Svoje dijete hranim za sada žitaricama iz BIO uzgoja, sama kuham palentu i rižine pahuljice na svom ili rižinom mlijeku. Nisam tip koji kupi gotovu mješavinu i doda vodu. Nije mi teško kuhati, miksati jer to i inače volim a pogotovo ako je u pitanju moje dijete.
U nedavnom postu sam napisala kako mi je grozna pomisao da je sadržaj voća u teglici ubran prije nego se ona rodila. Sve to stoji, ali ja i dalje nisam sigurna da je najbolji postupak otići u trgovinu, kupiti svježe voće i takvo joj ga ponuditi.
Zato sam i "zapela" na ovom koraku dohrane gdje uvodimo voće. (Do povrća još nismo stigli.) Jednostavno želim svom djetetu najbolje, a kako živim u Zg i nemam pristup zdravom domaćem voću, već ga kupujem u supermarketima, nisam ni sama sigurna da je to voće za moje sunce najzdravije i najbolje. Izgleda mi predobro da bi bilo zdravo. Bojim se da je špricano koječim i kojekakvim -idima koja bi mom čedu više naštetila nego koristila. A sadržaj koji se nalazi u teglici je ipak preispitan i testiran za razliku od one kruške koja stoji na polici u Mercatoru.

Mislim da će moja odluka vezana za voće biti kombinacija svježeg i tvorničkog jer za sada ne mogu donjeti odluku.