Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: koja mljika za dohranu nude u mlječnoj kuhinji?

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno koja mljika za dohranu nude u mlječnoj kuhinji?

ciao mame :) sve teme sam prelistala al nigdije nisam zapazila da je rijec o mlječnim kuhinjama za naše bebica ,sigurna sam da nas ima puno koji koristimo njihove usluge,sobzirom kakvo je stanje državi nazalost..ja evo imam bebicu od mjesec i 9 dana dojim je al tolika je prozdrljivica mala da tokom dana pojede gotovo sve zalihe u prsima da navece ostaje gladna tako da moramo se nadohranjivati..u 2 navrata smo kupile mljeko **** i odlican nam je i sada me zanima posto jos sređujemo papire za mljecnu kuhinju koja mljeka izdaju za bebe??? pozzz svima i molim pomoc:-);-)
    Posljednje uređivanje od apricot : 18.07.2013. at 06:21

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

žao mi je što si u takvoj situaciji i nadam se kako je samo privremena

najbolja odluka koju si donijela je da dojiš dijete; najzdravije je i najjeftinije.
    zato moj savjeti i ide u tom smjeru: nastavi dojiti što češće i mlijeka će biti dovoljno i za najveće izjelice.
    u prsima ne postoje zalihe, kako si napisala, mlijeko se stvara u onome trenutko u kojem dijete doji. što više bude dojila, više će se i proizvoditi, priroda je to tako napravila.

ne treba ti formula niti nadohrana, tvoje tijelo može savršeno prehraniti tvoju curicu <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •