pazi da se netko ne ozlijedi, meni je kuhinja dosta opasna prostorija...
Djeca borave na katu: balkon - na rodjendanu jedan mali uzeo stolicu pa skoro pao preko balkonske ograde - OK; to je bio rodjendan, djeca razlicitih uzrasta i sa mamama, ali opet :?
Uske, polukruzne stepenice, sa onim sigurnosnim vratima - malo veci klinci su odmah skuzili sistem otvaranja.
Tete OK, ali jedna je bila dosta stroga prema jednom "zivljem" (moram priznati stvarno nemogucem) klincu i to pred mamama.
Jesam li pre -paranoicna?
Ne znam jer ja jos uopce nisam bila tamo. Samo sam razgovarala i dopalo mi se sto sam cula tj. nacin na koji je gospodja sa mnom razgovarala.Deaedi prvotno napisa
Vjerojatno sutra idem malo izvidjeti situaciju.
Mislim, jako je skupo, da, ali s druge strane, oni su mi jako blizu (osim vrtica BRAT SUNCE koji prima tek od tri godine) i imaju mjesta. A ja sam, nazalost, u situaciji da moram rjesavati pitanje vrtica pod hitno.
Zaboravila sam od koliko ujutro, ali do 13 sati.Romina prvotno napisa
Mi smo neki dan pogedali izvana zgradu tog vrtića u Vrapču, MM-u se odmah nisu svidjele terase i dvorište. Cijena je stvarno povisoka.
zvala sam Lu u Vrapču. Poludnevni 1000 kn, cjelodnevni 1450 kn.
Valjda je Pantovčak "elitniji" kvart od Vrapča - moža blizina "žute kuće" ruši cijenu![]()
Možda su smanjili cijene? Ili je to preoptimistično?![]()